Klienci najczęściej chwalą bardzo szybkie i sprawne tempo realizacji zamówień. Wielu klientów pozytywnie ocenia wysoką jakość produktów. Obsługa klienta najczęściej oceniana jest jako miła i profesjonalna. Wielu klientów wyraźnie poleca firmę innym, podkreślając pozytywne doświadczenia zakupowe. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi o opóźnieniach w realizacji zamówień. Sporadycznie zgłaszane są również uwagi o wadach produktów. Występują też pojedyncze przypadki braku kontaktu ze strony obsługi klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieDominopack
Miła obsługa, szybka wysyłka - polecam.
Termin realizacji. Towar miał być u mnie w poniedziałek/wtorek.. dotarł w czwartek co zmusiło mnie do konieczności zaopatrzenia się w materiał lokalnie, by nie wstrzymywać dostaw u Klienta.
Zero kontaktu ze strony Opiekuna, sama musiałam się dowiadywać co dzieje się z przesyłką, jaki jest jej status.
Mam nadzieję, że to była jednorazowa sytuacja :)
jakość i szybkość realizacji zamówienia
jest tak jak powinno być. Potrzebny był kolor,którego nie mieli, po jednej rozmowie już mają. Amazon ma swoje wymagania a ich towar je spełnia.
Szybko, profesjonalnie
Szybko i sprawnie polecam
ok polecam
Dw
Szybko i sprawnie
ok polecam
Jak zawsze Super jakość, bardzo szybka wysyłka i świetna obsługa. Współpracujemy długi czas zawsze bez błędnie.
ok
Załatwienie reklamacji to chyba duzy problem dla firmy.
Mija tydzień a ja nie mam w pełni zrealizowanego zamówienia
Szybka realizacja ! Towar zgodny z opisem
cena jakość , dobrze zapakowane , wszystko OK, polecam tą firmę na pewno jeszcze zrobię zakupy .
SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA