fotopoker.pl- Logo - Opinie

fotopoker.plOpinie

: 169Bardzo dobry

4,77

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

Znak jakości
Ważny

z Ochroną Kupującego

ważny od: 8 lis 2018
data aktualizacji: 7 paź 2022
Sklep fotopoker.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie fotopoker.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej


ważny od: 8 lis 2018
data aktualizacji: 7 paź 2022
Sklep fotopoker.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie fotopoker.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

Opinie nt. sklepu fotopoker.pl

Opinie zweryfikowana (41) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (169)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia


1 lip 2022 
Bardzo szybka dostawa, kompleksowa obsługa konsultanta, bardzo dobra jakość i stosunek ceny do jakości towaru, opakowanie gwarantujące zminimalizowanie ewentualnych uszkodzeń Polecam i na pewno będę korzystał z Waszego sklepu
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie pozytywne opinie

najbardziej krytyczna opinia


16 paź 2021 
Nie wiem dlaczego mam was już oceniać na waszej ofercie było napisane dostawa 24 h a ja czekam już drugi tydzień
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie krytyczne opinie

Opinie nt. sklepu fotopoker.pl

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
21 wrz 2022
Lampa Stroboss 36 sprawuje się dobrze. Kontakt z serwisantem bardzo udany, podpowiedzi cenne (założyłem baterie zbyt słabe, należy użyć alkalicznych lub nowych akumulatorków). Polecam Sprzedawcę i rekomenduję lampę błyskową.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
11 sie 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
18 lip 2022
Konkurencyjne ceny i błyskawiczna dostawa, czyli wszystko, czego można oczekiwać od zakupów przez Internet.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
20 lip 2022 
Szybko i sprawnie
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
21 lip 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
1 lip 2022 
Bardzo szybka dostawa, kompleksowa obsługa konsultanta, bardzo dobra jakość i stosunek ceny do jakości towaru, opakowanie gwarantujące zminimalizowanie ewentualnych uszkodzeń Polecam i na pewno będę korzystał z Waszego sklepu
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
14 cze 2022
Super szubka dostawa i bardzo dobra obsługa klienta. Polecam!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
19 cze 2022
Polecam! 100% profesjonalizm!!!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 cze 2022
Polecam, szybko i sprawnie.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
30 cze 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
20 cze 2022
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
22 paź 2021
Sposób wysyłki niezgodny z wybranym. Do obiektywu mogłem dokupić za grosz w promocji filtr - dostałem nie taki jak wybrałem ani nie pasujący do obiektywu. Za to cena była okazyjna.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 paź 2021 
To już drugie moje zakupy w Fotopoker, i ponownie jestem bardzo zadowolony. Świetny kontakt, miejsce na lekką negocjację ceny, i szybka, dobrze zabezpieczona przesyłka.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
25 kwi 2022
błyskawiczna wysyłka i profesjonalna obsługa klienta to domena FotoPoker.pl To moje kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno wrócę. Dziękuję.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
1 lut 2022
Bezproblemowy kontakt telefoniczny i nawet poinformowano mnie o wcześniejszej niż planowana dostawie.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 gru 2021
profesjonalna obsługa, błyskawiczna dostawa - to już mój trzeci zakup w tej firmie. Polecam!!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
9 maj 2022
Udana transakcja, szybka wysyłka sprzętu. Paczka dobrze zapakowana i zabezpieczona. Polecam!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
28 maj 2022
Zakup przebiegł zgodnie z moimi oczekiwaniami. Szybko. Polecam ten sklep.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
15 lut 2022
Bardzo pomocna obsługa, dostępny najnowszy sprzęt. Bardzo dziękujęmy
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 gru 2021
Bardzo miła obsługa na żywo, fachowo, pomocnie, wszystko ok.
Zgłoś opinię