Opinie łącznie (2336) Opinie (352) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 2 lis 2022

sklep.sulphur.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostarczenie przesyłek. Produkty są oceniane jako bardzo skuteczne, wysokiej jakości i spełniające oczekiwania zdrowotne i pielęgnacyjne. Klienci podkreślają profesjonalną, sprawną i rzetelną obsługę zamówień oraz życzliwość sprzedawcy. Większość klientów chwali staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Klienci doceniają promocje i dodatkowe próbki. Pojawiają się pojedyncze uwagi o uszkodzeniach przesyłek, a niektórzy klienci chcieliby otrzymywać więcej promocji i próbek, szczególnie dla stałych klientów.

Opiniesklep.sulphur.com.pl

Zestawu na stawy używam od kilku lat. Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona z jakości i skuteczności. Pomagają w chwilach zwiększonego bólu stawów i napięcia mięśni. To mój stały rytuał wieczorny. Dodatkową zaletą jest niebagatelny zapach. Dziękuję SULPHUR BUSKO ZDROJ!
Mam problem z działaniem waszej strony internetowej, pomimo że dokonałam zakupu nie mogę się zalogować, sprawę już zgłaszałam telefonicznie ale jak na razie nic się nie poprawiło
Korzystam już kolejny raz i jestem bardzo zadowolona zarówno z produktów i obsługi sprzedającego ⭐⭐⭐⭐⭐
Szybka wysyłka. Do tej pory były załączone próbki np kremu. Dla stałych klientów nie jest potrzebna papierowa oferta. Pozwoli to na oszczędności.
Produkty super. Jedynie strona internetowa działa powoli.
Produkty mają delkatną konsystencję,ładny zapach i dobrze łączą się ze skórą.Jestem zadowolona.

Zapach i cena

Zapach płynów do Kąpiel Siarczkowa jak i Buskie SPA jest przyjemny. Na pewno o zakupie przez internet zdecydowała cena- dużo niższa niż w sklepie w jednym z uzdrowisk. Kupiłam na prezent wielkanocny i jednocześnie coś do codziennego użytku.
Wszystkie produkty są bardzo dobre.
Solidna firma. Bardzo dobre produkty
Szybka obsługa.
Szybka wysyłka jest na plus😊 Fajnie gdybyście do zamówień dodawali jakieś gratisy , małe próbki .
Szybka dostawa.

Źle zabezpieczona przesyłka

Moje zamówienie było źle zabezpieczone i opakowanie jednego z produktów pękło podczas transportu. Zawartość wylała się do paczki. Edit: Otrzymałam od Sklepu powtórną przesyłkę w ekspresowym tempie. Sprzedawca bardzo fair. Dziękuję!

Odpowiedź ze sklepu sklep.sulphur.com.pl

Dziękujemy za informację zwrotną i raz jeszcze przykro nam, że doszło do takiej sytuacji. Nasz zespół oraz firma kurierska dokłada wszelkich starań, aby otrzymywali Państwo zamówione produkty w jak najszybszym czasie i w jak najlepszym stanie, ale zdarzają się w tym wszystkim czasem sytuacje losowe, na które nie mamy wpływu. Zapraszamy aby zawsze w takich wypadkach kontaktowali się Państwo z nami wtedy możemy błyskawicznie zareagować. Pozdrawiamy serdecznie i mamy nadzieję, że będzie Pani zadowolona z naszych produktów. Zespół Sulphur Zdrój
Serdecznie polecam wszystkie produkty
Wszystko szybka wysyłka

Rewelacja

Wszystko jak zwykle super , jakość produktów,cena, szybkość dostawy,dbałe zapakowanie przesyłki 👍👍👍

sklep.sulphur.com.pl

Odkryj kosmetyki oparte na borowinie i solance siarczkowej. W tym sklepie znajdziesz produkty pochodzące z Buska Zdrój. Kosmetyki do pielęgnacji skóry łuszczycowej, atopowej, trądzikowej z cellulitem ...