spolka-zoo.com/

Opinie łącznie (3031) Opinie (2782) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, smaczne i zgodne z opisem, co spotyka się z uznaniem klientów i ich pupilów. Klienci wielokrotnie doceniają staranne, bezpieczne i ekologiczne pakowanie przesyłek. Klienci wielokrotnie wspominają o atrakcyjnych, przystępnych lub dobrych cenach produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako miła, konkretna, sprawna i profesjonalna, a kontakt przebiega bezproblemowo. Oferta sklepu jest szeroka, choć część klientów wyraża chęć jeszcze większego wyboru niektórych produktów.

Opiniespolka-zoo.com/

Polecam, pełen profesjonalizm

,Bardzo polecam zakupy w tym sklepie! Szybko otrzymałam zamówioną karmę, a ogromnym plusem jest świetna komunikacja. Od samego momentu złożenia zamówienia byłam na bieżąco informowana o kolejnych etapach realizacji i wysyłki. Pełen profesjonalizm!To moje pierwsze i na pewno nie ostatnie zakupy w Spółka ZOO. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, wszystko przebiegło sprawnie i bez żadnych problemów. Gorąco polecam!

Pierwsze zakupy - bardzo pozytywne - polecam

Jestem bardzo zadowolony z zakupu karmy w tym sklepie zoologicznym! Asortyment jest świetny – bez problemu znalazłem wszystko, czego potrzebowałem. Paczka dotarła błyskawicznie, co było miłym zaskoczeniem. Ale największymi krytykami są oczywiście moje pieski – i one również dały znak aprobaty! 🐾 Zdecydowanie polecam i na pewno wrócę po kolejne zakupy!
Już raz Państwu napisałam, że zamówienie poszło do Hospicjum Staruszkowo dla chorych i starych piesków. Proszę zapytać tej wspaniałej Pani która to prowadzi - mnie nie wypada bo to tak jakbym oczekiwała od niej podziękowań
A S
Anna S.

Bardzo dobry sklep

Szybka wysyłka. Dobry asortyment - naturalnie suszone, lifilizowane jedzenie dla psów. Brakuje mi większego wyboru szarpaków oraz suszonych naturalnie uszu.
E B
Ewa B.

Zamówiona karma w stanie idealnym, zamówienie zrealizowane szybko i starannie.

Otrzymałam towar zgodny z zamówieniem. Świeża karma, doskonale zabezpieczona w przesyłce. Szybka i sprawna dostawa, produkt doskonale zabezpieczony na czas dostawy.
Zawsze dokladnie zapakowane nic sie nie rozrywa .Jedzonko smakuje naszej suni .Jest zdrowa i szybka ,sprytna .Kupuje wasza karme od samego poczatku czyli od szczeniaka teraz skonczyla 3 lata .Dziekuje ,pozdrawiam
Ogólnie oceniam bardzo dobrze, tylko jak chodzi o przesyłkę kurierską to zmieniono bez mojej wiedzy paczkomat, do którego miano dostarczyć paczkę i musiałam dojechać po nią 15 km.
Po raz kolejny zamawiam i jestem bardzo zadowolona dostawa exoresowa wszystko dobrze zapakowane i piecho też zadowolony dziękuję i pozdrawiam
Dostawa jak zawsze szybko i sprawnie. Wszystko zgodne z zamówieniem. Wrócę po kolejne smakości dla mojego Ptysia🙂

Ferdynand dziękuję :)

Całość zgodna z zamówieniem. Ferdynand przeszczęśliwy i najedzony :) z psim pozdrowieniem hau hau hau
Puszki dla piesków w bardzo dobrej cenie . Przesyłka bardzo dobrze zapakowana . Ekspresowa dostawa.
Nasza sunia bardzo chętnie zajada karmę,, Dolina Noteci ". Ponieważ to mała psina kupujemy w puszkach 400g , żeby długo nie stała w lodówce. Razem z naszą Kajcią bardzo polecamy .
Zamawiałam już 2 raz tą samą karmę dla psa, wysyłka w błyskawicznym tempie i już na drugi dzień odebrałam zamówienie z paczkomatu. Super! 👌🏻
Zamawiam rok juz u Państwa zawsze wszystko super zabezpieczone i wysyłka expres
Transakcja przebiegła bez problemów. Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa. Polecam.
Szybka realizacja zamówienia, dobra cena za dobry produkt. Różnorodna oferta
Oceniałam już Was i towar i to szczegółowo. Nie będę więc powtarzać. Jedzenie bardzo dobre.
Jestem zadowolona z dotychczasowej dostawy, a moje pieski z apetytem wielkim je konsumuja.
Wszystko przebiegło prawidłowo i jak dla mnie nic państwo nie muszą zmieniać. Pozdrawiam
Dziękuję bardzo Państwu za dodatkowe prezenty do zrealizowanego zamówienia. Paczki szczelnie, bardzo dobrze zabezpieczone przez sklep ale jedna z pozostałych reszcie została przekazana w takim stanie i to przez tego samego człeka co wcześniej miałem identyczny problem wyglądający z przeszukania zawartości przez osoby postronnych. Przekazując mi Tłumaczył się głupio i nie wiedząc co przekazać i obwiniał o sklep ze zostało w takim stanie przekazane do inpostu,