Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, zarówno pod względem wykonania, jak i użytych materiałów. Wielokrotnie podkreślają ekspresową, sprawną realizację zamówień i dostaw. Wygląd i wzornictwo uchwytów oraz ich zgodność ze zdjęciami i opisem są bardzo wysoko oceniane przez klientów. Obsługa klienta jest w zdecydowanej większości oceniana jako profesjonalna, miła i pomocna. Klienci doceniają staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek, często z dodatkowymi elementami jak słodycze. Szeroki asortyment i różnorodność wzorów są zaletą podkreślaną przez wielu klientów. Wśród opinii pojawił się jednak pojedynczy negatywny przypadek związany z obsługą klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedrzazgasklep.pl
OCENA UCHWYTÓW MEBLOWYCH
Profesjonalny sklep z akcesoriami, towar wysokiej jakości i świetna obsługa klienta.
Uchwyty (gałki) solidne, pięknie wykonane
Wysoka jakość
Jest dobrze, ale można wprowadzić wybór długości śrub
Nieograniczony wybór
Odwiedź stronę internetowąO nas
Drzazga Akcesoria Meblowe to firma z ponad 30-letnią tradycją. Zajmujemy się dystrybucją najwyższej jakości materiałów wykorzystywanych do produkcji mebli. Nasze ambicje są wielkie, dlatego stawiam...