Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację i wysyłkę zamówień. Opinie o produktach są w przeważającej części entuzjastyczne, podkreślając ich wysoką jakość i skuteczność. Obsługa oceniana jest jako profesjonalna, miła i pomocna, zwłaszcza w sytuacjach problemowych. Większość klientów pozytywnie ocenia sposób zapakowania. Ceny i promocje są pozytywnie oceniane, klienci doceniają atrakcyjne oferty oraz gratisy. Klienci często podkreślają pozytywny wpływ produktów na zdrowie skóry i samopoczucie. Choć większość klientów jest zadowolona ze sposobu zapakowania, sporadycznie pojawiają się uwagi o uszkodzeniach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.sulphur.com.pl
Zestawu na stawy używam od kilku lat. Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona z jakości i skuteczności. Pomagają w chwilach zwiększonego bólu stawów i napięcia mięśni. To mój stały rytuał wieczorny. Dodatkową zaletą jest niebagatelny zapach. Dziękuję SULPHUR BUSKO ZDROJ!
Zapach i cena
Zapach płynów do Kąpiel Siarczkowa jak i Buskie SPA jest przyjemny. Na pewno o zakupie przez internet zdecydowała cena- dużo niższa niż w sklepie w jednym z uzdrowisk. Kupiłam na prezent wielkanocny i jednocześnie coś do codziennego użytku.
Źle zabezpieczona przesyłka
Moje zamówienie było źle zabezpieczone i opakowanie jednego z produktów pękło podczas transportu. Zawartość wylała się do paczki.
Edit:
Otrzymałam od Sklepu powtórną przesyłkę w ekspresowym tempie.
Sprzedawca bardzo fair. Dziękuję!
Odpowiedź ze sklepu sklep.sulphur.com.pl
Dziękujemy za informację zwrotną i raz jeszcze przykro nam, że doszło do takiej sytuacji. Nasz zespół oraz firma kurierska dokłada wszelkich starań, aby otrzymywali Państwo zamówione produkty w jak najszybszym czasie i w jak najlepszym stanie, ale zdarzają się w tym wszystkim czasem sytuacje losowe, na które nie mamy wpływu. Zapraszamy aby zawsze w takich wypadkach kontaktowali się Państwo z nami wtedy możemy błyskawicznie zareagować.
Pozdrawiamy serdecznie i mamy nadzieję, że będzie Pani zadowolona z naszych produktów.
Zespół Sulphur Zdrój
Produkty pełnowymiarowe, które w swoim składzie posiadają dużo cennych składników,moja łuszczycowa skóra zaczyna powolutku zmieniać się na lepsze
Bardzo lubię wasze produkty . Siarka bardzo fajnie działa na skurę i ciało przedewszystkim ma działanie odprężające i redukuje stany zapalne w organiżmie . rabaciki by się przydały dla stałych klijentów ,Pozdrawiam
Szybka dostawa,produkty super, na pewno jeszcze skorzystam z tych produktów.
Ba dzi dobre produkty! Bardzo Dobra Obsługa zamówienia. To już trzeci zakup i wciąż liczę, że nic się nie zepsuje.
Kolejny udany zakup i na pewno ie oststni.
Wszystko przebiega szybko i sprawnie. Kosmetyki dla skóry z AZS sprawdzają się i przynoszą ulgę. Dziękuję
Na wielki plus zasługuje idealne zabezpieczenie poszczególnych produktów w kartonie wysyłkowym>
Kąpiel siarczkowa jest świetnym produktem, do którego jeszcze nie raz będę wracać. Tym razem dostarczone 3 butelki o poj. 1 litr każda nie były chyba dobrze zabezpieczone (choć zwykle są), gdyż dwie z nich miały popękane i uszczerbione nakrętki.
Odpowiedź ze sklepu sklep.sulphur.com.pl
Dziękuję za informację zwrotną, proszę o informację, czy uszkodzenie zakrętek w trakcie transportu spowodowało ubytek produktu? Proszę też o informację czy mamy dosłać uszkodzone nakrętki?
Raz jeszcze przepraszamy za kłopot.
Zespół Sulphur Zdrój
Dziękuję bardzo za szybkie zrealizowanie zamówienia. Polecam Wszystkim Produkty , które są bardzo dobrej jakości i cenowo nie odbiegają od większości innych producentów, a nawet jako środki lecznicze są super. Jestem bardzo zadowolona. 😊
Intuicyjne przedstawienie produktów, dogodna wysyłka
Cieszę się, że Państwa produkty można zakupić z płatnością przy odbiorze przesyłki. Produkty super, bardzo dziękuję. Serdecznie pozdrawiam Elżbieta Kaczyńska
Jestem wielką miłośniczką produktów siarczkowych a zwłaszcza płynu do kąpieli. Polecam
Szybka obsługa i dostarczenie przesyłki. Dziękuję
Bardzo polecam szybka wysyłka rewelacyjna produkty napewno wrócę
rewelacyjne prodkty szybko i zgodnie z zamówieniem
Szybka dostawa, precyzyjne zapakowana paczka...
JAK ZAWSZE SPRAWNIA DOSTAWA! PRODUKTY ZNAKOMITE!
Produkty najwyższej jakości i bardzo skuteczne