Certyfikat dla moto-tour.com.pl

No. X18FB38AC80DA1CA6DF75FF77417A626A
 

Certyfikat wydany dn.
19.01.2016 r.
Ważny do
18.01.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o moto-tour.com.pl



Bardzo dobry

4.93/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 456 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
moto-tour.com.pl ma 753 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
17.07.2018 r.
Data zamówienia
06.07.2018 r.
17.07.2018 r.
wszystko ok, szybko, sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.07.2018 r.
Data zamówienia
07.07.2018 r.
17.07.2018 r.
Rewela
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.07.2018 r.
Data zamówienia
14.06.2018 r.
17.07.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.07.2018 r.
Data zamówienia
05.07.2018 r.
16.07.2018 r.
jestem zadowolona z jakosco obslugi i towaru
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.07.2018 r.
Data zamówienia
03.07.2018 r.
13.07.2018 r.
100 satysfakcji z zakupu i obsługi.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.07.2018 r.
Data zamówienia
02.07.2018 r.
13.07.2018 r.
Zgodnie z opisem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.07.2018 r.
Data zamówienia
12.06.2018 r.
13.07.2018 r.
Wszystko zgodne
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
13.07.2018 r.
Data zamówienia
02.07.2018 r.
13.07.2018 r.
Ogólnie jestem bardzo zadowolony, dostawa w tym samym tygodniu co zamówiłem.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
12.07.2018 r.
Data zamówienia
02.07.2018 r.
12.07.2018 r.
Bardzo dobry kontakt i bardzo szybka wysyłka POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.07.2018 r.
Data zamówienia
02.07.2018 r.
12.07.2018 r.
Okssss
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.07.2018 r.
Data zamówienia
30.06.2018 r.
11.07.2018 r.
Gorąco polecam zakupy. Bardzo dobry kontakt z sprzedawcą. Buty zgodne z opisem i bardzo dobra jakość
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.07.2018 r.
Data zamówienia
25.06.2018 r.
11.07.2018 r.
Szybko, sprawnie, towar wzorowej jakości. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.07.2018 r.
Data zamówienia
28.06.2018 r.
09.07.2018 r.
Wzorowe podejście do klienta, doradztwa przed sprzedażą i do realizacji samego zamówienia. Tak trzymać Z pewnością wrócę tu po następne zakupy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.07.2018 r.
Data zamówienia
28.06.2018 r.
09.07.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.07.2018 r.
Data zamówienia
28.06.2018 r.
09.07.2018 r.
ocena 5 - wszystko super sprawnie,obsługa sklepu kompetentna,dobre zaopatrzenie sklepu,dogodne warunki ratalne.
pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.07.2018 r.
Data zamówienia
27.06.2018 r.
09.07.2018 r.
średnio
3.33
Dostateczny

Data publikacji
08.07.2018 r.
Data zamówienia
27.06.2018 r.
08.07.2018 r.
Przesyłka dotarła do mnie szybko i w idealnym stanie. Obsługa sklepu internetowego bardzo pomocna. Tak powinny wyglądać wszystkie sklepy. Szczerze polecam. Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.07.2018 r.
Data zamówienia
26.06.2018 r.
07.07.2018 r.
Nie pierwsze i na pewno nie ostatnie zakupy w MotoTour :) Szybko i sprawnie. Polecam z czystym sumieniem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.07.2018 r.
Data zamówienia
26.06.2018 r.
06.07.2018 r.
Wszystko w porządku, szybka dostawa, tylko kufer po wysyłce miał małe ryski.
4.33
Dobry

Data publikacji
06.07.2018 r.
Data zamówienia
25.06.2018 r.
06.07.2018 r.
jest to moja pierwsza taka kurtka więc nie mam porównania. jakość materiału ,wykonania wydaje się bardzo wysoka. jest elastyczna w użytkowaniu nie odstaje,największą zaletą chyba są kanały wentylacyjne. polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.07.2018 r.
Data zamówienia
25.06.2018 r.
05.07.2018 r.
Jest lepiej niż rewelacyjnie, tyle w temacie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.07.2018 r.
Data zamówienia
25.06.2018 r.
05.07.2018 r.
Szybko, fachowo i konkretnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.07.2018 r.
Data zamówienia
25.06.2018 r.
05.07.2018 r.
Szybko, zwięźle i na temat.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.07.2018 r.
Data zamówienia
22.06.2018 r.
05.07.2018 r.
wszystko ok polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.07.2018 r.
Data zamówienia
24.06.2018 r.
04.07.2018 r.
Bez zastrzeżeń
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.07.2018 r.
Data zamówienia
23.06.2018 r.
03.07.2018 r.
Polecam towar zgodny z zamówieniem dobry kontakt.
4.00
Dobry

Data publikacji
03.07.2018 r.
Data zamówienia
18.06.2018 r.
03.07.2018 r.
Wszystko zgodnie z opisem,polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.07.2018 r.
Data zamówienia
20.06.2018 r.
02.07.2018 r.
Super sprzedawca
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.07.2018 r.
Data zamówienia
21.06.2018 r.
01.07.2018 r.
Wszystko super i mega szybko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.07.2018 r.
Data zamówienia
19.06.2018 r.
01.07.2018 r.
Szybka dostawa.
Towar zgodny z opisem.
Sklep godny polecenia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.06.2018 r.
Data zamówienia
19.06.2018 r.
30.06.2018 r.
Bardzo profesjonalna załoga sklepu. Miła obsługa, fachowe doradztwo i pomoc. Zakupiona kurtka bardzo ładna. Dziękuję za udaną transakcję
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.06.2018 r.
Data zamówienia
19.06.2018 r.
29.06.2018 r.
Wszystko ok. polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.06.2018 r.
Data zamówienia
19.06.2018 r.
29.06.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.06.2018 r.
Data zamówienia
19.06.2018 r.
29.06.2018 r.
Jak zwykle wszystko ok. Szybka dostawa, towar zapakowany aż za dobrze
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.06.2018 r.
Data zamówienia
19.06.2018 r.
29.06.2018 r.
Fajna i rzetelną obsługę
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2018 r.
Data zamówienia
17.06.2018 r.
28.06.2018 r.
Miła obsługa
4.33
Dobry

Data publikacji
28.06.2018 r.
Data zamówienia
17.06.2018 r.
28.06.2018 r.
Zamówienie, zrealizowane szybko i sprawnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.06.2018 r.
Data zamówienia
17.06.2018 r.
27.06.2018 r.
Genialny sklep Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.06.2018 r.
Data zamówienia
15.06.2018 r.
26.06.2018 r.
Wszysyko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.06.2018 r.
Data zamówienia
02.06.2018 r.
25.06.2018 r.
Super, super, super
5.00
Bardzo dobry

moto-tour.com.pl

moto-tour.com.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 19.01.2016 r.

Kontakt
Zawiła 61a
30-442 Kraków
Polska
info@moto-tour.com.pl
moto-tour.com.pl
Sprzedawca
Sławomir Żmuda MOTO-TOUR
Zawiła 61a
30-442 Kraków
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON:180457984
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Sławomir Żmuda
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z moto-tour.com.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.