Tubefittings.eu

Opinie łącznie (107) Opinie (84) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają obsługę klienta, podkreślając jej fachowość, wsparcie oraz indywidualne podejście. Kontakt z firmą uznawany jest za sprawny i łatwy, a cały proces zamówienia przebiega sprawnie, szybko i bezproblemowo. Pozytywne opinie przeważają również w odniesieniu do jakości produktów oraz terminowości dostaw. Pojawiają się jednak pojedyncze krytyczne uwagi dotyczące jakości wykonania produktów oraz sporadyczne komentarze o opóźnieniach w dostawie.

OpinieTubefittings.eu

Obsługa klienta na poziomie premium

Rynek przyzwyczaił nas do pewnego standardu obsługi, ale Tubefittings pokazuje, że są firmy, które potrafią pójść o krok dalej. Na szczególne wyróżnienie zasługuje obsługa klienta- fachowe wsparcie przed zakupem, pomoc w doborze odpowiednich złączy i opieka nad całym procesem zamówienia to zdecydowanie traktowanie na poziomie premium. Wysyłka, opakowanie, terminowość- 10 na 10.

O wow, ale miła opinia :) dziękujemy bardzo pozdrawiam Malgorzata

Lamele obrotowe

Witam, lamele wykonane są przyzwoicie, chociaż miejsce łączenia okleiny powinno być mniej widoczne. System obracania lameli jest niedopracowany, nie da się ich przekręcić jedną ręką trzymając lamel na środku, trzeba użyć obu dłoni mniej więcej w połowie obu połówek (ścianka długości 1,66m), wg. Mnie korzystniejsze byłoby kupienie dwóch ścianek po 0,83m wówczas pewnie jedną ręka można byłoby je obracać. Nie widzieliśmy lameli na żywo, dobrane zostały przez projektantkę wnętrz, nie mieliśmy wglądu jak dokładnie działają. Nie mieliśmy za dużo doświadczeń w użytkowaniu, ponieważ pomieszczenie w którym są umieszczone jest nadal w trakcie remontu.
Zamówienie przyszło z lekkim opóźnieniem, ale wszystko było co zamowiłem
Jak zwykle wszystko zgodnie z zamówieniem, dobry kointakt

Odpowiedź ze sklepu Tubefittings.eu

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie. Cieszy nas, że wszystko ponownie przebiegło zgodnie z zamówieniem oraz że docenil Pan kontakt z nami. Zapraszamy ponownie i dziękujemy za polecenie naszej firmy 😊

Wszystko OK

Wszystko odbyło się na najwyższym poziomie.

Opakowanie kartonowe porozrywane.

Towar zapakowany w zbyt delikatny karton. Przesyłka była porozrywana. Sugeruję pakowanie cięższych rzeczy w mocne kartony.

Odpowiedź ze sklepu Tubefittings.eu

Dziękujemy bardzo za pozostawienie opinii oraz cenną uwagę. Bardzo nam przykro, że przesyłka dotarła w takim stanie. Zwrócimy na to szczególną uwagę i sprawdzimy cały proces pakowania — możliwe, że przy kompletowaniu zamówienia karton został zbyt mocno obciążony lub użyto opakowania niedostosowanego do wagi produktu. Każda taka informacja jest dla nas bardzo ważna, ponieważ pomaga nam poprawiać jakość wysyłek. Postaramy się wyeliminować podobne sytuacje w przyszłości i lepiej zabezpieczać cięższe produkty mocniejszymi kartonami. Dziękujemy za zwrócenie nam na to uwagi. pozdrawiam :)
Mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep. Świetny kontakt z obsługą i rzeczowe doradztwo, a do tego dostawa terminowa. Wszystko jak należy.