Opinie łącznie (430) Opinie (127) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Produkty są postrzegane jako wysokiej jakości, skuteczne i spełniają oczekiwania klientów. Klienci opisują zauważalne, pozytywne efekty działania produktów, zarówno dla siebie, jak i swoich bliskich. Obsługa klienta jest oceniana jako sprawna, profesjonalna i uprzejma.

Opiniehttps://dobrekonopie.pl/

Poprawa słuchu, ulga w bólu stóp i astmie

Po około tygodniu brania najniższej dawki niespodziewanie: 1) poprawił mi się słuch znacznie (z 60% na 30% niedosłuchu w lewym uchu), co mnie bardzo ucieszyło, bo uwielbiam słuchać muzyki przez słuchawki i przedtem dźwięki muzyki odbierane lewym uchem stanowiły "papkę dźwięków", a nagle z dnia na dzień zaczęłam tym uchem słyszeć dźwięki poszczególnych instrumentów. I oczywiście głośniej. Bardzo miłe to wrażenie, dopiero wtedy zdałam sobie sprawę z odczuwanego wcześniej dyskomfortu. Nadmienię, że niedosłuch miałam od dziecka; 2) przestały mnie boleć stopy - wcześniej odczuwałam stały ból stóp, w dzień i w nocy przez 20 lat, mimo leczenia i rehabilitacji. To bardzo mnie zaskoczyło i uszczęśliwiło. Bo brałam te krople, żeby ogólnie poprawić swój stan zdrowia, licząc w szczególności na to, że pomogą wyrzucić z organizmu metale ciężkie. Bardzo dziękuję za Waszą pracę i Wasze doskonałej jakości olejki z konopii siewnych. P.S. Synowi znacznie zmniejszyła się astma po tych olejkach, po kilku miesiącach brania najpierw najmniejszej dawki, potem 5%.
Pięknie działają na obniżenie ciśnienia tętniczego. Bardzo wysoka jakość produktu. Mąż miał nadciśnienie przyjmował od ponad 10 lat leki na obniżenie. Odkąd zaczął stosować olejek po około tygodniu przyjmowania ciśnienie w normie. Polecam serdecznie.

Julek

Najlepsze są jak dla mnie Cbd z adaptogenami.Mieszanki Dr.Muszyńskiej są świetne.
Marka rozpoznawalna nie tylko w Polsce. Dobra jakość w dobrej cenie 👍

Zadowolony

Wszystko było szybko dostarczone i informacje na bieżąco o realizacji.
Bardzo szybka dostawa, dokladne zapakowanie produktow
H H
Henri H.
Problemlose Abwicklung,sehr schnelle Bearbeitung und Lieferung. Vielen Dank Zahlungsmöglichkeiten über PayPal wäre noch viel besser und einfacher.
Polecam.Szybka przesyłka.produkt bardzo dobrej jakości.Używam od kilku lat.
Sprawna obsługa zamówienia i błyskawiczna przesyłka. Wszystko zgodne z opisem.
Szybko i sprawnie

Polecam serdecznie

Bardzo szybka wysyłka ! Dodatkowe gratisy były bardzo miłą niespodzianką, dziękuję !
TOWAR ZGODNY Z OPISEM SZYBKA PRZESYŁKA
szybkie i sprawne zamowienie

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.