Certyfikat dla fotopoker.pl

No. X1BC7D2787AE778AC46C2F508C89EBBB2
 

Certyfikat wydany dn.
08.11.2018 r.
Ważny do
07.11.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o fotopoker.pl



Bardzo dobry

4.96/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczana została na podstawie 16 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops od dnia 24.08.2018 r..
fotopoker.pl ma 16 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
08.04.2019 r.
Data zamówienia
29.03.2019 r.
08.04.2019 r.
Bardzo dobra cena na Z6, dobry kontakt, szybka dostawa. Towar zapakowany wręcz przesadnie bezpiecznie ;-)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.04.2019 r.
Data zamówienia
29.03.2019 r.
08.04.2019 r.
Polecam. Dobry kontakt.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.04.2019 r.
Data zamówienia
25.03.2019 r.
01.04.2019 r.
Wszystko w porządku
5.00
Bardzo dobry

fotopoker.pl odpowiada: 03.04.2019 r.
Dziękujemy za pozytywną opnie. Zapraszamy ponownie do zakupów w Naszym sklepie, będzie Nam miło gdy Państwo do Nas wrócicie. Zapraszamy do śledzenia Naszych profili na Instagramie o facebooku - konkursy, promocje i informacje z branży - zespół Fotopoker.pl

Data publikacji
30.03.2019 r.
Data zamówienia
22.03.2019 r.
30.03.2019 r.
Super obsługa. Sklep rewelacja.
5.00
Bardzo dobry

fotopoker.pl odpowiada: 03.04.2019 r.
Dziękujemy za pozytywną opnie. Zapraszamy ponownie do zakupów w Naszym sklepie, będzie Nam miło gdy Państwo do Nas wrócicie. Zapraszamy do śledzenia Naszych profili na Instagramie o facebooku - konkursy, promocje i informacje z branży - zespół Fotopoker.pl

Data publikacji
29.03.2019 r.
Data zamówienia
22.03.2019 r.
29.03.2019 r.
wszystko trwało bardzo szybko
5.00
Bardzo dobry

fotopoker.pl odpowiada: 03.04.2019 r.
Dziękujemy za pozytywną opnie. Zapraszamy ponownie do zakupów w Naszym sklepie, będzie Nam miło gdy Państwo do Nas wrócicie. Zapraszamy do śledzenia Naszych profili na Instagramie o facebooku - konkursy, promocje i informacje z branży - zespół Fotopoker.pl

Data publikacji
10.03.2019 r.
Data zamówienia
20.02.2019 r.
10.03.2019 r.
Super sklep, expresowo wysłali towar. Miła obsługa, towar zgodny z opisem i dobrze zapakowany. Gorąco polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.02.2019 r.
Data zamówienia
11.02.2019 r.
19.02.2019 r.
Dostawa szybka i zgodna z zamówieniem
5.00
Bardzo dobry

fotopoker.pl odpowiada: 03.04.2019 r.
Dziękujemy za pozytywną opnie. Zapraszamy ponownie do zakupów w Naszym sklepie, będzie Nam miło gdy Państwo do Nas wrócicie. Zapraszamy do śledzenia Naszych profili na Instagramie o facebooku - konkursy, promocje i informacje z branży - zespół Fotopoker.pl

Data publikacji
04.02.2019 r.
Data zamówienia
28.01.2019 r.
04.02.2019 r.
super sklep wszystko perfekcyjnie
5.00
Bardzo dobry

fotopoker.pl odpowiada: 12.02.2019 r.
Dziękujemy za pozytywną opnie. Zapraszamy ponownie do zakupów w Naszym sklepie, będzie Nam miło gdy Państwo do Nas wrócicie. Pozdrawiamy zespół Fotopoker.pl

Data publikacji
26.01.2019 r.
Data zamówienia
11.01.2019 r.
26.01.2019 r.
Gwarancja promocji - sklep firmowy Nikona polecam. Jestem zadowolony z zakupu. Przyjazna obsługa, bardzo szybka wysyłka, towar dobrze opakowany dotarł do mnie kurierem błyskawicznie
5.00
Bardzo dobry

fotopoker.pl odpowiada: 12.02.2019 r.
Dziękujemy za pozytywną opnie. Zapraszamy ponownie do zakupów w Naszym sklepie, będzie Nam miło gdy Państwo do Nas wrócicie. Pozdrawiamy zespół Fotopoker.pl

Data publikacji
21.01.2019 r.
Data zamówienia
13.01.2019 r.
21.01.2019 r.
Zakup na fotopoker.pl bardzo udane. Szybka dostawa. Przesyłka świetnie zapakowana. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

fotopoker.pl odpowiada: 12.02.2019 r.
Dziękujemy za pozytywną opnie. Zapraszamy ponownie do zakupów w Naszym sklepie, będzie Nam miło gdy Państwo do Nas wrócicie. Pozdrawiamy zespół Fotopoker.pl

