Klienci bardzo często chwalą szybką i sprawną dostawę zamówionych produktów. Opinie klientów wskazują na wysoką jakość oferowanych produktów oraz ich zgodność z opisem. Zdecydowana większość klientów docenia profesjonalizm, uprzejmość i sprawność obsługi klienta. Większość klientów pozytywnie ocenia możliwość łatwego i skutecznego kontaktu z firmą. Klienci najczęściej opisują proces zakupu jako prosty i intuicyjny. Pojawiły się pojedyncze uwagi dotyczące problemów technicznych podczas procesu zakupu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesysterm.pl
Super zakup
Ekspresowa obsługa i wysyłka, świetny proces zamawiania. Intuicyjny, nie trzeba wypełniać bez sensu pól. Tak trzymać
expressowa dostawa
Na stronie nie dało się wybrać Paczkomatu, nie działał ten moduł, musiałem wybrać droższą opcję DPD Pickup. Rozmawiałem z infolinią i nie dało się tego naprawić… Po złożeniu zamówienia na stronie i nawet się nie pojawiało potwierdzenie, musiałem ponownie zadzwonić i dopytać (a mail wpadł do spamu)
Wszystko wporządku turbina na 120m ładnie dmucha polecam zakupić z regulacją oraz czujnik temperatury.
Zamówiłem już kolejny raz rurki do klimatyzacji wszystko jak najbardziej ok ,oby tak dalej
Profesjonalna obsługa zamówienia. Gorąco polecam