Cambridge School of English

Opinie łącznie (136) Opinie (105) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają profesjonalizm, zaangażowanie i kompetencje lektorów. Pozytywnie wypowiadają się także o różnorodności oraz jakości kursów i materiałów. Opinie na temat kontaktu ze szkołą są w większości pozytywne. Wielu klientów zgłasza jednak problemy lub opóźnienia z uzyskaniem dostępu do platformy lub lekcji. Krytykowana jest również przestarzałość, nieintuicyjność i trudności w obsłudze platformy oraz strony internetowej. Pojawiają się także sygnały o braku odpowiedzi ze strony szkoły.

OpinieCambridge School of English

Sklep jest całkiem w porządku, platforma jest wykonana jakby robił ją ktoś na informatyce w podstawówce. Nieintuicyjna, brak możliwości przechodzenia do następnej części tego samego unitu i konieczność wracania do menu głównego to absurd
Proces zakupu kursu jest szybki i prosty. Mam nadzieję, że dostęp do lekcji okaże się równie łatwy.

100% POLECAM!

Moja córka miała przyjemność uczestniczyć w indywidualnych lekcjach języka angielskiego online w Cambridge School z Panią Małgorzatą Pacochą (Non-Native Speaker). Pani Małgosia to wspaniała nauczycielka i pedagog — pełna ciepła, zaangażowania i ogromnej wiedzy. Lekcje były prowadzone z sercem, w atmosferze otwartości i wsparcia, co bardzo motywowało moją córkę do nauki i dawało jej dużo pewności siebie. Kontakt ze szkołą jest niezwykle profesjonalny, a Cambridge School dysponuje nowoczesnymi narzędziami AI, które skutecznie wspierają proces nauki i rozwój językowy uczniów. Widać, że szkoła współpracuje z najlepszymi — jesteśmy zachwycone i z całego serca polecamy Panią Małgosię każdemu, kto szuka inspirującego nauczyciela.
polski lektor jest profesjonalny, ale ja nie uzyskałem chyba żadnego dostepu do platformy będąc Państwa kursantem, myślałem że taka możliwość będzie. Paweł Rajewski
Apart of requesting opinion, I received no other communication regarding further steps… I’m not clear whether my application confirmed, what to do next
lekcja ok, system działa ok, lektor PL ok, ale czekałem np. 2--3 dni na potwierdzenie dostepności lektora