kotamy.com

Opinie łącznie (2287) Opinie (1750) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są bardzo zadowoleni z wyjątkowo starannego, estetycznego i bezpiecznego pakowania paczek, często z indywidualnymi akcentami. Szybka i terminowa realizacja dostaw budzi entuzjazm, a liczne gratisy i upominki dla zwierząt i ich opiekunów budują pozytywne emocje. Bogaty wybór wysokiej jakości karm, przysmaków i akcesoriów, możliwość zakupu pojedynczych sztuk oraz spersonalizowane kartki i dedykacje spotykają się z uznaniem. Produkty, zwłaszcza karmy, są oceniane jako smaczne i zdrowe dla kotów, co zachęca do ponownych zakupów. Obsługa sklepu jest opisywana jako miła, pomocna i profesjonalna. Sporadycznie pojawiają się głosy o braku odpowiedzi na zapytania oraz pojedyncze negatywne uwagi dotyczące przewoźników.

Opiniekotamy.com

Bardzo szybka dostawa ratująca sytuację

Bardzo szybka dostawa, akurat dobrze się złożyło bo została ostatnia saszetka i sytuacja została uratowana. Przesyłka zgodna z zamówieniem, miłe akcenciki. Jedyny problem to karton nie wytrzymał (3xżwir 5 kg + trochę karmy). Pękł jeden bok, co utrudniło wyjęcie z paczkomatu, ale mimo wszystko karton z zawartością udało się przetransportować do domu. Myślę, że wzmocnienie taśmą mogło uchronić przesylkę przed pęknięciem. Generalnie jestem zadowolona z zakupu. Dziękuję.
„Samo zamówienie i produkty są w porządku, niestety dostawa to jakieś nieporozumienie. Kolejny raz mam problem z DPD — mimo wybranej i opłaconej dostawy do domu paczka trafia do punktu odbioru bez żadnej próby doręczenia. Cały dzień jestem w domu, a później dostaję informację, że kurier mnie „nie zastał”. Sytuacja powtarza się za każdym razem i jest to już bardzo irytujące, bo zamiast wygodnej dostawy muszę sama jeździć po paczki. Szkoda,ze nie ma mozliwosci wyboru innej firmy kurierskiej niz dpd ( pdzesylka zagraniczna).

Zamówienie i jego realizacja super. Brak obsługi klienta; brak odpowiedzi na zadawane pytania mailowo oraz przez formularze. Słaby kontakt z firmą

Dobrze zapakowane zamówienie, szklane słoiczki zapakowane w folię bąbelkową, solidnie zabezpieczone produkty. Szybka wysyłka i miłe dodatki dla pupila oraz właściciela. Jedyny minus to słaba obsługa klienta a raczej jej brak. Pisałam formularze oraz maile do obsługi w celu uzyskania informacji o dostępności produktu i zostałam kompletnie zignorowana i nie uzyskałam żadnej odpowiedzi.

Wszystko super

Bardzo podoba mi się że przesyłki są zawsze eleganco zapakowane. Takie dopieszczone. Mile jest także że w przesyłce jest zawsze parę słow do pupila i oczywiście zwracacie się Państwo imiennie do naszego koteczka. Sklep posiada duży asortyment karm z wyższej półki co też mi się podoba. Szkoda ze zniknęła karma mokra łosoś z firmy terra felis. Super sklep :)

Wspaniałe opakowana. Szkoda było otwierać 😄

Sposób w jaki paczka została nadana, zapakowana i przysłana, czuć było ogromny szacunek do drugiego człowieka, do konsumenta📦. -Lista z wyszczególnionym zakupami📜, -fajniutki list do kota😸💌, -prezencik do kota🫔, -słodyczko dla mnie 🍬 -dokładnie opakowane każde zestawy puszek, -wszystko przykryte różową bibułą, która kojarzy mi się z czystością, elegancją i dbałością o szczegóły 😁. No i ten kolor od kobiet dla kobiety 🤗. Jestem pozytywnie zaskoczona wspaniałością i pomysłami. Teraz widać, że da się dbać o innych. Koty przeszczęśliwe i bardzo im ta karma smakuje. Będę korzystać z Waszego sklepu. Serdeczne podziękowania dla całej, Waszej ekipy. Jesteście cudowni. Paulina Krzyżanowska
Zamówienie zostało jak zwykle dostarczone niesamowicie szybko, było pięknie zapakowane. Zawsze jak przychodzi paczka z Kotamy - mój Tygrysek szaleje. Doskonale wie, że to dla niego :)))). Poza tym do paczki była dołączona mała zabawka - dziękujemy :))). Doskonały sklep, wspaniali ludzie! Polecam!
Super szybka wysyłka. Dobry wybór produktów. Czytelna strona sklepu, co wiąże się z łatwością dokonywania zamówienia. Miłe niespodzianki w paczce ( czekoladka dla opiekuna, łakocie dla kota, imienna kartka). To wszystko sprawia, że chętnie dokonuję zakupów w Kotamy.

