4mat.com.pl

2405 reviews since 29 lis 2019

Ważny od: 10 sty 2020
4mat.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość wykonania dywaników, podkreślając ich przewagę nad produktami konkurencji oraz oryginalnymi. Chwalą również idealne dopasowanie do modeli samochodów, estetykę, elegancję i staranne wykończenie. Wyróżniają szybki czas realizacji zamówień oraz ekspresową dostawę. Obsługa klienta postrzegana jest jako bardzo profesjonalna, pomocna i zaangażowana, a kontakt z nią przebiega sprawnie. Dodatkowo doceniana jest możliwość personalizacji koloru, obszycia czy nadruku, a większość opinii wskazuje, że cena jest adekwatna do oferowanej jakości. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące drobnych niedociągnięć w dopasowaniu dywaników oraz pojedyncze głosy wskazujące na wysoką cenę produktu.

Opinie4mat.com.pl

Super produkt, super obsługa. Przez nieuwagę wybrałem nieprawidłowe sposób i miejsce dostawy - po telefonie i mailu potwierdzającym temat załatwiony. Polecam.
Uważam że dywaniki welurowe 4mat są lepsze niż oryginalne w Fordzie Focusie. Na pewno są lepiej zaprojektowane bo są większe i idealnie dopasowane. Dużo lepiej niż to zrobił producent. Polecam. Ja sam kupuje je do drugiego auta.
Jakość jest bardzo dobra i nieporównywalna z żadnymi innymi dywanikami dostępnymi na allegro. 5 gwiazdek
Bardzo dobry materiał dywaników z powłoką zapobiegającą ślizganiu się. Idealny wymiar.
Polecam, szybka dostawa, dywaniki pasują bardzo dobrze, jakość lepsze niż oryginalne.
Wszystko jest OK.Utrzymujcie ten poziom a wszystko będzie ok
Idealnie dopasowane, dobra jakość, miękkie. Niestety tylko 4 dwiazdki ze względu na to że się mechacą i ścierają w miejscu pracy stóp kierowcy. Zastanawiam się jak długo wytrzymają?
Dywaniki solidnie wykonane, materiał dobrej jakości, kolorystyka zgodna z wzornikiem na stronie. Kształtem nie są idealnie odwzorowane z dywaników OEM, ale to zaleta, a nie wada. Wypelniaja nieco wieksza powierzchnie niż oryginalne, dzięki czemu nie przesuwają się. Minusem sa chyba tylko Stopery - dołączane do zamówienia, ale jako osobny element. Trzeba je zamontować w dywaniku samodzielnie. Ogólnie 9/10.
Dywaniki bardzo dobrej jakości! Polecam serdecznie:)
Trzymajcie tak. Doskonala jakość . Oryginalne Audi mogą sie schować
Szybkie wykonanie w dobrej jakości i szybka dostawa.
Bardzo dobry kontakt, wszystko szybko sprawnie, dywaniki bardzo dobrej jakości, to są już kolejne zakupy,jestem bardzo zadowolony, polecam 4MAT.

Gorąco polecam.

Czas realizacji bardzo szybki.Dywaniki wykonane bardzo dobrze.Jestem mega zadowolony .
Polecam, wszystko w najlepszym porządku.
Bardzo dobra jakość wykonania, szybki czas realizacji!
M G
Marek G.

Dobre, ale...

Według mnie brakuje jakiegokolwiek wzmocnienia w rejonie pod pedałami. No ale trzeba sprawdzić jak to będzie funkcjonować podwyższym okresie użytkowania.
Dobra jakość, szybka wysyłka, po raz kolejnym zamówiłam dywaniki w tym sklepie, produkt trwały, ostatnie służyły kilka lat, polecam

Firma godna polecenia.

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam !

polecam

To już trzeci komplet dywaników, który zamówiłam. Wszystkie sprawują się bardzo dobrze, są wytrzymałe, dobrze dopasowane do samochodów (zamawiałam do VW, Audi, Forda), nie zawijają się. Polecam.

Bardzo dobry produkt

Dywaniki ok, grubez zgodne z opisem

• +48600912503
  • 4mat.com.pl
  • dywaniki@4mat.com.pl
  • NOWY TARG, POL

4 MAT to firma z wieloletnim doświadczeniem w dziedzinie dopasowanych dywaników samochodowych do różnych marek i modeli samochodów. To szeroka oferta dywanów gumowych,mat bagażnikowych i welurowych dy...