Klienci bardzo wysoko oceniają życzliwość, profesjonalizm i zaangażowanie obsługi na każdym etapie zamówienia. Opinie często podkreślają wysoką jakość produktów i materiałów, a także solidność wykonania. Klienci często chwalą bardzo szybką, sprawną i bezproblemową realizację oraz dostawę zamówień. Wielu klientów podkreśla idealne dopasowanie poszyć i akcesoriów do zamawianych modeli parasoli. Doceniana jest również łatwość i szybkość komunikacji z firmą oraz chęć pomocy ze strony pracowników. Często pojawiają się opinie o solidności i trwałości konstrukcji oraz odporności na warunki atmosferyczne. Klienci wspominają także o szerokim wyborze produktów i części oraz możliwości dokupienia elementów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieLitex Garden
Zadowolony klient - solidny produkt i świetne wykonanie
Jestem bardzo zadowolona z zakupu poszycia parasola w Litex Garden. Poszycie idealnie pasuje do mojego modelu parasola (parasol ma już z 10 lat, jest nadal w świetnym stanie jeśli chodzi o stelaż, natomiast potrzebne było nowe pokrycie parasola). Wyszukałam produkt zgodnie z posiadanym modelem, sama wymiana była szybka i prosta, a efekt - wygląda jak nowy parasol. Jakość materiału i wykonanie są na najwyższym poziomie, a tkanina wydaje się odporna na warunki atmosferyczne - całość jest zdecydowanie bardzo solidna. Obsługa klienta świetnie doradziła przy dopasowaniu i odpowiadała na moje pytania podczas całego procesu zamówienia. Zamówienie zostało zrealizowane i wysłane terminowo. Z czystym sumieniem polecam zakupy w Litex Garden.
Odpowiedź ze sklepu Litex Garden
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszego sklepu. Cieszymy się, że produkt spełnia oczekiwania. Zachęcamy także do rozważenia nabycia pokrowca, który ochroni parasol w okresie jesienno-zimowym.
PARASOL OGRODOWY
Zakupiłam parasol ogrodowy i jestem bardzo zadowolony z wyboru. Produkt jest solidnie wykonany – konstrukcja wydaje się stabilna i dobrze radzi sobie nawet przy silniejszym wietrze. Materiał czaszy jest gruby, dobrze chroni przed słońcem i nie przepuszcza promieni, co znacząco zwiększa komfort wypoczynku w ogrodzie
Bardzo solidna konstrukcja, pokrycie po dwóch sezonach nie wygląda na mocno wypowiałe (nie akrylowe). Prosty montaż i demontaż "na zimę". Podobnie jest z rozkłądaniem i składaniem parasola. Zakup wart swojej ceny. Polecam!
Polecam Litex garden, idealny kontakt, życzliwość, pomoc przy wyborze materiału bez naciągania na droższe obcje. Naprawdę współpraca marzenie. Realizacja zamówienia tez bez problemów. Jeszcze raz polecam
Rewelacyjna Obsługa ,i fachowe doradztwo jako www.ecocardetaling.pl bedziemy korzystać z produktów.Pani Angelina mistrz chandlowiec :) Opole pozdrawia
Super produkt. Jakość parasola ogrodowego przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Doskonały wyb
Poszycie perfekcyjnie dopasowane. Materiał i kolor bardzo dobry.
Polecam i parasol tej firmy i poszycia.
Produkt odpowiada opisowi
Produkt odpowiada opisowi. Jest ładny i funkcjonalny. Na razie było sprawdzenie czy wszystko działa. Pogoda nie jest dobra do codziennego użytku. Więc dalsze oceny na jesień br.
Odpowiedź ze sklepu Litex Garden
Dziękujemy za zakup i szczegółową opinię. Cieszymy się, że parasol spełnia oczekiwania pod względem wyglądu i funkcjonalności. Mamy nadzieję, że przy lepszej pogodzie będzie dobrze służył na co dzień. Dla ochrony poza sezonem polecamy również pokrowiec. Życzymy wielu miłych chwil relaksu pod parasolem Litex Garden.
Wszystko zgodnie z zamówieniem kolor mógłby być o jeden numer ciemniejszy Jak na razie jestem zadowolony szybka dostawa tylko ceny mogliby trochę zbić
Żałuję że nie ma możliwości wyboru koloru pokrowce, co miało miejsce w innych latach
Parasol -rewelacja ,dostawa profesjonalna. Kontakt z firmą i dostawcą - brak zarzutów. Bardzo polecam.
Obsługa na infolinii pani Angeliny
Bardzo przyjazna i fachowa
Dokupiłem nowe poszycie po latach użytkowania parasola. W dzisiejszych czasach to rzadkość
Profesjonalna, sympatyczna obsługa, zamówienie szybko realizowane i dostarczone - szybki kontakt, wpłata, odbiór i mam parasol dokładnie taki jaki chciałem - poza tym bardzo kupiony w rewelacyjnej promocji.
Odpowiedź ze sklepu Litex Garden
Dziękujemy za zakup i tak miłe słowa. Cieszymy się, że parasol spełnił Pana oczekiwania, a promocja była dodatkowym atutem. Życzymy wielu przyjemnych chwil relaksu na świeżym powietrzu pod parasolem LG.
Zamówienie zrealizowano w bardzo krótkim czasie. Towar dobrze zapakowany i bezpiecznie dostarczony
Obsługa na najwyższym poziomie. Materiał na parasol rewelacyjny i jest idealnie dopasowany do stelażu. Zdecydowanie POLECAMY!
Odpowiedź ze sklepu Litex Garden
Super obsługa, bardzo szybka dostawa, jednocześnie parasol bardzo dobrej jakości.
Bardzo dziękuję za pięknego filodendrona przyszedł w idealnym stanie szkoda tylko, że nie mieszkam bliżej was.
Odpowiedź ze sklepu Litex Garden
Nie posiadamy w ofercie kwiatów, dlatego najpewniej doszło do pomyłki w komentarzu. Mamy jednak nadzieję, że filodendron będzie pięknie prezentował się pod parasolem z nowym poszyciem Litex Garden, a korzystanie z niego przyniesie wiele miłych chwil relaksu. Dziękujemy za opinię i zakup poszycia do parasola.
Dzień dobry. Nie korzystałam z parasola, ponieważ betonowa podstawa była uszkodzona. Obecnie czekam na odpowiedź w sprawie betonowej podstawy.
Jakosc zamowionego produktu