eyeon.designOpinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 3 gru 2021
data aktualizacji: 6 cze 2023
Sklep eyeon.design został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie eyeon.design można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 3 gru 2021

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu eyeon.design

Opinie zweryfikowana (59) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (97)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

21 sie 2022
Po rezygnacji z zakupu w sklepie konkurencyjnym ze względu na nieustannie wydłużający się termin realizacji dostawy narożnika, zdecydowałam się złożyć zamówienie w Eye on Design. Firma, mimo że jest krócej na rynku od wspomnianego konkurenta, zrealizowała zamówienie terminowo, wszystko przebiegło bezproblemowo i już wiem, że będę tu wracać po kolejne meble. Wielkim plusem jest też bardzo uprzejma i szybka obsługa klienta. Zdecydowanie polecam!

najbardziej krytyczna opinia

25 kwi 2023
Pomimo rozczarowania bardzo długim terminem oczekiwania na dostawę i brakiem kontaktu ze strony sklepu w sytuacji opóźnienia - muszę przyznać, że ostatecznie eyeondesign potrafił przyznać się do niedociągnięć, przeprosić, zadośćuczynić oraz wykazał się chęcią wyciągania wniosków z popełnionych błędów. Ostatecznie zamówione przeze mnie butelki przecudnej urody dojechały. Zmieniam ocenę na ***.

Opinie nt. sklepu eyeon.design

jakość sofy ok, wszystko zgodnie z oczekiwaniami
23 maj 2023
4 maj 2023
Komoda Artista marki Teulat – polecam! Drobny minus to czas oczekiwania, jednak na szczęście nie przekroczył tego podanego na stronie. Jakość wykonania dobra, wygląda ładnie. Kontakt ze sklepem bez zastrzeżeń.
1 maj 2023
Kupiłam przepiękną drewnianą komodę w stylu retro marki Pastform i stoliczek kawowy do salonu. Jestem jak najbardziej zadowolona z zakupu i serdecznie polecam :) Pozdrawiam
20 kwi 2023
Narożnik moghan z funkcją spania + puf - zestaw jak najbardziej godny polecenia. Dostawa z wniesieniem na plus! Szkoda, że nie ma fotela w komplecie
13 kwi 2023
Polecam sofę Vienna, piękna!
11 mar 2023
Jestem zadowolona z wykonania sofy Miley, polecam też zamówić próbnik z kolorami przed zamówieniem (mi to ułatwiło decyzję). Bardzo sprawna obsługa klienta, ogólnie wszystko na plus ;)
30 mar 2023
Polecam meble Ironville! Jestem zadowolona, chociaż trzeba było trochę poczekać, ale super się prezentują. Pani Klaudia z obsługi niezwykle miła i pomocna. Dziękuję i pozdrawiam
1 kwi 2023
Wszystko ok
8 mar 2023
Super!
9 lut 2023
Polecam sofę Moghan!
16 lut 2023
Świetne miejsce do zakupów. Szeroki wybór produktów w dobrych cenach
22 lut 2023
21 sie 2022
13 lis 2022
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi. Sofa i puf z kolekcji Mamaia są przepiękne! Niebawem wrócę po dwa fotele z tej samej serii. Duży plus za program lojalnościowy!
29 lip 2022
Jestem bardzo zadowolona z zakupu – został mi przesłany darmowy próbnik z kolorami, błyskawicznie otrzymałam odpowiedzi na wszystkie pytania, czas dostawy był zgodny z oczekiwaniami + sofa została sprawnie wniesiona do mieszkania i rozpakowana. Do tego obsługa klienta jest bardzo uprzejma za co wielki plus!
2 gru 2022
Przepiękne meble i dodatki. Stolik kawowy właśnie do mnie trafił i jest mega! poluję też na dwie lampy więc super, że jest program lojalnościowy. Pozdrawiam przemiłą Panią z obsługi klienta :)
5 wrz 2022
Beautiful and unique products, enjoyable shopping experience (very friendly staff and the website is amazing!), competitive prices too! I totally recommend 😊
15 wrz 2022
Polecam zamówić próbki materiałów (narożniki Micadoni), dostępne tam są kolory których nie ma na stronie. Nam to pozwoliło dobrać kolor (za dodatkową opłatą) idealny do aranżacji salonu. Jedyne do czego można się przyczepić to czas realizacji, ale są to produkty na zamówienie więc jest to zrozumiałe. Ogólnie całe doświadczenie zakupowe na plus, będziemy wracać :)
1 wrz 2022
Kupiłam dwie lampy małpki Seletti i fotel lipsticks – bardzo ładnie zapakowane, super prezentują się na żywo, jestem zadowolona z zakupu. Wszystko zgodnie z informacjami na stronie, szybka i miła obsługa klienta. Będę polecać 😊