Certyfikat dla moto-tour.com.pl

No. X18FB38AC80DA1CA6DF75FF77417A626A
 

Certyfikat wydany dn.
19.01.2016 r.
Ważny do
18.01.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o moto-tour.com.pl



Bardzo dobry

4.93/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 441 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Od czasu rejestracji zebrano 584 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
22.04.2018 r.
Data zamówienia
12.04.2018 r.
22.04.2018 r.
Wszystko w jak najlepszym porządku. Sprawnie i profesjonalnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.04.2018 r.
Data zamówienia
12.04.2018 r.
22.04.2018 r.
Polecam 5.00
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.04.2018 r.
Data zamówienia
12.04.2018 r.
22.04.2018 r.
Sklep godny polecenia, bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, szybka odpowiedź na e-mail. Fachowa pomoc w wyborze części i akcesoriów motocyklowych. Możliwość negocjowania ceny. Czyli wszystko to co powinien posiadać super sklep motocyklowy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.04.2018 r.
Data zamówienia
11.04.2018 r.
21.04.2018 r.
Świetny sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.04.2018 r.
Data zamówienia
10.04.2018 r.
21.04.2018 r.
Konkretny sklep
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
20.04.2018 r.
Data zamówienia
10.04.2018 r.
20.04.2018 r.
Wszystko super,polecam sprzedawcę
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.04.2018 r.
Data zamówienia
10.04.2018 r.
20.04.2018 r.
Szybka miła obsługa, towar zgodny z opisem, serdecznie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.04.2018 r.
Data zamówienia
09.04.2018 r.
19.04.2018 r.
Sprawna wysyłka, produkt zgodny z opisem, kurier dpd zawalił sprawę wpisując opóźniając dostarczenie przesyłki, ale daję 5 żeby nie zaniżać ogólnej oceny :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2018 r.
Data zamówienia
08.04.2018 r.
18.04.2018 r.
Jest ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2018 r.
Data zamówienia
04.04.2018 r.
18.04.2018 r.
Polecam
Wszystko poszło jak po sznurku.
Łatwo i przyjemnie.
Szybka odpowiedź na zapytania.
Szybka wysyłka.
Towar zgodny z opisem.
Jestem zadowolony.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2018 r.
Data zamówienia
08.04.2018 r.
18.04.2018 r.
Świetna ekipa, bardzo pomogli mi w zakupie kombinezonu, nie było żadnych problemów. Dzięki - z pewnością będę wracać :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.04.2018 r.
Data zamówienia
07.04.2018 r.
18.04.2018 r.
Jestem zadowolona jeśli chodzi o szybkość wysyłki, jakość i cenę towaru oraz jeśli chodzi o kontakt z klientem. Pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.04.2018 r.
Data zamówienia
27.03.2018 r.
17.04.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2018 r.
Data zamówienia
06.04.2018 r.
16.04.2018 r.
Wszystko przebiegło ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2018 r.
Data zamówienia
02.04.2018 r.
16.04.2018 r.
Sklep bardzo przyjazny, kontakt wzorowy, telefonicznie doradzą jak trzeba. Miałem 100 satysfakcji Można się potargować - nie zaszkodzi zapytać ;) Przyszłe zakupy, też będą w "MotoTour"
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2018 r.
Data zamówienia
05.04.2018 r.
16.04.2018 r.
sprawnie czytelnie zgodnie z opisem polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2018 r.
Data zamówienia
04.04.2018 r.
16.04.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2018 r.
Data zamówienia
06.04.2018 r.
16.04.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.04.2018 r.
Data zamówienia
04.04.2018 r.
15.04.2018 r.
Transakcja bardzo szybko załatwiona ,Dziekuje
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.04.2018 r.
Data zamówienia
03.04.2018 r.
14.04.2018 r.
ok, ok, ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.04.2018 r.
Data zamówienia
03.04.2018 r.
14.04.2018 r.
Serwis 6/5
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.04.2018 r.
Data zamówienia
03.04.2018 r.
13.04.2018 r.
GOROACO POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.04.2018 r.
Data zamówienia
03.04.2018 r.
13.04.2018 r.
Perfekcja :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.04.2018 r.
Data zamówienia
03.04.2018 r.
13.04.2018 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.04.2018 r.
Data zamówienia
02.04.2018 r.
13.04.2018 r.
Wszystko przebieglo sprawnie, szybka wysylka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.04.2018 r.
Data zamówienia
31.03.2018 r.
11.04.2018 r.
okij
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.04.2018 r.
Data zamówienia
31.03.2018 r.
10.04.2018 r.
Świetna obsługa. Elastyczne podejście do potrzeb klienta. Zrobiłem tu kilka zakupów i zawsze ocena 10/10.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.04.2018 r.
Data zamówienia
30.03.2018 r.
09.04.2018 r.
Wszystko należycie, realizacja ok, bagażnik i blokada dla mego moto bardzo dobre. polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.04.2018 r.
Data zamówienia
17.03.2018 r.
09.04.2018 r.
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.04.2018 r.
Data zamówienia
16.03.2018 r.
09.04.2018 r.
Profesjonalne podejście do klienta. Polecam w 100
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.04.2018 r.
Data zamówienia
16.03.2018 r.
09.04.2018 r.
Oki
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
08.04.2018 r.
Data zamówienia
28.03.2018 r.
08.04.2018 r.
Polecam ten sklep wszystkim motocyklistom.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.04.2018 r.
Data zamówienia
28.03.2018 r.
08.04.2018 r.
Bardzo dobry kontakt z klientem, otwartość i chęć współpracy. Transakcja idealna. Oby więcej takich sklepów.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.04.2018 r.
Data zamówienia
27.03.2018 r.
07.04.2018 r.
Sklep bardzo przyjazny kupującym, przejrzyste strony i duża ilość informacji o produktach.
4.00
Dobry

Data publikacji
05.04.2018 r.
Data zamówienia
26.03.2018 r.
05.04.2018 r.
polecam sklep gratisy są przy wyższej kwocie zakupu
4.00
Dobry

Data publikacji
05.04.2018 r.
Data zamówienia
26.03.2018 r.
05.04.2018 r.
Uwielbiam robić tam zakupy. Zawsze wychodzę zadowolony choć kieszeń nieco lżejsza :) profesjonalna obsługa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.04.2018 r.
Data zamówienia
26.03.2018 r.
05.04.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.04.2018 r.
Data zamówienia
23.03.2018 r.
04.04.2018 r.
Gorąco polecam zakupy tutaj.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.04.2018 r.
Data zamówienia
23.03.2018 r.
04.04.2018 r.
Świetna komunikacja ze Sprzedającym.
Zamówiony produkt tego samego dnia został do mnie wysłany i dostawa w następny dzień roboczy.

Szczerze polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2018 r.
Data zamówienia
24.03.2018 r.
03.04.2018 r.
bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem
4.67
Bardzo dobry

moto-tour.com.pl

moto-tour.com.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 19.01.2016 r.

Kontakt
Zawiła 61a
30-442 Kraków
Polska
info@moto-tour.com.pl
moto-tour.com.pl
Sprzedawca
Sławomir Żmuda MOTO-TOUR
Zawiła 61a
30-442 Kraków
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON:180457984
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Sławomir Żmuda
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z moto-tour.com.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.