Data publikacji
18.01.2019 r.
Data zamówienia
10.01.2019 r.
18.01.2019 r.
Bardzo dobry, zaufany sklep z kompetentną obsługą i profesjonalnym sprzętem
5.00
Bardzo dobry

fotopoker.pl odpowiada: 20.01.2019 r.
Dziękujemy za pozytywną opnie. Zapraszamy ponownie do zakupów w Naszym sklepie, stale powiększamy Nasz asortyment o nowe produkty. Pozdrawiamy zespół Fotopoker.pl

Data publikacji
15.01.2019 r.
Data zamówienia
08.01.2019 r.
15.01.2019 r.
Bardzo szybka wysyłka. Pomimo ryzykowanej nazwy sklepu - wszystko sprawni, szybko i zgodnie z zamówieniem. Tak trzymać
5.00
Bardzo dobry

fotopoker.pl odpowiada: 20.01.2019 r.
Dziękujemy za pozytywną opnie zwłaszcza pomimo początkowych obaw... Zapraszamy ponownie do zakupów w Naszym sklepie, stale powiększamy Nasz asortyment o nowe produkty. Pozdrawiamy zespół Fotopoker.pl

Data publikacji
07.01.2019 r.
Data zamówienia
30.12.2018 r.
07.01.2019 r.
Zadowolony
4.33
Dobry

fotopoker.pl odpowiada: 20.01.2019 r.
Dziękujemy za pozytywną opnie. Zapraszamy ponownie do zakupów w Naszym sklepie, stale powiększamy Nasz asortyment o nowe produkty. Pozdrawiamy zespół Fotopoker.pl

Data publikacji
25.12.2018 r.
Data zamówienia
16.12.2018 r.
25.12.2018 r.
Polecam. Warto nie przeplacac. Aparat super
600zl mniej niz na firmowej stronie:))
5.00
Bardzo dobry

fotopoker.pl odpowiada: 20.01.2019 r.
Dziękujemy za pozytywną opnie. W miarę możliwości zawsze staramy się oferować korzystne, rynkowe ceny :-) Zapraszamy ponownie do zakupów w Naszym sklepie, stale powiększamy Nasz asortyment o nowe produkty. Pozdrawiamy zespół Fotopoker.pl

Data publikacji
13.12.2018 r.
Data zamówienia
06.12.2018 r.
13.12.2018 r.
Spełnili moje oczekiwania, zarówno sprzęt jak i obsługa klienta.
Polecam zakupy w tym sklepie
5.00
Bardzo dobry

fotopoker.pl odpowiada: 20.01.2019 r.
Dziękujemy za pozytywną opnie. Zapraszamy ponownie do zakupów w Naszym sklepie, stale powiększamy Nasz asortyment o nowe produkty. Pozdrawiamy zespół Fotopoker.pl

Data publikacji
04.12.2018 r.
Data zamówienia
23.11.2018 r.
04.12.2018 r.
Super kontakt i uczciwość
5.00
Bardzo dobry

fotopoker.pl odpowiada: 20.01.2019 r.
Dziękujemy za pierwszą opinie w systemie Trusted Shops. Zapraszamy ponownie do zakupów w Naszym sklepie, stale powiększamy Nasz asortyment o nowe produkty i dbamy o jak najwyższy poziom obsługi Naszych klientów. Pozdrawiamy zespół Fotopoker.pl

fotopoker.pl opinie klientów

fotopoker.pl

Aparaty cyfrowe, lustrzanki, obiektywy, akcesoria

fotopoker.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 08.11.2018 r.

W branży fotograficznej działamy od kilkunastu lat – zbierając doświadczenie w wielkiej hurtowni fotograficznej postanowiliśmy założyć własny sklep internetowy oraz otworzyć punkt detaliczny w Rzeszowie przy ulicy Matuszczaka 1G. Jesteśmy pasjonatami fotografii - sami robimy zdjęcia, jeździmy na szkolenia aby na bieżąco być z wszelkimi nowościami na rynku. W swojej ofercie mamy produkty czołowych producentów: Nikon, Olympus, Fujifilm, Sigma, Tamron, Dji, PeakDesign, Tenba, FeiyuTech, Zhiyun, Sandisk i wielu innych. Mamy wypożyczalnie sprzętu foto jak również usługi robienia i druku zdjęć. Zapraszamy online i stacjonarnie.

Kontakt
Matuszczaka 1G
35-083 Rzeszów
Polska
sklep@fotopoker.pl
fotopoker.pl
Sprzedawca
Foto-Hurt Sp z o.o.
Matuszczaka 1G
35-083 Rzeszów
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000432254
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Marcin Dziadosz
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z fotopoker.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.