Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i dostaw jako główny atut obsługi. Doceniają wysoką jakość produktów oraz ich zgodność z opisem i zamówieniem. Wielu klientów zwraca uwagę na staranne, bezpieczne i estetyczne zapakowanie produktów. Zadowolenie budzi również profesjonalna, uprzejma i pomocna obsługa klienta, a także łatwość i sprawność kontaktu ze sprzedawcą lub obsługą.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieplantini.pl
Bardzo dobrze zabezpieczony produkt. Każda saszetka płynu zapakowana oddzielnie w folię bąbelkową, co sprawia, że uszkodzenie produktu w transporcie jest niemal niemożliwe. Nie spodziewałam się tak solidnie spakowanej paczki.
Szybka realizacja zamówienia. Paczka przyjechała w całości , donice dobrze zabezpieczone. Extra donice , o takie mi właśnie chodziło. Część z nich już zagospodarowałam , rosną w nich pnące truskawki , pozostałe zapełnię w maju.
Dziękuję za przesłany towar , pewnie jeszcze będę korzystała z Państwa oferty.
Co zamówienie, to dopłata za wysyłkę.
Produkty dobrej jakości, bardzo bezpiecznie zapakowane, tylko podczas realizacji okazuje się że trzeba będzie dopłacić (chyba za każdym razem), bo nie mieszczą się do jednej paczki, albo za dużo do jednej przesyłki. Jeżeli (tak jak napisaliście) zależy Wam na opiniach, to moja jest taka, że to trzeba poprawić. Dziękuję.
Kuweta ogrodnicza
Bardzo polecam, zamówiłem 5 kuwet ogrodniczych, są bardzo dobrej jakości plastiku i bardzo wytrzymałe napewno przeżyją wiele sezonów, jedyny minus ale to wizualny to taki że na zdjęciu były czarne a przyszły zielone, lecz moim zdaniem nie przeszkadza to w użytkowaniu najważniejsze że są wytrzymałe.
Polecam Dostawcę i produkt.
Szybka przesyłka,uprzejmość kuriera. Godność polecenia dostawcy. Produkt super.
Wszystko okej. Szybka obsługa, jakość worków foliowych bardzo dobra. Polecamy :)
Szybkość wysyłki oraz kontakt telefoniczny że sprzedawca
Szybka dostawa, ziemia do wysiewu bardzo drobna.
Polecam, szybko sprawnie i super jakość i obsługa
Szybko, sprawnie, bez żadnych problemów. Towar zgodny z zamówieniem i z opisem. Polecam.
Błyskawiczna realizacja, towar zgodny z zamówieniem.
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Super sprzedawca
Bardzo szybka dostawa
Gorąco polecam
Daje 5 gwiazdek ale jest malutkie ale Trzeba lepiej pakować :)
Szczególnie spodobało mi się opakowanie. Takie kolorowe 😉
Jestem bardzo zadowolony
Bardzo miła obsługa
Wszystko było w jak najlepszym porządku
Super zapakowany produkt
Mega szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt z klientem!
Roślinki były odpowiednio zabezpieczone. Zamówienie zrealizowane w krótkim czasie.
Pozdrawiam