Certyfikat dla moto-tour.com.pl

No. X18FB38AC80DA1CA6DF75FF77417A626A
 

Certyfikat wydany dn.
19.01.2016 r.
Ważny do
18.01.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o moto-tour.com.pl



Bardzo dobry

4.93/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 474 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
moto-tour.com.pl ma 873 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
12.10.2018 r.
Data zamówienia
02.10.2018 r.
12.10.2018 r.
Szybka dostawa. Towar wysokiej jakości. Świetna obsługa klienta. Dziękuje.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.10.2018 r.
Data zamówienia
02.10.2018 r.
12.10.2018 r.
Rewelacyjny sklep, szybko i sprawnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.10.2018 r.
Data zamówienia
01.10.2018 r.
11.10.2018 r.
Wszystko czad.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.10.2018 r.
Data zamówienia
29.09.2018 r.
09.10.2018 r.
Sprawna wysyłka dobry kontakt
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2018 r.
Data zamówienia
26.09.2018 r.
08.10.2018 r.
Wszystko w porządku szybko, rzetelnie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2018 r.
Data zamówienia
24.09.2018 r.
08.10.2018 r.
Wszystko OK polecam.
Piotr
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
07.10.2018 r.
Data zamówienia
25.09.2018 r.
07.10.2018 r.
Szybka reakcja na zamówienie, bardzo dobra komunikacja telefoniczna, bezproblemowa telefoniczna korekta zamówienia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.10.2018 r.
Data zamówienia
24.09.2018 r.
05.10.2018 r.
Wszystko jest ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.09.2018 r.
Data zamówienia
18.09.2018 r.
29.09.2018 r.
Super sprzedawca.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.09.2018 r.
Data zamówienia
17.09.2018 r.
28.09.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.09.2018 r.
Data zamówienia
17.09.2018 r.
27.09.2018 r.
Polecam 100 zadowolenia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.09.2018 r.
Data zamówienia
17.09.2018 r.
27.09.2018 r.
Towar dobrej jakości, szybka obsługa, jestem pozytywnie zaskoczony. Polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.09.2018 r.
Data zamówienia
17.09.2018 r.
27.09.2018 r.
Bardzo operatywna i kompetentna obsluga, nic dodac nic ujac, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.09.2018 r.
Data zamówienia
15.09.2018 r.
26.09.2018 r.
Bardzo profesjonalna transakcja powiedział bym wzorowa
Dziękuję Michał
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.09.2018 r.
Data zamówienia
14.09.2018 r.
24.09.2018 r.
Wszystko super.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.09.2018 r.
Data zamówienia
14.09.2018 r.
24.09.2018 r.
szybko, sprawnie dostawca godny polecenia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.09.2018 r.
Data zamówienia
12.09.2018 r.
24.09.2018 r.
super osługa szybka realizacja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.09.2018 r.
Data zamówienia
10.09.2018 r.
20.09.2018 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.09.2018 r.
Data zamówienia
10.09.2018 r.
20.09.2018 r.
Polecam wszystkim. Świetny kontakt ze sprzedającym i towar towar w najlepszej cenie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.09.2018 r.
Data zamówienia
04.09.2018 r.
19.09.2018 r.
Fajne sklep z dużym asortymentem oraz bardzo dobrą obsługą. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.09.2018 r.
Data zamówienia
07.09.2018 r.
17.09.2018 r.
Same superlatywy, we wszystkich kategoriach.Gorąco polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.09.2018 r.
Data zamówienia
04.09.2018 r.
17.09.2018 r.
Polecam, dobra komunikacja, szybka wysyłka :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.09.2018 r.
Data zamówienia
05.09.2018 r.
17.09.2018 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.09.2018 r.
Data zamówienia
06.09.2018 r.
17.09.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.09.2018 r.
Data zamówienia
06.09.2018 r.
16.09.2018 r.
Wszystko w jak najlepszym porządku. Obsługa przed i po sprzedaży bardzo profesjonalna.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.09.2018 r.
Data zamówienia
03.09.2018 r.
15.09.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.09.2018 r.
Data zamówienia
04.09.2018 r.
15.09.2018 r.
Kupowałem w tym sklepie kilka razy , za każdym razem byłem bardzo zadowolony z zakupu . Ogólnie sklep ma bdb podejście do klienta , można negocjować cenę przy większych zakupach, dostawa jest błyskawiczna , towar dobrze opakowany . Opis produktu odpowiada stanowi rzeczywistemu żadnej ściemy . Przy kontakcie telefonicznym można liczyć na podpowiedzi . Polecam wszystkim Pozdrawiam TATO
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.09.2018 r.
Data zamówienia
03.09.2018 r.
14.09.2018 r.
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.09.2018 r.
Data zamówienia
01.09.2018 r.
11.09.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.09.2018 r.
Data zamówienia
31.08.2018 r.
11.09.2018 r.
Quick delivery, ordered equipment came in perfect conditions
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2018 r.
Data zamówienia
29.08.2018 r.
09.09.2018 r.
Super obsługa super realizacja zamówienia nic co sprawiło by aby opinia była inna niż fantastyczna
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.09.2018 r.
Data zamówienia
29.08.2018 r.
08.09.2018 r.
dobry sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.09.2018 r.
Data zamówienia
27.08.2018 r.
07.09.2018 r.
To kolejny zakup w sklepie MotoTour i kolejny raz się nie zawiodłem. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2018 r.
Data zamówienia
09.08.2018 r.
06.09.2018 r.
Bardzo dobry kontakt z klientem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2018 r.
Data zamówienia
20.08.2018 r.
06.09.2018 r.
bardzo dobry kontakt z klientem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.09.2018 r.
Data zamówienia
26.08.2018 r.
05.09.2018 r.
Polecam zakupy u tego sprzedawcy. Szybko solidnie i zgodnie z opisem. Bardzo dobry kontakt.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.09.2018 r.
Data zamówienia
26.08.2018 r.
05.09.2018 r.
Towar dostarczony, wszystko bezproblemowo.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
05.09.2018 r.
Data zamówienia
25.08.2018 r.
05.09.2018 r.
Szybko, profesjonalnie i w dobrej cenie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.09.2018 r.
Data zamówienia
21.08.2018 r.
05.09.2018 r.
W firmie Moto-Tour kupiłem zestaw słuchawkowy Sena S3-WB. Przyszedł szybko, cena rozsądna, dostawa bez zarzutu, informacja o sposobie i terminie dostawy natychmiastowa na maila. Wszystko ok. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.09.2018 r.
Data zamówienia
25.08.2018 r.
05.09.2018 r.
Szybka dostawa.
5.00
Bardzo dobry

moto-tour.com.pl

moto-tour.com.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 19.01.2016 r.

Kontakt
Zawiła 61a
30-442 Kraków
Polska
info@moto-tour.com.pl
moto-tour.com.pl
Sprzedawca
Sławomir Żmuda MOTO-TOUR
Zawiła 61a
30-442 Kraków
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON:180457984
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Sławomir Żmuda
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z moto-tour.com.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.