eyeon.designOpinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 3 gru 2021
data aktualizacji: 24 mar 2023
Sklep eyeon.design został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie eyeon.design można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 3 gru 2021

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu eyeon.design

Opinie zweryfikowana (59) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (87)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

Opinie nt. sklepu eyeon.design

11 mar 2023
Jestem zadowolona z wykonania sofy Miley, polecam też zamówić próbnik z kolorami przed zamówieniem (mi to ułatwiło decyzję). Bardzo sprawna obsługa klienta, ogólnie wszystko na plus ;)
8 mar 2023
Super!
9 lut 2023
Polecam sofę Moghan!
16 lut 2023
Świetne miejsce do zakupów. Szeroki wybór produktów w dobrych cenach
26 sty 2023
15 sty 2023
Kupiłem sofę MAMAIA - polecam!
6 sty 2023
1 sty 2023
2 gru 2022
Przepiękne meble i dodatki. Stolik kawowy właśnie do mnie trafił i jest mega! poluję też na dwie lampy więc super, że jest program lojalnościowy. Pozdrawiam przemiłą Panią z obsługi klienta :)
11 gru 2022
Wazon Love in Bloom super wygląda, polecam też na prezent! Bardzo ładne opakowanie od producenta, uroczy 😊 jestem zadowolona z zakupu
28 lis 2022
16 gru 2022
21 sie 2022
Po rezygnacji z zakupu w sklepie konkurencyjnym ze względu na nieustannie wydłużający się termin realizacji dostawy narożnika, zdecydowałam się złożyć zamówienie w Eye on Design. Firma, mimo że jest krócej na rynku od wspomnianego konkurenta, zrealizowała zamówienie terminowo, wszystko przebiegło bezproblemowo i już wiem, że będę tu wracać po kolejne meble. Wielkim plusem jest też bardzo uprzejma i szybka obsługa klienta. Zdecydowanie polecam!
13 lis 2022
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi. Sofa i puf z kolekcji Mamaia są przepiękne! Niebawem wrócę po dwa fotele z tej samej serii. Duży plus za program lojalnościowy!
29 lip 2022
Jestem bardzo zadowolona z zakupu – został mi przesłany darmowy próbnik z kolorami, błyskawicznie otrzymałam odpowiedzi na wszystkie pytania, czas dostawy był zgodny z oczekiwaniami + sofa została sprawnie wniesiona do mieszkania i rozpakowana. Do tego obsługa klienta jest bardzo uprzejma za co wielki plus!
5 wrz 2022
Beautiful and unique products, enjoyable shopping experience (very friendly staff and the website is amazing!), competitive prices too! I totally recommend 😊
15 wrz 2022
Polecam zamówić próbki materiałów (narożniki Micadoni), dostępne tam są kolory których nie ma na stronie. Nam to pozwoliło dobrać kolor (za dodatkową opłatą) idealny do aranżacji salonu. Jedyne do czego można się przyczepić to czas realizacji, ale są to produkty na zamówienie więc jest to zrozumiałe. Ogólnie całe doświadczenie zakupowe na plus, będziemy wracać :)
1 wrz 2022
Kupiłam dwie lampy małpki Seletti i fotel lipsticks – bardzo ładnie zapakowane, super prezentują się na żywo, jestem zadowolona z zakupu. Wszystko zgodnie z informacjami na stronie, szybka i miła obsługa klienta. Będę polecać 😊
31 mar 2022
Sklep z cudownym asortymentem, podłapałam sporo inspiracji przy remoncie 😊 Narożnik Mamaia wygląda rewelacyjnie, tapeta Roofs w kuchni również cudowna - serdecznie polecam i pozdrawiam!
12 kwi 2022
Sofa z funkcją spania Moghan bardzo przytulna, przyjemny materiał, siedzisko mięciutkie. Panowie wszystko wnieśli i rozpakowali, jestem zadowolona