Opinie łącznie (310) Opinie (141) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 26 mar 2024

trokentech.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Większość klientów docenia solidne zabezpieczenie i staranne pakowanie produktów na czas transportu. Klienci pozytywnie oceniają kontakt ze sprzedawcą, szczególnie szybkie odpowiedzi i pomocną obsługę. Opinie dotyczące jakości produktów są w większości pozytywne, choć pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia co do właściwości technicznych farb.

Opinietrokentech.pl

Przed zakupem materiałów (do hydroizolacji balkonu) wielokrotnie rozmawiałem z przedstawicielami Trokentechu z prośbą o doradzenie jakie materiały będą najbardziej korzystne. Zawsze otrzymywałem szczegółowe i wyczerpujące odpowiedzi.

Odpowiedź ze sklepu trokentech.pl

Dzień dobry Panie Wojciechu, dziękujemy serdecznie za komentarz oraz miłe słowa na temat pracy naszych doradców. Cieszymy się, że zwrócił Pan uwagę na profesjonalizm i przygotowanie merytoryczne naszych pracowników. Polecamy się na przyszłość! :) Pozdrawiamy Zespół Biura Obsługi Klienta TrokenTech

Wszystko na wysokim poziomie

Bardzo dobry kontakt, udzielą odpowiedzi na wszystkie pytania, szybka wysyłka, szybkie odpowiadanie na maile, generalnie polecam 100%

farba z pigmentem koloru byla troche za rzadka

farba z pigmentem koloru bylo troche za rzadka co efektem bylo gorsze krycie sciany , natomiast farba biala miala odpowienia gestosc i z kryciem sciany podczas malowania nie bylo problemu.
Farba , którą zamówiłem była bardzo dobrze zapakowana , przesyłka dotarła bardzo szybko .
Proporcje mieszania składników wyrażone w % liczonych wagowo jest niemożliwe do wykonania, pomyślcie o miarce do odmierzania objętości poszczególnych składników.

Odpowiedź ze sklepu trokentech.pl

Panie Waldemarze, dziękujemy za komentarz oraz podzielenie się swoimi spostrzeżeniami. Miarka jest zdecydowanie niezbędna. Polecamy tę z naszej oferty: https://trokentech.pl/kubek-mieszania-farb-lakierow/ Pozdrawiamy serdecznie Zespół Biura Obsługi Klienta TrokenTech

Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka!

Zamówienie z zeszłego tygodnia dotarło bardzo szybko. Wszystko zgodne z opisem i dobrze zabezpieczone do transportu. Na pewno jeszcze skorzystam.

Odpowiedź ze sklepu trokentech.pl

Panie Mariuszu, dziękujemy serdecznie za opinię i te pięć gwiazdek. Miło nam słyszeć, że jest Pan zadowolony z zakupów. Polecamy się na przyszłość! :) Pozdrawiamy Zespół Biura Obsługi Klienta TrokenTech
Po 3 warstwie produktu wszystko wygląda szczelnie, oraz przeszło test polewania wodą, więc jestem zadowolony i będę polecał dalej. Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu trokentech.pl

Dzień dobry Panie Kamilu, dziękujemy serdecznie za komentarz. Miło nam czytać, że jest Pan zadowolony z zakupu. Polecamy się na przyszłość! :) Pozdrawiamy Zespół Biura Obsługi Klienta TrokenTech
Szybko sprawnie transparentnie. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu trokentech.pl

Panie Sławomirze, dziękujemy za te pięć gwiazdek oraz miłe słowa na temat zakupów. Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pana oczekiwania! :) Pozdrawiamy serdecznie Zespół Biura Obsługi Klienta TrokenTech

Odpowiednio opakowane i zabezpieczone

Odpowiednio opakowane i zabezpieczone .Szybki czas realizacji

Odpowiedź ze sklepu trokentech.pl

Dzień dobry Pani Anno, dziękujemy serdecznie za komentarz. Miło nam czytać, że zwróciła Pani uwagę zarówno na krótki czas realizacji zamówienia, jak i sposób zabezpieczenia zakupionych produktów. Bardzo nam zależy, by towary docierały do Klientów sprawnie i w nienaruszonym stanie. Cieszymy się, że i tym razem się to udało! :) Pozdrawiamy Zespół Biura Obsługi Klienta TrokenTech

Firma termonowa

Zmienić kuriera, ponieważ jedno wiadro przyjechało uszkodzone z licznymi wyciekami.

Odpowiedź ze sklepu trokentech.pl

Dzień dobry Panie Wojciechu, dziękujemy za komentarz oraz opisanie swoich doświadczeń. Bardzo nam przykro, jeśli spotkała Pana taka sytuacja, a jeden z zamówionych produktów dotarł do Pana uszkodzony. Czy możemy prosić o przekazanie większej ilości szczegółów na temat Pana doświadczeń? Chcielibyśmy bliżej przyjrzeć się tej sprawie. Zachęcamy do kontaktu pod adresem: kontakt@trokentech.pl lub pod numerem: 717 026 345. Pozdrawiamy Zespół Biura Obsługi Klienta TrokeNTech
Szybka wysyłka,dobry produkt

Odpowiedź ze sklepu trokentech.pl

Panie Waldemarze, dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupów! :) Pozdrawiamy serdecznie Zespół Biura Obsługi Klienta TrokenTech
Szybka reakcja na zamianę asortymentu i szybka dostawa zmienionego asortymentu.

Odpowiedź ze sklepu trokentech.pl

Panie Czesławie, dziękujemy za pozytywną opinię! Polecamy się na przyszłość! :) Pozdrawiamy serdecznie Zespół Biura Obsługi Klienta TrokenTech

trokentech.pl

Jako dystrybutor chemii budowlanej starannie kompletujemy asortyment obejmujący przede wszystkim płynne membrany do hydroizolacji dachów krytych papą, metalowych i betonowych, żywice posadzkowe, środk...