fotopoker.pl- Logo - Opinie

fotopoker.plOpinie

: 179Bardzo dobry

5,00

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

ważny od: 8 lis 2018
data aktualizacji: 3 lut 2023
Sklep fotopoker.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie fotopoker.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej


ważny od: 8 lis 2018
data aktualizacji: 3 lut 2023
Sklep fotopoker.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie fotopoker.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

Opinie nt. sklepu fotopoker.pl

Opinie zweryfikowana (38) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (179)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

Opinie nt. sklepu fotopoker.pl

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
12 dni temu
Ekspresowa przesyłka, towar bezpiecznie zapakowany, wszystko w porządku. Polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
19 sty 2023
Szybka i fachowa obsługa.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
26 gru 2022
Szybka realizacja zamówienia, towar bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony, atrakcyjna cena zakupionego produktu. Polecam.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
26 gru 2022
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami . Polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
20 gru 2022
szybko, sprawnie ,towar zgodny z opisem
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
20 gru 2022
Szybka wysyłka. Dobrze zabezpieczona.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
30 gru 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
21 gru 2022
 
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
19 gru 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 gru 2022
Wszystko zgodnie z opisem, na czas
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
1 lip 2022
 
Bardzo szybka dostawa, kompleksowa obsługa konsultanta, bardzo dobra jakość i stosunek ceny do jakości towaru, opakowanie gwarantujące zminimalizowanie ewentualnych uszkodzeń Polecam i na pewno będę korzystał z Waszego sklepu
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
21 wrz 2022
Lampa Stroboss 36 sprawuje się dobrze. Kontakt z serwisantem bardzo udany, podpowiedzi cenne (założyłem baterie zbyt słabe, należy użyć alkalicznych lub nowych akumulatorków). Polecam Sprzedawcę i rekomenduję lampę błyskową.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
25 kwi 2022
błyskawiczna wysyłka i profesjonalna obsługa klienta to domena FotoPoker.pl To moje kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno wrócę. Dziękuję.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 lip 2022
Konkurencyjne ceny i błyskawiczna dostawa, czyli wszystko, czego można oczekiwać od zakupów przez Internet.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
9 maj 2022
Udana transakcja, szybka wysyłka sprzętu. Paczka dobrze zapakowana i zabezpieczona. Polecam!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
28 maj 2022
Zakup przebiegł zgodnie z moimi oczekiwaniami. Szybko. Polecam ten sklep.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
15 lut 2022
Bardzo pomocna obsługa, dostępny najnowszy sprzęt. Bardzo dziękujęmy
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
14 cze 2022
Super szubka dostawa i bardzo dobra obsługa klienta. Polecam!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
23 maj 2022
Profesjonalna obsługa, doradztwo... Wszystko co potrzeba!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
30 mar 2022
Konsultacje telefoniczne dotyczące realizacji zamówienia
Zgłoś opinię