Klienci bardzo chwalą szybki czas realizacji zamówień i dostawy. Obsługa sklepu jest oceniana jako uprzejma i profesjonalna, co dodatkowo wpływa pozytywnie na odbiór zakupów. Zabezpieczenie przesyłek oraz zgodność produktów z opisem i oczekiwaniami również są doceniane. Wiele osób wskazuje na atrakcyjne lub konkurencyjne ceny produktów i dostawy. Większość klientów pozytywnie wypowiada się na temat trwałości i funkcjonowania produktów. Pojedyncze uwagi dotyczą sposobu pakowania przesyłek oraz jakości niektórych produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieHurtownia internetowa | Sklep Swatt.pl
Profesjonalna obsługa klienta
Profesjonalna obsługa z podejściem proklienckim, dokładnie tak powinna wyglądać obsługa klienta w sklepie internetowym, kontakt telefoniczny, na bieżąco byłem informowany co się dzieje z moim zamówieniem, szybka wysyłka zamówienia. Dziękuję i życzę wielu zadowolonych klientów :-)
Wszystko ok.
Kontakt jak najbardziej na +. Zamówienie na określony termin dostarczono.
Zero problemów z zamówieniem. 3 kolektory zamawiane w przeciągu 3 lat i pomimo zmiany nazwy, parametry i wymiary te same.
Sporo uwag miał hydraulik montujący bojler. Bardzo narzekał na uszczelki, gdyby nie pakuły z bojlera by ciekła woda. Trzeba było wzmocnić podstawę bo to zabezpieczenie w żaden sposób nie utrzymałoby bojlera. Jakby nie było pojemność 120 litrów to jednak ciężar. Nie pamiętam na ten moment co jeszcze mówił ale było tego sporo.
szybka dostawa
Zamówiony towar dotarł przed wyznaczonym czasem. Produkt dobrze zabezpieczony.
Polecam kolektor super i dostawca także super dobry kontakt ze sprzedającym .polecam serdecznie
Firma świetna bez zastrzeżeń. Pomagali jak mogli w odnalezieniu paczki która zaginęła w Raben.
Zakup wertykulatora
Dziękuję za sprawną i szybką wysyłkę. Wertykulator już używany, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Rozważam jeszcze zakup kosiarki. Pozdrawiam
Przesyłka dobrze zabezpieczona wszystko w porządku szybka dostawa od momentu wysyłki solar zamontowany
Zamówienie zrealizowane w 100% bez żadnych błędów jak również bardzo szybką dostawa
Polecam każdemu chętnemu i niezdecydowanemu
Dobra współpraca.
Bardzo dobry kontakt z pracownikiem. Szybko zrealizowane zamówienie. Właściwie zapakowana przesyłka.
Szybkość dostawy. Towar zgodny z opisem, hula elegancko. Polecam i sklep i bojler
Realizacja zamówienia w porządku, trochę szablonowa obsługa informatyczna...
dziala perfekt
działa perfekt cena i jakość przewyższa inne produkty z chin które miałem i uległy awarii. używam tego jako wsparcie do ogrzewania podłogowego. pompa podłogówki uruchamia system grzewczy i jest perfekt.
Miło profesjonalnie i bez żadnych problemów
Szybka wysyłka, dobra cena, dobry towar
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem.
Szybka dostawa oraz dobrze zabezpieczony towar do transportu Polecam
Super sprzedawca.
towar świetnie zabezpieczony
towar świetnie zabezpieczony , czas wysyłki super , kontakt z obsługą mega.
Szybka wysyłka zamówienia
Polecam 👍
Co do pompy którą zamówiłem
nie mam opinii,za kurtki czas użytkowania