alena-firany.pl- Logo - Opinie

alena-firany.pl

Opinie (2674) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3400)

Obejmuje Ochronę Kupującego

28 sty 2024
Wszystko robicie wspaniałe.Cudowna obsługa dziewczyn z infolinia.Bardzo szybko zrealizowaliście przesyłkę gotowych zasłon. Firanka która była uszyta na wymiar również bez zastrzeżeń. Ogromny wybór materiałów i struktur. Pozdrawiam serdecznie A.Wiśniewska

5 paź 2023
Firanka ładna,dobrze uszyta lecz Pani na infolinii powiedziała że do 7 dni będę miała firanke ,zależało mi na czasie to zamówiłam a czekałam 13 dni .Panie na infolini powinno mówić prawdę o realizacji zamowienia.Ttle na temat.

Opinie nt. sklepu alena-firany.pl

Swietnie się układają

Świetnie się układają , ładny kolor
30 lip 2024
Dobra jakość, szybka realizacja.. Można by sprawdzać marszczenia. Zamówiłam fierany z fleksami i przy dwóch sztukach taśma była zaszyta/zszyta co uniemożliwia naciągnięcie i ułożenie fierany Niestety u mnie spowodowało to nawet dziurę
26 lip 2024
Podobało mi się wszystko. Super kontakt, informacja na bieżąco o kolejnych etapach zamówienia, informacja o wysyłce, bardzo ładne obszycie firan i dobrze zamocowane przelotki. Same firanki też extra. Ślicznie wyglądają na oknie, znacznie lepiej niż na zdjęciu. Niebawem zamówię następne
24 lip 2024
Firanka bardzo dobrej jakości :) Pięknie się prezentuje zawieszona na karniszu. Delikatna , zwiewna i wprowadzająca subtelność do sypialni. Szybka realizacja zamówienia i dostawa. Na pewno jeszcze wrócę na zakupy do ALENA by Dobrzańscy Home 🥰
ML
30 lip 2024
Super obsługa. Pani była bardzo pomocna przez telefon. Dostałam sz wgollwe wyliczenia i wytyczne na maila. Bardzo szybka realizacja zamówienia i przystępna cena. Polecam serdecznie
3 sie 2024
Super kontakt ze sklepem, Pani z obsługi klienta pomogła wyliczyć mi niezbędną ilość materiału do zakrycia okna. Bardzo ładnie uszyte firanki, materiał dobrej jakości. Polecam!
22 lip 2024

Firany

Zamawiałam firanę na wymiar, szybka wysyłka, bardzo dobrze obszyte, jestem bardzo zadowolona, ciągłe informowanie klienta o stanie zamówionej rzeczy. Polecam
26 lip 2024
Zasłonki bardzo ładne.Kolor idealny jaki chcialam.Jestem bardzo zadowolona z zamowienia,które przyszlo bardzo szybko.Polecam serdecznie sklep.
23 lip 2024
Firany Markizeta Natural to dobry wybór.Zamówienie zostało przyjęte telefonicznie i zrealizowane w 3 dni. Obsługa klienta na wysokim poziomie.
5 sie 2024
Piękne zasłony i firany są teraz ozdobą naszego okna. Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z jakości materiału, obszycia jak i ceny.
30 lip 2024
Tkanina zasłonowa taka jaką chciałam mieć. Dobrze chroni pomieszczenie przed promieniami słonecznymi tak mocnymi jak nigdy.
21 lip 2024
towar zgodny z zamówieniem, dostarczony na czas , dobra komunikacja na każdym etapie realizacji zamówienia , polecam
29 lip 2024
Kupuję już kolejny produkt tej firmy. Z każdego jestem bardzo zadowolona.Stosunek ceny do jakości bardzo dobry.
24 lip 2024
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Szybki kontakt ze strony sklepu. Firanki pięknie prezentują się w oknie.
24 lip 2024
bardzo szybka dostawa,firany zgodne z zamówieniem, pełen profesjonalizm na pewno skorzystam w przyszłości
23 lip 2024
Serdecznie polecam, ładne dokładne szycie, wszystko jak w opisie i ekspresowa wysyłka i realizacja
18 lip 2024

To jest moje kolejne zamówienie .Rolety uszyte z dużą starannością .Jestem bardzo zadowolona
22 lip 2024

Wszystko w porządku

Wszystko zgodne z opisem. Zasłony dobrze uszyte na wymiar. Material częściowo zaciemniajacy
23 lip 2024
Wszystko super. Firanki piękne delikatne tak jak wyglądają na stronie tak też w realu.❤️