Electropapa

Opinie łącznie (1173) Opinie (1173) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci chwalą szybki czas realizacji zamówienia i dostawy, wysoką jakość produktów, która często przewyższa oczekiwania, a także zgodność otrzymanego towaru z opisem i zamówieniem. Obsługa klienta jest oceniana bardzo pozytywnie, szczególnie za profesjonalizm, komunikatywność i łatwość kontaktu. Dodatkowo, sposób zapakowania przesyłek spotyka się z uznaniem, zapewniając bezpieczeństwo produktów podczas transportu. Sporadycznie pojawiają się drobne rozbieżności między zamówionym a otrzymanym towarem oraz zgłoszenia o opóźnieniach w dostawie. Część klientów zwraca uwagę na brak lub niewystarczające informacje dotyczące statusu przesyłki i szczegółów dostawy.

OpinieElectropapa

Jeśli chodzi o obsługę klienta to jest prowesjonalna jednak przekazując towar do wysyłki proszę wyegzekwować od firmy przewozowej wysyłanie do kienta listu przewozowego żeby była możliwość sprawdzenia gdzie znajduje się przesyłka i kiedy ewentuajie zostanie dostarczona.Brak takiej informacji podważa Państwa wiarygodność. Moją przesyłkę dostałem i dziękuję

Mimo ,iż przesyłka szła bardzo długo przez weekend majowy troszkę opóźniona będąc w kontakcie z kontrahentem otrzymałam paczkę wszystko zgodne z opisem zamówionego przedmiotu starannie zapakowana brak uszkodzeń pełen profesjonalizm dziękuję i na pewno skorzystam ponownie.

Doszło nieuszkodzone

Dobrze zapakowane i doszło b. dobrym stanie. Choć znając niedbały sposób traktowania przesyłek przez przewożących dziwię się, że opakowanie nie było usztywnione. Mam nadzieję że ładowarka wewnętrzna będzie w stanie podjąć ładowanie akumulatorów i zadziałają.
Filtry do odkurzacza świetne! Serdecznie polecam wszystkim, którzy się zastanawiają. Szukałam zamienników do odkurzacza Lykkele Mogens i okazuje się, że te zakupione przeze mnie pasują świetnie 👍🏼😊
Wszystko w najlepszym porządku, towar dotarł zgodnie z deklaracją, jakość zamienników nie odbiega od oryginałów - powiedziałbym, że nawet jest lepiej, gdyż nożyki rzadziej zapychają się skoszoną trawą

Dostawa zasilacza

Zamówiony zasilacz został dostarczony w terminie, spełnia moje oczekiwanie, zgodnie z moim zamówieniem zamówieniem. W trakcie realizacji kontakt z dostawcą był bez zastrzeżeń, udzielono mi dodatkowych informacji co do terminu dostawy. Polecam ww. Dostawcę.

Filtr do odkurzacza Moulinex, zamiennik Rowenta ZR004601

Cześć wszystkim! Kupiłem filtr do odkurzacza i jestem bardzo zadowolony. Wszystko działa świetnie, odkurzacz pracuje jak nowy. Naprawdę bardzo dobra jakość wykonania. Zdecydowanie polecam — wszystko jest super!
Bałem się zakupu w tym sklepie ale obawy minęły po dostarczeniu towaru. Zatem polecam ten sklep bez obaw o jego wiarygodność. Produkt zgodny z opisem.

Dłuższe oczekiwanie, ale warto

Wydaje mi się, że na stronie internetowej przy zamawianiu podany był znacznie szybszy czas dostawy niż czekałem w rzeczywistości (tu chyba zawiodła chyba firma kurierska), ale za to kontakt z supportem bardzo sprawny, cena konkurecyjna, jakość towaru bez zarzutu
Działa super i jest zgrabniejsza ii bardziej poręczna niż oryginalna zostaję testować bo oryginalna nie podziałała za długo zobaczymy ile ta przeżyje 😀

Trafiony zakup, nowe życie odkurzacza.

Akumulator dotarł o zadeklarowanym czasie, pasuje jako zamiennik RS-RH5274 i choć jest nieco dłuższy gabarytowo to bardzo dobrze układa się w obudowie odkurzacza Tefal TY8875. Po zamontowaniu i naładowaniu trzyma napięcie przez około 50 minut odkurzania (to więcej o 10 minut niż oryginalny, co wynika z większej pojemności). Napięcie 25,9V dostarcza minimalnie większej mocy względem oryginału 25,2V, co daje wrażenie nieco większej mocy odkurzacza niż pierwotnie na 25,2V. Wszystko działa bardzo dobrze, oryginalna ładowarka SIL SSC36004EU jest w pełni kompatybilna i potrzebuje około 120 minut, by naładować akumulator do pełna. Wymiana jest łatwa i nie wymaga skomplikowanych narzędzi (wystarczy odkręcić 6 wkrętów zwykłym śrubokrętem krzyżakowym, co zajmuje około 10 minut z ponownym skręcenie).
Bardzo polecam akumulator załóżmy i działa poprawnie, dziś pierwszy dzień pracy robota koszącego Husqvarna 220 AC po wymianie baterii.
Wszystko zgodne z opisem, trochę mylące wiadomości o wystawienie opinii mogące sugerować ze przesyłka została doręczona. Lepiej by było gdyby prośbą przychodziła trochę później
Bateria zgodna z opisem i działa .Odkurzacz ruszył od razu. Gdybym jej potrzebowała bardzo pilnie, 2 tygodniowe oczekiwanie....Przesyłka idzie z Niemiec i dlatego trwa to długo. O takich rzeczach powinno się ostrzegać tłustym drukiem. Większość z nas poczeka. A tak.. po tygodniu oczekiwania człowiek zaczyna się denerwować i dopiero dostrzega, że to owszem jedzie, ale z daleka.
No cóż jeszcze nie przymierzałem filtrów, ale wkrótce to zrobię. Dziękuję za błyskawiczną przesyłkę, brawo...
Dziękuję za szybką reakcję i ekspresowe przesłanie zamówionego towaru dobrej jakości. Polecam Waszą firmę. Jan Obrzut
Właściwa konsultacja, towar dotarł w terminie. Akumulator pasuje do mojego odkurzacza zgodnie z zapewnieniem sprzedawcy.
Zamówione filtry nie pasują idealnie do modelu mojego odkurzacza (mimo, że teoretycznie były mu dedykowane) i musiałem je dociąć. Zaskoczony byłem szybkością przesyłki. W trakcie zamówienia wyświetlała się informacja, że ma ona być za 5 dni, a była po 2-óch. Na szczęście byłem wtedy w domu i mogłem ją odebrać.
Elianna K.
Mieroszów
Brak możliwości śledzenia paczki. Nawet nie poddajecie Państwo, jaka firma ja dostarczy.

Bateria pasuje do Parrot Disco

Polecam ten sklep. Zakupiona bateria pasuje do drona Parrot Disco i bardzo dobrze trzyma.