Opinie na temat accipo są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i ekspresową dostawę. Klienci podkreślają profesjonalizm, uprzejmość oraz indywidualne podejście personelu. Klienci chwalą łatwy i sprawny kontakt telefoniczny oraz mailowy ze sklepem. Kupujący są bardzo zadowoleni z jakości, solidności oraz funkcjonalności kupionych drabin. Klienci pozytywnie oceniają konkurencyjne ceny i korzystne oferty, w tym darmowy transport. Zamówienia przebiegają bezproblemowo, co buduje zaufanie do sklepu. Klienci doceniają fachowe wsparcie i pomoc przy wyborze produktu.
Opinie nt. sklepu accipo.pl
Przy opisie stężeń rusztowania Corda zabrakło jednej, kluczowej informacji - w zestawie nie ma obejm mocujących (cybantów), a na logikę to powinien być (to dopiero jest) komplet. Zostaje się z problemem.
Na szczęście znalazłem, i to lepsze niż firmowe Krausa: https://allegro.pl/uzytkownik/firma-metal-pl/
I tutaj rola sklepu - albo uzupełnijcie ofertę o cybanty, albo dajcie link do dobrego sprzedawcy.
Odpowiedź ze sklepu accipo
Dzień dobry, dziękujemy za zgłoszenie oraz zwrócenie uwagi na brak cybantów w zestawie. Przepraszamy za tę sytuację.
Na Pana życzenie możemy wysłać brakujące elementy niezwłocznie. Jednocześnie przekażemy sprawę do producenta, aby uniknąć podobnych niedopatrzeń w przyszłości.
Prosimy o informację, a zajmiemy się wysyłką priorytetowo.
Serdecznie pozdrawia zespół accipo
Wszystko sprawnie i szybko. Zaskoczyła mnie propozycja z przedpłatą i dzięki temu niższą ceną, wraz z nieintuicyjną stroną internetową, zapaliła mi się w głowie czerwona flaga ale zdecydowałem zaryzykować i nie żałuje, produkt dotarł nienaruszony, wszystko zgodnie z opisem i jak już wcześniej wspominałem, sprawnie i szybko.
Bardzo miła i profesjonalna obsługa klienta, zaangażowana w sprawy dotyczące zakupu lub reklamacji. Typowe nastawienie na klienta i jego zadowolenie . Polecam zdecydowanie każdemu zakupu w tej firmie.
Miła obsługa, szybka odpowiedź na zapytanie, dobre ceny i jak dotąd darmowa wysyła, przy zakupie drabiny za 400zł netto...przesyłka w cene a cena drabiny najniższa na rynku :)
Wysyłka robiona piorunem ekspresowo, bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i meilowy, miła obsługa i profesjonalne doradztwo.
Gorąco polecam
Prosty sposób zamówienia, dostawa szybka chociaż z małymi problemami, pewnie z uwagi na specyficzny region.
Wszystko odbyło się on line, bez żadnych problemów. Szybka wysyłka i dostawa. Perfekcyjnie
Jestem bardzo zadowolony. Szybka realizacja i produkt dotarł nie uszkodzony. Polecam
Bardzo dobra drabina i firma ktora ją sprzedała. Bardzo dobry kontakt i uczciwosc.
Zakup drabiny Krause za pośrednictwem firmy Accipo.
Bardzo dobry kontakt z firmą Accipo, drabina starannie zapakowana dotarła na czas w dobrym stanie podczas transportu. Bardzo ważne było profesjonalne wsparcie ze strony sprzedawcy (rozmowa telef. z Panią z firmy Accipo) w zakresie doboru drabiny. Dostarczona drabina jest stabilna i bez ryzyka mogę na nią wchodzić, mam nadzieję że będzie mi służyć przez długie lata. Polecam zakupy w firmie Accipo.
Sąsiad już mnie nie zaskoczy
Zakup drabiny KRAUSE CORDA 3x9 to była najlepsza decyzja w moim życiu — zaraz po tej, by NIE malować sufitu stojąc na krześle obrotowym.
Od kiedy mam tę drabinę, moje życie nabrało wysokości – dosłownie.
Po pierwsze: mogę teraz bez trudu zajrzeć przez okno do sąsiada z trzeciego piętra i upewnić się, że nadal podlewa fikusa w samych slipkach. (Nie pytajcie.)
Po drugie: usunąłem osę, która założyła gniazdo pod rynną. Było ciężko – ja z drabiną, osa z temperamentem – ale dzięki stabilności i antypoślizgowym stopkom drabiny wyszedłem z tego pojedynku żywy. Osa niekoniecznie.
Po trzecie: moja żona mówi, że wyglądam na niej jak mężczyzna sukcesu, a dzieci z osiedla proszą mnie, żebym „jeszcze raz się wspiął i udawał Spider-Mana”. Cóż, nie odmawiam.
A teraz poważnie (choć tylko na chwilę): drabina jest solidna, lekka, łatwa w obsłudze i sprawia, że nawet najbardziej idiotyczne pomysły (np. zawieszenie lampionów na dębie) wydają się możliwe do zrealizowania. A to już coś.
Cóż szkodzie nie polecić ;)
Oceniam zakup bardzo dobrze.
Solidna firma wszystko w terminie Polecam
Bardzo dobry kontakt z klientem. Super szybka wysyłka.
Polecam!!!
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam
Czas i pomoc przy składaniu zamówienia
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami
Świetny sklep
Doskonałej jakości asortyment, szybka wysyłka, pomocna obsługa. Rewelacja!
Wszystko przebiegło poprawnie