Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość lamp oraz ich piękny, nowoczesny wygląd. Większość potwierdza zgodność produktów z opisem, a także docenia bardzo dobre zabezpieczenie i pakowanie do transportu. Część klientów pozytywnie ocenia również komunikację i profesjonalizm obsługi klienta. Niektórzy klienci zgłaszają opóźnienia w dostawie lub brak informacji na jej temat. Pojawiają się także pojedyncze krytyki dotyczące jakości lamp oraz rozbieżności kolorystycznych lub detali w stosunku do opisu. Opinie na temat obsługi klienta są mieszane – niektórzy wskazują na brak odpowiedzi w przypadku reklamacji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieswiatlampy.pl
towar zgodny z opisem dobrze estetycznie zapakowany dbałość o szczegół dostawa przed terminem polecam sklep duży wybór wszystko zawodowo
Czytelna strona produktów sklepu, łatwo złożyć zamówienie, możliwość płacenia przelewem, szybka realizacja - bardzo dziękuję.
Natomiast lampy mają bardzo delikatne podłączenia. Kupiłam dwie:
- jedna dobrze reaguje na ruch ale świeci tak, jakby światło "drżało" i zapala się również w ciągu dnia,
- druga świeci ciągle tylko po naciśnięciu na kontakt, nie reaguje na ruch, zmierzch.
Jutro jeszcze elektryk będzie próbował wyregulować. Nie rozumiem tylko dziwnego świecenia żarówek, lampy są montowane w miejscu starych lamp, a one świeciły dobrze.
Szybka realizacja zamówienia. Lampy bardzo dobrze zabezpieczone. Solidnie wykonane i bardzo ladne
lampa jest cudowna i solidna, a dostawa szybsza, niż się spodziewałam
Super lampa, nowoczesny styl i przytulne światło 🌞
Wszystko w porządku.
Lampa w bardzo dobrej cenie, na stronach innych firm o wiele droższe. Natomiast jakość samej lampy na najwyższym poziomie, w niczym nie ustępuję jakością tym droższym. Długa wysyłka, ale tu nie ma co narzekać, wiedząc skąd dany towar dociera. Dobra obsługa klienta, informacje na każdym etapie sprzedaży i wysyłki. Polecam sprzedającego.
nie dotarły wszystkie produkty z opłąconego zamówienia
Towar zamówiłam 5 lipca, a w dniu 06.07 na emaila wpłynęła informacją, że zamówienie zostało podzielone na kilka przesyłek, a pierwsza część zamówienia jest już w drodze. W dniu 14.07. faktycznie otrzymałam tylko dwa kinkiety.
Na moje zapytanie o termin dostarczenia lampy stojącej, sprzedawca odpowiedział w dniu 17.07: "Chcielibyśmy poinformować, że przewidywany termin wysyłki towaru to 24.07.2026 r. Dołożymy wszelkich starań, aby paczka opuściła nasz magazyn zgodnie z tym planem".
Niestety do dnia dzisiejszego lampa nie dotarła, a sprzedawca nie przekazał żadnych wiadomości.
Dostawa i realizacja zamówień w miarę ok
Dostawa i realizacja zamówień w miarę ok…Ale brak kontaktu szczególnie jeśli chodzi o raeklamację Robilłem zakupy 3 razy .w jednej dostawie uszkodzony był klosz .Pisałem kilkakrotnie ,brak jakiejkolwiek reakcji .żenada,nie polecam tej firmy .Brak kontaktu !!!! Do tej pory brak odpowiedzi .zmuszony byłem zrobić zakup jeszcze raz do kompletu danej serii.przyslali ,ale wcześniejsze reklamowane zamowienie do tej piruy nie rozpatrzone .Poprostu mają gdzieś klienta .przestrzegam przed zakupami ,a przede wszystkim przed ewentualnymi reklamacjami .
Z lampy jestem zadowolona ale firma kurierska się nie popisała.Musiałam składać reklamację,gdyż przesyłka została zagubiona.Mąż nawet kontaktował się z Dyrekcją Dhl.Paczka dotarła 10 grudnia i dzięki temu,że była dobrze zapakowana lampa dotarła cała.
Wszystko w porządku
Pomimo obaw wywołanych innymi opiniami wszystko poszło bez zastrzeżeń. Produkt faktycznie był nadany z Niemiec, ale przesyłka poszła sprawnie, dużo szybciej niż deklarował sklep. Sama lampa również bez zarzutu. Zamawiałem tylko jeden produkt, więc nie wiem, jak to wygląda w przypadku większych zamówień.
M.B
Zdjęcia przedstawionego produktu powinny być takie same jak produkt chodzi o kolorystykę w moim przypadku kolor kloszu ekri to jest biel wpadająca w beż takie było zdjęcie na stronie a dostaliśmy przezroczyste wpadająca z szarość
Wszystko super.... zamówienie, realizacja jak i sama lampa. Szkoda, że jednak parę dni trzeba czekać, ale rozumiemy ...odległość. :-)