Wszystko na 6+

Jestem zadowolona ze Wszystkiego! Wspaniały Sklep!,bogaty Asortyment, ceny przystępne. PANIE WLASCICIELKI dbają o każdy szczegół ,Zawsze jest Pięknie zapakowana paczuszka,z piękną dedykacją dla Zwierzaczka. I słodkim upominkiem dla Człowieka i Zwierzątka 😊

Moj top sklep

Bardzo polecam ten sklep. Głównie przez bardzo szybką realizację zamówienia. Dziś zamawiam, nawet dzisiaj jest wysłane i na drugi dzień jest. Super opcja dla zapominalskich że kończy się karma 😊 duża dostępność produktów, karmy, zabawek. Pięknie pakowane, zawsze cukiereczek dla człowieka 😊 do tego piękne kartki z wierszykami czy życzeniami z imieniem twojego kotka. Od kilku m-cy mój top sklep. Szczerze polecam!
W Kotamy zakupy zawsze są udane. Super oferta, piękne pakowanie, szybki czas realizacji plus miłe małe gratisy dla kota i właściciela. W ostatniej paczce otrzymaliśmy darmową próbkę nowej karmy i ... już ją zamówiliśmy. Strzał w 10. Dziękujemy :-)
Paczka od Kotamy to nie tylko zapas jedzonka na dłuższy czas, ale też ogromna frajda z oglądania radości mojej kotki, która zawsze musi otrzeć się o karton, poszeleścić bibułką i pooglądać wszystkie smaczki. Tak jakby naprawdę dostała prezent <3 Sklep oceniam bardzo pozytywnie - dostępność produktów dla kota ze specjalistyczną dietą jest duża, dostawa sprawna, paczka nie tylko śliczna, ale dobrze zabezpieczona. Dużym plusem są filtry na stronie, które ułatwiają szybkie wybranie produktów (co ma dla mnie duże znaczenie, bo kotka jest na diecie monobiałkowej). Jakość produktu do ceny naprawde dobra (b. dobre składy, ceny "normalne"). Dziękuję za prezencik dla kotki (tym razem śliczna myszka) jak i krówkę dla właścicielki :D wrócę na pewno - gdyby udało się ustawić funkcję na powtórzenie zakupów po zalogowaniu się, to też ułatwiło by mi to kolejne odwiedziny. Polecam z całego serca!

POLECAMY!!

Ekspresowa realizacja zamówienia, sprawdzone produkty wysokiej jakości, profesjonalna obsługa a paczuszka to małe cudeńko - wszystko perfekcyjnie spakowane, produkty zabezpieczone na czas dostawy i te dedykowane karteczki i naklejki z kotami - pełen estetic!! Nasze kotki od razu wyczuły, że to przesyłka bezpośrednio dla nich ;)
Uwielbiam zamawiać stąd jedzonko i akcesoria dla moich kotów. Paczka zawsze wygląda wspaniale, jest dobrze zabezpieczona, ładnie zapakowana dla oka i widać, że mamy do czynienia z prawdziwymi miłośnikami zwierząt! Moja ulubiona stronka do zamawiania!
Bardzo polecam ten sklep. Bardzo duży wybór dobrych karm dla kotka. Realizacja zamówienia bardzo szybka. Wszystko pieknie spakowane. A do tego jeszcze zawsze w paczce kartka zaadresowana imiennie dla kotka i jakaś niespodzianka😊

Super wybór monoprotein dla kota

Szybko, solidnie i do tego z liścikiem i prezentem dla kota oraz człowieka :-) Świetny asortyment, duży wybór wysokiej jakości mokrych karm monoproteinowych dla kotów. Sklep godny uwagi!
Możliwość zamówienia pojedynczych saszet to świetna opcja :) zwłaszcza dla wybrednych mruczków. Paczka została dobrze zabezpieczona i realizacja zamówienia była sprawna i szybka.
Witam serdecznie, dziękuję za paczkę. Wszystko było bardzo dobrze zabezpieczone, zapakowane. Kociaki dziękują za piękną kartkę z pozdrowieniami i smaczki 😆. Uczę je jeść zdrowo i smacznie...I napewno będziemy zamawiać kolejne smaczne jedzenie. Pozdrawiamy serdecznie Edyta Olechwiruk wraz z Busią i Lusią

Doskonała obsługa...jak zawsze :)

Doskonała obsługa...jak zawsze :) Dziękuję Dziewczyny !!! Zawsze miło się zagląda do paczki od Was Bo: starannie i elegancko zapakowane, nigdy nie wiem jakiego tym razem cukierasa dostanę :) No i tym razem Świątecznie .... list do Jaśnie Pana Frodosława ( Kocura) od Mikołaja wraz z prezentem. Wy to umiecie zaskoczyć i wywołać uśmiech na twarzy. To bardzo miłe. Trzymajcie tak dalej i rozwijajcie się. Trzymam mocno kciuki Pozdrawiam Ania
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia! 😊 Błyskawiczna dostawa, wszystko świetnie zapakowane i dopracowane w każdym szczególe. Wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo dziękuję i z całego serca polecam! ✨
Paczka bardzo ładnie zapakowana, gratis który dostałam, czyli nr.bandit filecik chciałam kupić ale dostałam gratis bardzo fajny gratis, myszki z lucky lou już testowała bardzo jej smakowały,karmę animal island bardzo polubiła,ale do John dog for cats smak kurczak nie jestem pewna ciągle kupuje taki sam ale ten jest jakiś inny zawsze było bardzo dużo karmy mało takiego sosiku a tu odwrotnie prawie cała puszka sosiku bardzo mało karmy to mnie trochę zmartwiło,wszystko inne ok.