eyeon.design

znaku jakości

Obejmuje Ochronę Kupującego

Ważny od: 3 gru 2021
eyeon.design spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted ShopsUwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Opinie nt. sklepu eyeon.design

Opinie zweryfikowana (40) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (103)

najbardziej pozytywna opinia

13 lis 2022
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi. Sofa i puf z kolekcji Mamaia są przepiękne! Niebawem wrócę po dwa fotele z tej samej serii. Duży plus za program lojalnościowy!

najbardziej krytyczna opinia

25 kwi 2023
Pomimo rozczarowania bardzo długim terminem oczekiwania na dostawę i brakiem kontaktu ze strony sklepu w sytuacji opóźnienia - muszę przyznać, że ostatecznie eyeondesign potrafił przyznać się do niedociągnięć, przeprosić, zadośćuczynić oraz wykazał się chęcią wyciągania wniosków z popełnionych błędów. Ostatecznie zamówione przeze mnie butelki przecudnej urody dojechały. Zmieniam ocenę na ***.

Opinie nt. sklepu eyeon.design

13 wrz 2023
Przepiękny asortyment!
18 godzin temu
Ciekawy asortyment
4 sie 2023
Bardzo sympatyczna obsługa, oryginalne meble i lampy, czas oczekiwania dość długi ale zgodny z informacją na stronie. Polecam!
31 lip 2023
Miła obsługa klienta, wszystko zgodnie z opisem, polecam sklep
18 lip 2023
jestem zadowolona z jakości sofy
1 lip 2023
Narożnik Moghan - polecam!
13 lis 2022
2 gru 2022
Przepiękne meble i dodatki. Stolik kawowy właśnie do mnie trafił i jest mega! poluję też na dwie lampy więc super, że jest program lojalnościowy. Pozdrawiam przemiłą Panią z obsługi klienta :)
9 lut 2023
Polecam sofę Moghan!
30 mar 2023
Polecam meble Ironville! Jestem zadowolona, chociaż trzeba było trochę poczekać, ale super się prezentują. Pani Klaudia z obsługi niezwykle miła i pomocna. Dziękuję i pozdrawiam
20 kwi 2023
Narożnik moghan z funkcją spania + puf - zestaw jak najbardziej godny polecenia. Dostawa z wniesieniem na plus! Szkoda, że nie ma fotela w komplecie
11 gru 2022
Wazon Love in Bloom super wygląda, polecam też na prezent! Bardzo ładne opakowanie od producenta, uroczy 😊 jestem zadowolona z zakupu
13 paź 2022
Zamówiłam sofę Mamaia, świetna jakość, wygląda super. Wszystko dobrze zabezpieczone, kurierzy wnieśli i rozpakowali. Polecam!
15 sty 2023
Kupiłem sofę MAMAIA - polecam!
6 sty 2023
4 maj 2023
Komoda Artista marki Teulat – polecam! Drobny minus to czas oczekiwania, jednak na szczęście nie przekroczył tego podanego na stronie. Jakość wykonania dobra, wygląda ładnie. Kontakt ze sklepem bez zastrzeżeń.
23 paź 2022
Sofa Moghan bardzo ładna, wszystko się zgadza tylko kurier przetarł oparcie podczas transportu. Sklep szybko przyjął zgłoszenie i bez problemu zaplanował wymianę elementu + serwis, za co duży plus.
11 mar 2023
Jestem zadowolona z wykonania sofy Miley, polecam też zamówić próbnik z kolorami przed zamówieniem (mi to ułatwiło decyzję). Bardzo sprawna obsługa klienta, ogólnie wszystko na plus ;)
1 maj 2023
Kupiłam przepiękną drewnianą komodę w stylu retro marki Pastform i stoliczek kawowy do salonu. Jestem jak najbardziej zadowolona z zakupu i serdecznie polecam :) Pozdrawiam
28 lis 2022