Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką wysyłkę. Są zadowoleni z wysokiej jakości produktów, często chwaląc ich skuteczność i oryginalność. Atrakcyjne i konkurencyjne ceny są częstym powodem satysfakcji klientów. Pozytywnie oceniane jest również bezpieczne i solidne pakowanie produktów. Obsługa sklepu uznawana jest za profesjonalną, rzetelną i godną polecenia. Produkty oraz realizacje zamówień spełniają oczekiwania i są zgodne z opisem. Klienci doceniają także dodatki do zamówień w postaci gratisów oraz okazjonalnych promocji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieTrena.pl – hurtownia fryzjerska i kosmetyczna | Profesjonalne kosmetyki
szczotka i grzebień
szczotka okrągła Kashoki jest jak najbardziej profesjonalna, lecz wzięłam za grubą i jest też za cięzka do samodzielnego modelowania, myślę że dla fryzjera byłaby w sam raz.
grzebień Kashoki jak najbardziej ok
Wszystko w porządku, szybkie i wygodne zakupy, żadnych problemów, korzystam regularnie, zdarzają się fajne promocje, szybka dostawa, dużo produktów do wyboru, niekiedy w dużo lepszych cenach niż gdzie indziej
Szybka wysylka p, profesjonalizm . Jesli chodzi o produkt to jeszcze nie sprawdzilam mam szamponni odzywke i ocenie po paru tygodniach uzywania. Bidona jeszcze tez nie mylam. Na ocene bedzie czas po uzyciu.
Błyszczyk artdeco
Produkt jest świetny używam go od 15 lat. Jednak brak produktu na stanie ponad miesiąc to długi okres. Pozostawienie emalia z prośbą o poinformowanie nie przyniosło efektu.
Szczególnie podoba mi się to że znalazłam kosmetyki pod siebie... czego szukałam. Niektóre są nawet w przyzwoitej cenie co mnie cieszy przez co zwiększa zwiększa to moje możliwości na ich zakup. Najbardziej podoba mi się odżywka do włosów w sprayu a zasób butelki to aż 500 ml. Co mi się jeszcze nie zdarzyło znaleźć ale jej cena jak za 500 ml to dobra cena. Inne to np. proszek do rozjaśniania jak i utleniacz butelka która zawiera aż 1l. Napewno polecam i produkty i sam sklep Trena.pl 🙂👍
Bardzo lubię robić zakupy na Trena, robię już od kilku lat, jestem zadowolona, fajnie jakby były jakieś vouchery na kolejne zakupy dla stałych klientów 🫶🏼
Produkty przyszły dobrze zabezpieczone, przesyłka szybko dotarła na miejsce. Sklep ma dobre ceny. Polecam!
Suoer zakupy
Wszystko było super.. Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam zakupy.
Jestem zadowolona. Przesyłka szybko do mnie doszła , serum było dobrze zapakowane
Szybko, sprawnie i na czas
Zamówienie dotarło zgodnie z zapowiedzią, w idealnym stanie. Profesjonalna obsługa i sprawna realizacja. Polecam!
Przesylka szybko wyslana dobrze zabezpieczona i szybki kontakt ze sprzedawcą.
Kosmetyki które zamówiłam są vege ,właśnie takich szukałam. Bardzo polecam 😊
Polecam sklep internetowy.
Kupiłam podkłady mineralne Revlon i artdeco isypki puder. Znam te marki są genialne od 20 lat
Bardzo solidna firma 💪 Polecam jeszcze nigdy mnie nie zawiedliście.
Super sklep, zawsze szybka wysyłka. Produkty top od the top.
Najlepsza drogeria na rynku! Pomimo uprzedzeń że paczka przyjdzie po remanencie dostałam ją następnego dnia po zamówieniu. Wszystkie produkty najwyższej jakości. Takiego szampon jak kupiłam w Trenie nie miałam jeszcze nigdy w swoim życiu a to w dodatku za 50zł! Jedyny minus że z Treną można zbankrutować 🫣😂
Adekwatne ceny. Szybkość realizacji zamówienia. Bogaty asortyment.
Szybka obsluga zamowienia. Plus prezent w postaci podkladu ktory jest baaardzo trafiony.
Jestem zadowolona
Szybka wysyłka ,produkty nie uszkodzone . Wszystko ok.
Produkty zgodne z opisem,szybka dostawa,atrakcyjne ceny