Ważny od: 27 sty 2026
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczne tempo realizacji zamówień oraz dostawę przesyłek. Wielu klientów wyraża zadowolenie z łatwości nawiązania kontaktu i sprawnej komunikacji ze sprzedawcą. Klienci często chwalą wysoką jakość otrzymanego sprzętu oraz zgodność produktów z opisem. Opinie klientów wskazują na profesjonalizm, pomocność oraz miłą obsługę personelu. Klienci podkreślają rzetelność, kompetencje oraz profesjonalne podejście firmy do realizacji zamówień. Wielu klientów docenia, że otrzymane produkty są w pełni zgodne z zamówieniem i opisem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesendpol24.pl
Bardzo dobra firma, konkretną i sprawdzona. Wszystko zgodne z ofertą na stronie. Sam produkt jak najlepszej jakości. Poprzedni wytrzymał 7 lat i jeszcze służy. Polecam z całego serca. Jezeli są watpliwosci co do ceny zawsze można pisać z osobą odpowiedzialną za kontakt i odpowiedz jest bardzo szybka.
Kontakt z firmą doskonały, ogromnym plusem była możliwość negocjowania ceny, a także 30 dniowy czas trwania wynegocjowanej oferty. Wysyłka błyskawiczna, a przedmioty zabezpieczone w sposób fachowy. Gorąco polecam.
Super firma- Super obsługa. Polecam.
Szybkie, sprawne załatwienie zakupu i przesłania kurierem. Materiały medyczne dobrane na podstawie złożonego zamówienia. Cena dobra. Można negocjować. Polecam korzystania z zakupów w Firmie. Andrzej
Sprawna realizacja i wysoka jakość sprzętu. Zamówienie przebiegło bezproblemowo i zgodnie z oczekiwaniami. Zdecydowanie polecamy i z przyjemnością skorzystamy ponownie.
zakup torby medycznej R1
firma rzetelna z którą współpracujemy już od liku lat, Solidna pomoc i doradztwo.
W miarę pozyskanych środków na bezpieczęństwo na wodzie jako WOPR Mrągowo będziemy dalej współpracować.
Serdecznie polecam! Towar jest w 100% zgodny z zamówieniem. Przesyłka dotarła błyskawicznie i była bardzo dobrze zabezpieczona. Na pewno wrócę do tego sprzedawcy!”
Opinia importowana
Super szkolenie z pierwszej pomocy! Zero nudy, dużo praktyki i konkretna wiedza podana w bardzo przystępny sposób. Prowadząca💯 z mega podejściem i świetną energią, dzięki czemu łatwo było wszystko zapamiętać. Ze szkolenia wyszliśmy z poczuciem, że naprawdę wiemy, co robić w razie potrzeby. Zdecydowanie warto – każdy powinien przejść takie szkolenie!❤️💯
Odpowiedź ze sklepu sendpol24.pl
Dziękujemy za miłe słowa! Doceniamy czas poświęcony na podzielenie się z nami Twoim doświadczeniem. Jesteśmy szczęśliwi, że mamy takich klientów. Z pozdrowieniami, obsługa sklepu.
Bardzo dobra!
Bardzo sprawna obsługa zamówienia, ekspresowa dostawa. Produkt zgodny z oczekiwaniami i zamówieniem. Jakoś na medal!
Bardzo dobry kontakt i ekspresowa realizacja. To już kolejne moje zakupy w Sendpol24 i wszystko przebiega bez zarzutu.
Szybka i bezproblemowa transakcja.
Możliwość kontaktu telefonicznego - rzeczowa rozmowa z pracownikiem. Ekspresowa wysyłka.
Doskonały kontakt. Szybka wysyłka .Towar zgodny z zamowieniem.
Inne firmy powinny brać przykład
Polecam firmę jak profesjonalnego partnera biznesowego. Wszystkie zamówienia szybko i na czas.
Profeska w pełni .
Bardzo dziękujemy za profesjonalne podejście do klienta . Wszystko na najwyższym poziomie - od zamówienia , czas realizacji , czas dostarczenia , no i sam sprzęt . Super Firma
Realizacja zamówienia była natychmiastowe, czaja dotarła do firmy na zajutrz rano.
Towar zgodny z opisem. Szybki i bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą. Przesyłka ekspresowa. Polecam.
Opinia importowana
Paczka była kompletna i nieuszkodzona. Czas dostawy na medal. Oryginalne produkty w przystępnej cenie. Polecam. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam. Przesyłka dotarła do mnie w stanie idealnym, mimo, że nie były to najłatwiejsze przedmioty do transportu No nie można do niczego się przyczepić, wszystko w porządku. Bardzo szybko dotarła przesyłka. Dawno nie spotkałam tak miłej obsługi. A sam towar bardzo dobrej jakości.
Odpowiedź ze sklepu sendpol24.pl
Zamówienie zostało zrealizowane w całości tego samego dnia, dziękujemy!
Szybko, sprawnie i bez problemowo!!!Bardzo polecam.
OSP Raszujka
Kolejne zakupy sprzętu do szkolenia i kolejny raz jestem pod ogromnym wrażeniem jeśli chodzi o szybkość wysyłki oraz jakość zakupionego przedmiotu. Szczerze polecam. Solidna firma, jakich niestety coraz mniej.
szybki termin realizacji, bezpośredni kontakt telefoniczny i mailowy bez zarzutów
sendpol24.pl
- +48845354895