moto-tour.com.pl - akcesoria motocykloweOpinie

: 3515Bardzo dobry

4,89

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

ważny od: 19 sty 2016
data aktualizacji: 7 paź 2022
Sklep moto-tour.com.pl - akcesoria motocyklowe został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie moto-tour.com.pl - akcesoria motocyklowe można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej


ważny od: 19 sty 2016
data aktualizacji: 7 paź 2022
Sklep moto-tour.com.pl - akcesoria motocyklowe został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie moto-tour.com.pl - akcesoria motocyklowe można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

Opinie nt. sklepu moto-tour.com.pl - akcesoria motocyklowe

Opinie zweryfikowana (590) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (3515)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia


14 sty 2022
W sklepie internetowym Moto- tour zakupiłem buty motocyklowe. Po bardzo szybkim przesłaniu mi ich, okazało się że niestety nie pasują na moją nogę.Trzeba więc, było je zwrócić. Cała procura zwrotu butów, jak również pieniędzy, przebiegła równie szybko, jak sam zakup. Mogę więc z czystym sumieniem, polecić innym zakupy z tym sklepem.
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie pozytywne opinie

najbardziej krytyczna opinia


17 lip 2022
Dostarczajcie przesyłki zgodnie z deklaracją przy zakupie
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie krytyczne opinie

Opinie nt. sklepu moto-tour.com.pl - akcesoria motocyklowe

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
17 godzin temu
Przesyłka szybko i na czasie towar bezpiecznie zapakowany ceny konkurencyjne kontakt zajebisty nic tylko kupować jak jeszcze forsę inflacja nie zeżarła:)
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 godzin temu
Wyprzedaż więc bardzo dobra cena na markowy produkt, do tego bardzo szybka dostawa, ogólnie brawo:)
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
21 wrz 2022
Jestem mile zaskoczony jakością produktu i czasem realizacji ( był krótszy niż zakładany )
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
9 dni temu
Низкая цена, быстрая доставка, полное соответствие товара описанию, всё супер, спасибо.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 wrz 2022
Zaufany sklep. Szybka dostawa. Łatwy kontakt. Jedyny minus to płatności przez PayPal.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
15 wrz 2022
No cóż, najlepszy sklep w Polsce. Kupuję u nich od 2018 i jeszcze się nie zawiodłem.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
22 wrz 2022
Zakupy bardzo udane, produkty najwyższej jakości.Jestem bardzo zadowolona!!!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 wrz 2022
Bardzo szybka realizacja zamówienia, poprostu pełen profesjonalizm 👍
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
11 wrz 2022 
Szybka dostawa, produkty dobrze opakowane. Całkowity pozytyw.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 wrz 2022
Pełna profeska, najlepszy sklep dla motocyklistów jaki znam.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
14 wrz 2022
Wszystko - szybko i sprawnie, zgodnie z ustaleniami.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 dni temu
Profesjonalna obsługa i szybka realizacja zamówień.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
19 wrz 2022
Super obsługa , zamówienie szybko zrealizowane
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 wrz 2022
Wszystko na 100 % jestem mega zadowolona
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 dni temu
Szybka wysyłka, wszystko OK.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
4 dni temu 
Bardzo dobry sklep.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 dni temu 
Wszystko ok
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
15 wrz 2022
Polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
17 wrz 2022
Ok
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
14 godzin temu
Zgłoś opinię