Cambridge School of English

Opinie łącznie (111) Opinie (83) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

OpinieCambridge School of English

100% POLECAM!

Moja córka miała przyjemność uczestniczyć w indywidualnych lekcjach języka angielskiego online w Cambridge School z Panią Małgorzatą Pacochą (Non-Native Speaker). Pani Małgosia to wspaniała nauczycielka i pedagog — pełna ciepła, zaangażowania i ogromnej wiedzy. Lekcje były prowadzone z sercem, w atmosferze otwartości i wsparcia, co bardzo motywowało moją córkę do nauki i dawało jej dużo pewności siebie. Kontakt ze szkołą jest niezwykle profesjonalny, a Cambridge School dysponuje nowoczesnymi narzędziami AI, które skutecznie wspierają proces nauki i rozwój językowy uczniów. Widać, że szkoła współpracuje z najlepszymi — jesteśmy zachwycone i z całego serca polecamy Panią Małgosię każdemu, kto szuka inspirującego nauczyciela.
polski lektor jest profesjonalny, ale ja nie uzyskałem chyba żadnego dostepu do platformy będąc Państwa kursantem, myślałem że taka możliwość będzie. Paweł Rajewski
Apart of requesting opinion, I received no other communication regarding further steps… I’m not clear whether my application confirmed, what to do next
lekcja ok, system działa ok, lektor PL ok, ale czekałem np. 2--3 dni na potwierdzenie dostepności lektora
Świetny materiał do egzaminu, szybko dostarczony. Polecam !!!
Kopleksowość kursów i różnorodność materiałów
Bardzo świetny kontakt, duży wybór kursów, ceny okazjonalne.
Bardzo przyjemnie się rozmówią i prowadzi zajęcia
Cambridge School of English to miejsce, które naprawdę zasługuje na najwyższe oceny! 🌟 Profesjonalizm kadry, indywidualne podejście do ucznia i ogromna różnorodność kursów sprawiają, że nauka języków obcych staje się przyjemnością. Szczególnie doceniam dostęp do nowoczesnych platform e-learningowych.
Nie ma tłumaczenia na Polski