superprofile.pl

Opinie łącznie (1174) Opinie (637) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają szybką i sprawną dostawę, wysoką jakość oraz solidne wykonanie produktów, a także ich zgodność z opisem. Obsługa klienta jest często chwalona za profesjonalizm i uprzejmość. Pozytywnie oceniane jest również bardzo dobre zabezpieczenie przesyłek na czas transportu oraz łatwość montażu i funkcjonalność systemów i profili. Wśród zgłaszanych uwag pojawiają się sporadyczne opóźnienia w dostawie oraz sugestie dotyczące drobnych ulepszeń w systemach i profilach. Niektórzy klienci zwracają uwagę na stosunkowo wysokie ceny produktów.

Opiniesuperprofile.pl

Bardzo dobry system do montowania na balkonach. Szybki i nieskomplikowany montaż. System dobrze odprowadza wodę. Jedynie co można poprawić to boczne profile powinny mieć szerszą podstawę do montowania na balkonie, bo gdy balkon jest ocieplony styropianem otwory montażowe nie sięgają do posadzki ale idzie sobie z tym też poradzić. Ogólnie bardzo dobry system.
jestem budowlańcem . dużo kupuję w sklepach budowlanych. jest ok. ale można listwy o długości 2m pakować w specjalne tuby ,a nie w prostokątne opakowanie z cienkiej tektury i żeby nie pogięły się długie listwy ,opakowanie wzmacnia się na całej długości drewnianym kołkiem. trochę takie nieestetyczne. reszta bez zarzutu .

Zakupiłem podkładki i podstawki na taras z renoplast. Obsługa i realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. Polecam bo ceny są najkorzystniejsze, a realizacje bardzo szybkie.
Profesjonalna obsługa, bardzo dobre doradztwo, idealny kontakt telefoniczny. Zakupione profile bardzo dobrej jakości, pasują idealnie. Zdecydowanie polecam.
Świetny sklep, poprosiłem o wysyłke w ten sam dzień kiedy złożyłem zamówienie. Wszystko zostało wysłane i dotarło idealnie na czas. Bardzo polecam !!
Zamówienia szybko realizowane,dobry kontakt nie mam żadnych zastrzeżeń,będę wracał do zakupów 😁
Bardzo szybka dostawa, ilości zgodne z zamówienie, wszystko bezpiecznie zapakowane.
Produkty wysokiej jakości, a przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona i szybko doręczona.
Szyba i miła obsługa. Dostawa ekspresowa. Ceny najlepsze na rynku , ogólnie bardzo polecam :)

Udany zakup

Profile 102 uwazam za bardzo udane , wykazują się dobrym wykonaniem przemyślaną konstrukcją
Jak by cena była niższa bylo by super aktualnie uważam ze cena jest wygórowana jak na taki produkt
Zamówienie było bardzo dobrze zapakowane, dotarło sprawnie i na czas, a same profile to świetna jakość i odpowiednie odprowadzanie wody. Polecamy!
Bardzo dobrej jakości profile i świetnie zapakowane. Oczywiście polecam zakupy w tym sklepie.
Super strona, wszystko czytelne, no i oczywiście produkty dobrej jakości, polecam
szybkość dostawy, fachowa pomoc przez telefon- doradztwo

Super realizacja

Jak zawsze obsługa na 5. Produkt na zamówienie w szybkim czasie realizacji.polecam
Długi okres czekania za dostawa powyżej 3 dni poza tym wszystko w porządku
Jak zawsze szybko i sprawnie, towar super ,4 raz zamawiane i raz 100%zadowolenia
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, zasłużona pozytywna opinia.
Produkt był bardzo dobrze zabezpieczony .