fotopoker.pl- Logo - Opinie

fotopoker.pl
Opinie:

Opinie (210) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (401)

4,80
Bardzo dobry

znak jakości
Ważny

Obejmuje Ochronę Kupującego

Ważny od: 8 lis 2018
Znak jakości oznacza wiarygodnych sprzedawców internetowych.
fotopoker.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione
  • Zweryfikowana tożsamość
  • Szyfrowana transmisja danych
  • Przejrzysty proces składania zamówienia

Ochrona Kupującego Trusted Shops

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:

najbardziej pozytywna opinia

13 maj 2024
 Opinia zweryfikowana
Z całą mocą polecam! Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, jakości obsługi i sprzętu ! Mąż, artysta bardzo zadowolony z aparatu , jaki zamówiliśmy. Ja bylam w szoku, ze przed wysyłką bardzo miły Pan z Firmy zadzwonił, potwierdził zakup, wszystko zapowiedział , że zaraz wysyłają itp. Dawno nie spotkałam się z tak przyjemnymi zakupami i ludzmi, którzy są normalni, rozmawiają z klientem jak z partnerem , a nie wrogiem - jak to ma miejsce w wielu innych sklepach. Często zamawiamy różne sprzęty i wiem, że już nie muszę szukać źródła wiarygodnego- mam je! Dziękuję za współpracę!

najbardziej krytyczna opinia

23 lut 2024
 Opinia zweryfikowana
Zamówienie zostało zrealizowane poprawnie, towar dojechał dobrze zapakowany. Udało mi się kupić towar, który nie był dostępny w innych sklepach. Można się było do firmy dodzwonić i otrzymałem wtedy wyczerpującą informację. Niestety: - został mi sprzedany towar ze statusem 'dostępny' który okazał się być sprzedawany jako dropshipping, musiałem czekać aż zamówiony towar dojedzie i dopiero wtedy zamówienie zostało zrealizowane. Pewnie gdzieś w regulaminach jest to napisane, ale fajnie byłoby, gdyby taka informacja była jasno i dużymi literami napisana w momencie zakupu - podzieliłbym zamówienie, albo zamówił tylko towar faktycznie dostępny na miejscu. - pozornie dobra informacja wysyłana na każdym etapie sprzedaży poprzez e-mail była tak naprawdę szeregiem niewiele znaczących komunikatów. Z mojego punktu widzenia informacja na temat 'potwierdzenie wpływu zamówienia', ' przyjęcia do realizacji', ' przekazania do realizacji' nic nie mówią. Brakowało info o najważniejszym, to znaczy o spodziewanym czasie wysyłki. Następnym razem przed złożeniem zamówienia będę dzwonił i dopytywał.
MK
Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:

Opinie nt. sklepu fotopoker.pl

Filtruj
 Sortuj  
Trafność
13 maj 2024
 Opinia zweryfikowana
Z całą mocą polecam! Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, jakości obsługi i sprzętu ! Mąż, artysta bardzo zadowolony z aparatu , jaki zamówiliśmy. Ja bylam w szoku, ze przed wysyłką bardzo miły Pan z Firmy zadzwonił, potwierdził zakup, wszystko zapowiedział , że zaraz wysyłają itp. Dawno nie spotkałam się z tak przyjemnymi zakupami i ludzmi, którzy są normalni, rozmawiają z klientem jak z partnerem , a nie wrogiem - jak to ma miejsce w wielu innych sklepach. Często zamawiamy różne sprzęty i wiem, że już nie muszę szukać źródła wiarygodnego- mam je! Dziękuję za współpracę!
Zgłoś opinię
8 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Bardzo polecam zakupy w fotopoker.pl . Szeroki asortyment, profesjonalizm, szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt z klientem. Fotografowie śmiało korzystajcie :)
Zgłoś opinię
8 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Świetny kontakt, merytoryczne doradztwo. Otwartość na potrzeby klienta bez względu na to czy jest on profesjonalnym fotografem czy fotoamatorem.
Zgłoś opinię
9 maj 2024
 Opinia zweryfikowana
Dostawa od dłuższego czasu w związku ze świętami. Ale ogólnie dostarczyli. Jestem zadowolony z jakości produktu.
Zgłoś opinię
2 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Duży plus za zaangażowanie obsługi sklepu przy rozwiązywaniu problemów księgowych przy realizacji zamówienia.
Zgłoś opinię
13 maj 2024
 Opinia zweryfikowana
Świetny sprzęt, dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka, bezpieczne opakowanie‼️😍
Zgłoś opinię
15 maj 2024
 Opinia zweryfikowana
Pełen profesjonalizm polecam zamówiony towar przyszedł zaraz po zamówieniu
Zgłoś opinię
13 maj 2024
 Opinia zweryfikowana
Zamówienie zrealizowane sprawnie i bez problemów, bezpiecznie zapakowane.
Zgłoś opinię
4 maj 2024
 Opinia zweryfikowana

Wszystko OK

Szybka dostawa. Towar świetnie zapakowany. Czegóż chcieć więcej...?
Zgłoś opinię
13 maj 2024
 Opinia zweryfikowana
Polecam. Szybka realizacja zamówienia. Zgodnie z opisem
Zgłoś opinię
1 maj 2024
 Opinia zweryfikowana
Szybko i fachowo gorąco polecam zakup w tym sklepie
Zgłoś opinię
10 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Wszystko zgodne z zamówieniem. Szybka realizacja.
Zgłoś opinię
10 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Szybkość i procedura zamówienia. Cena.
Zgłoś opinię
9 maj 2024
 Opinia zweryfikowana
Dobry kontakt i porady konsultanta.
Zgłoś opinię
1 maj 2024
 Opinia zweryfikowana
Dobra cena i szybka wysyłka towaru.
Zgłoś opinię
13 maj 2024
 Opinia zweryfikowana
Profesjonalnie, szybko. Polecam.
Zgłoś opinię
2 dni temu
 Opinia zweryfikowana

Towar zgodny z opisem.Obsługa na wysokm poziomie.Polecam

Nie mam zastrzeżeń. Polecam
Zgłoś opinię
2 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Super obsługa Polecam!!!
Zgłoś opinię
RA
Radek A.
Inowrocław
6 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Szybkość obsługi.
Zgłoś opinię
22 godziny temu
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię