linynametry.pl

Opinie łącznie (4352) Opinie (1435) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Jakość produktów jest regularnie chwalona. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i bezproblemowa, co wpływa na wysoką satysfakcję kupujących. Klienci często doceniają idealne dopasowanie produktów do ich potrzeb i oczekiwań. Oferta sklepu jest oceniana jako szeroka i dobrze zorganizowana, z możliwością personalizacji zamówień. Pakowanie przesyłek jest często chwalone za staranność i bezpieczeństwo. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące wad lub niedoskonałości produktów, a także zastrzeżenia do pakowania przesyłek.

Opinielinynametry.pl

Wszystko zgodnie z opisem, szybko i terminowo. Przesyłka zapakowana na tyle skutecznie, że pomimo pęknięcia części kartonu, towar nie został naruszony. Co do samych uszczelek - z pionowymi na drzwi kabiny nie było najmniejszych problemów. Zarówno te z magnesami, jak i te na przeciwległą krawędź udało się łatwo dopasować na wymiar i obsadzić, trzymają się mocno. Nieco gorzej z trzymaniem jest w przypadku uszczelki półokrągłej na dolną krawędź drzwi, pomimo zastosowania tego samego rozmiaru, co w przypadku pozostałych uszczelek, wprawdzie sama nie spadnie, ale trzeba obchodzić się z nią delikatniej.
Doskonale pod każdym względem. Uszczelki kabiny prysznicowej dobrej jakości i mają bardzo mocny magnes. Pierwsza dostawa została połamana przez firmę kurierską ale za kilka dni dostałem nowe uszczelki. Bardzo dobry i bezproblemowy kontakt ze sprzedającym. Gorąco polecam i dziękuję.

Co tu można więcej powiedzieć. Zamawiam linę do drapaków od 3 lat i zawsze otrzymuje to co zamawiam. Ni mniej, ni więcej, czego chcieć więcej? Jakby do przesyłki była załączona czekolada z Milki to by była niespodzianka. Ale czy ktoś tego by się spodziewał? Ja na pewno nie, ale jedno jest pewne, jeżeli zamówisz linę ze sklepu który nazywa się "lina na metry" to zaręczam, że dostaniesz linę.
Przesyłka bardzo szybko była u mnie 30 m liny elegancko pocięte na cztery równe po 7,5 jestem mega zadowolony. To już moje kolejne zamówienie na tej stronie polecam wszystkim

Uszczelki

Zamawiane materiały (listy, uszczelki) najwyższej jakości i przy tym szybka wysyłka. Polecam hurtownię każdemu w zakupie materiałów prowadzonych przez firmę
Zamówiłem uszczelkę UK01 o długości 1.4 m do drzwi kabiny prysznicowej. Dostawa w terminie zgodnym z informacją podaną podczas składania zamówienia. Niestety uszczelka na części długości (ok. 1/3) jest wygięta, pofałdowana, co ogranicza możliwość jej wykorzystania. Potrzebowałem 2 szt po ok. 70 cm, zamówiłem długość 1.4 m, ale wykorzystałem tylko połowę. Dlatego moja ocena to 3 gwiazdki.

Szykie doradzenie i szybka wysyłka

Szykie doradzenie na podstawie przesłanych przeze mnie zdjęć, mega szybka wysyłka i dostawa zgodnie z moją prośbą przed weekendem.
Towar wysokiej jakości - zaciski wzmocnione do liny 10mm. Szybka i sprawna dostawa. Polecam
Niestety lina nie była dobrej jakości, posiadała liczne postrzępienia na długości liny, dostawa szybka, lina do celów zabawowych ok.
100 % pozytyw bez problemów bez pytań szybko i sprawnie.(kupiłem i zapomniałem) samo przyszło.
Dobrze byłoby w nawiązaniu do nazwy waszej strony trzymać się jako jednostkę do zamówień jeden metr i jego wielokrotność a nie jak jest teraz wielokrotność 10 m

Będzie wreszcie ciepło 😀

Paczka przyszła szybko, towar zapakowany bardzo dobrze, uszczeleczki nawilżone silikonem. Pasują do okna jak ulał. Do tego bardzo dobra cena, POLECAM

Uszczelki bardzo łatwe w montażu. Nie potrzebne są dodatkowe narzędzia.
Dziękuję, przesyłka błyskawiczna. Uszczelki bardzo dokładne i wykonane z wysokiej klasy gumy. Osobiście polecam zamówić wzornik, teraz będę zamawiał ok 50mb, żeby wymienić w oknach.
Uszczelka okienna. Szybka wysyłka i bezproblemowa dostawa, towar odpowiednio zapakowany. Otrzymałem dokładne to, co kupiłem - dziękuję i pozdrawiam.
Zamówiłem uszczelkę do okien Rehau. Dostarczono ją szybko i jestem zadowolony z produktu.
Wszystko jak w najlepszym porządku. No i oczywiście obniżyć cenę
Profesjonalna obslufa, szybka dostawa. Wszystko ok. Polecam ❤️
Wszystko w porządku. Przesyłka zgodna z opisem i na czas.
Po raz kolejny udany zakup szybko i sparwnie dostarczona. Polecam