trokentech.pl- Logo - Opinie

trokentech.pl

Opinie (121) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (249)

trokentech.pl- Logo - Opinie

trokentech.pl

Opinie (121) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (249)

Opinie na temat trokentech.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Wielu klientów pozytywnie ocenia solidne i bezpieczne zapakowanie produktów. Obsługa sklepu jest opisywana jako miła, rzeczowa i pomocna. Wysoka jakość oraz skuteczność oferowanych produktów również są często podkreślane w opiniach. Liczne recenzje wyrażają ogólne zadowolenie i polecenie usług sklepu. Pojedyncze zastrzeżenia pojawiają się w kontekście kontaktu z kurierem.

Opinie nt. sklepu trokentech.pl/

Bardzo fachowo zapakowane farby i ekspresowo wysłane. Polecam bardzo.
Jesteśmy bardzo zadowoleni, świetny kontakt ze sprzedawcą, wysyłka tego samego dnia. Serdecznie polecamy
Odpowiedź ze sklepu trokentech.pl
Dzień dobry Panie Krzysztofie, dziękujemy za opinię. Miło nam słyszeć, że zwrócił Pan uwagę na fachowe wsparcie ze strony naszego doradcy, jak również szybki czas realizacji zamówienia. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupów! :) Pozdrawiamy serdecznie Zespół Biura Obsługi Klienta TrokenTech
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Farby bardzo dobrze zabezpieczone w transporcie.
Bardzo szybka dostawa,towar dobrze zabezpieczony.polecam
wszystko super, bardzo szybko i świetne produkty :) polecam!!!
Wszystko super
Rodzaj zabezpieczenia farby i szybka dostawa
Bardzo dobre farby, mega szybka wysyłka
Szybka dostawa,towar dobrze zapakowany.