swiatlampy.pl

Opinie łącznie (543) Opinie (185) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą szybkość i terminowość dostawy, bezpieczeństwo przesyłki oraz sposób zapakowania, co daje im poczucie, że zamówione produkty dotrą bez uszkodzeń. Opinie na temat jakości produktów są w większości pozytywne, a estetyka i ładne wykonanie lamp są często podkreślane. Dodatkowo wielu klientów docenia zgodność produktów z opisem i zdjęciami oraz pozytywne doświadczenia z obsługą klienta. Pojawiają się jednak także głosy niezadowolenia dotyczące opóźnień w dostawie oraz braku informacji na temat realizacji zamówienia. Niektórzy klienci zgłaszają zastrzeżenia co do jakości wykonania niektórych lamp oraz różnic pomiędzy rzeczywistym produktem a zdjęciami lub opisem, szczególnie w zakresie kolorów i materiałów. Zdarzają się również uwagi krytyczne dotyczące braku kontaktu ze strony obsługi klienta lub niejasnej komunikacji.

Opinieswiatlampy.pl

Czytelna strona produktów sklepu, łatwo złożyć zamówienie, możliwość płacenia przelewem, szybka realizacja - bardzo dziękuję. Natomiast lampy mają bardzo delikatne podłączenia. Kupiłam dwie: - jedna dobrze reaguje na ruch ale świeci tak, jakby światło "drżało" i zapala się również w ciągu dnia, - druga świeci ciągle tylko po naciśnięciu na kontakt, nie reaguje na ruch, zmierzch. Jutro jeszcze elektryk będzie próbował wyregulować. Nie rozumiem tylko dziwnego świecenia żarówek, lampy są montowane w miejscu starych lamp, a one świeciły dobrze.
Lampa w bardzo dobrej cenie, na stronach innych firm o wiele droższe. Natomiast jakość samej lampy na najwyższym poziomie, w niczym nie ustępuję jakością tym droższym. Długa wysyłka, ale tu nie ma co narzekać, wiedząc skąd dany towar dociera. Dobra obsługa klienta, informacje na każdym etapie sprzedaży i wysyłki. Polecam sprzedającego.

Wszystko w porządku

Pomimo obaw wywołanych innymi opiniami wszystko poszło bez zastrzeżeń. Produkt faktycznie był nadany z Niemiec, ale przesyłka poszła sprawnie, dużo szybciej niż deklarował sklep. Sama lampa również bez zarzutu. Zamawiałem tylko jeden produkt, więc nie wiem, jak to wygląda w przypadku większych zamówień.
Z lampy jestem zadowolona ale firma kurierska się nie popisała.Musiałam składać reklamację,gdyż przesyłka została zagubiona.Mąż nawet kontaktował się z Dyrekcją Dhl.Paczka dotarła 10 grudnia i dzięki temu,że była dobrze zapakowana lampa dotarła cała.

M.B

Zdjęcia przedstawionego produktu powinny być takie same jak produkt chodzi o kolorystykę w moim przypadku kolor kloszu ekri to jest biel wpadająca w beż takie było zdjęcie na stronie a dostaliśmy przezroczyste wpadająca z szarość
Wszystko super.... zamówienie, realizacja jak i sama lampa. Szkoda, że jednak parę dni trzeba czekać, ale rozumiemy ...odległość. :-)
J G
Jadwiga G.
Szklarska Poręba

Czy jest to oszustwo???? do dziś nie dostałam zamówionych…

Do dziś nie dostałam zamówionych produktów dnia 22.01.26 na kwotę 303,15 pln nr zam.#7000871935 Order ID 5116461. Brak możliwości kontaktu poprzez formularz kontaktowy. Po wpisaniu numeru zamówienia otrzymuję komunikat "nie zanotowano takiego zamówienia"
K K
Kazimierz K.
Warszawa
Opinia Wszystko dostarczone zgodnie z zamówieniem Jakość lamp bardzo dobra. działają po podłączeniu bez zarzutów
Świetny sklep internetowy z lampami, szybka dostawa i bardzo dobrze zapakowany towar. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, polecam wszystkim !!!

Lampa bardzo ładna i solidnie wykonana

Lampa bardzo ładna i solidnie wykonana, jestem zadowolona z zakupu. Odejmuję jedną gwiazdkę za brak informacji, że przesyłka jest wysyłana w dwóch częściach – wprowadziło mnie to w błąd i wymagało dodatkowego wyjaśnienia.
Jestem zadowolona z zakupu. Zamówienie dotarło przed czasem, dobrze zapakowane i w idealnym stanie.
towar dostarczony bez uszkodzeń, dobrze opakowany i zabezpieczony.
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony
lampa zgodna z opisem, dostawa , solidnie zapakowana
bardziej szczegółowe zdjęcia i opisy są potrzebne.
Produkt jak w opisie. Szybka wysyłka. Polecam

Szybko i sprawnie…lampa bardzo ładna.

Szybko i sprawnie…lampa bardzo ładna.
Lampy prezentują się przepięknie. To był dobry wybór.