Klienci bardzo często podkreślają, że dostawa oraz realizacja zamówień przebiegają wyjątkowo szybko i sprawnie. Obsługa klienta oceniana jest jako miła, pomocna i profesjonalna, co budzi bardzo pozytywne odczucia wśród klientów. Otrzymane produkty są zgodne z opisem oraz spełniają oczekiwania kupujących. Ponadto produkty oceniane są przez klientów jako dobrej jakości, co wpływa pozytywnie na ich zadowolenie z zakupów. Opinie na temat pakowania są mieszane: część klientów chwali solidność zabezpieczenia przesyłek, jednak inni zwracają uwagę na niewystarczające opakowanie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinienarzedziowski.pl
Przesyłka dotarła szybko i sprawnie. Proces realizacji zamówienia również bez najmniejszych problemów. Ze swojej strony zapakowałbym tarczę w dodatkowe opakowanie kartonowe w celu minimalizacji ryzyka uszkodzenia i jednoczenie wzmocnienia/usztywnienia kartonika w który zapakowana jest farbycznie tarcza piły. Podczas transportu wszystko może się zdarzyć. Polecam zakup w sklepie.
Błyskawiczna wysyłka, produkt zgodny z opisem.
Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Sklep zareagował natychmiastowo na zamówienie, a frez dotarł idealnie na czas. Szczerze polecam!
Wszystko w najlepszym porządku.OK
Bardzo szybka wysyłka, bo. Dobre zabezpieczenie przesyłki.
Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem.
Wszystko ok, szybka wysyłka. Polecam
Produkt zgodny z opisem, terminowa dostawa. Kontakt ze Sprzedającym na każdym etapie realizacji zamówienia.
Dobre frezy
Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie
Jeden z lepszych sklepów. Obsługa bardzo dobra, pomocna i miła. Realizacja zamówień szybka i bezproblemowa.
Odpowiedź ze sklepu narzedziowski.pl
Dziękujemy za tę opinię i zaufanie :)
Bardzo sprawnie, profesjonalnie
Szybko i pewnie.
Produkt zgodny z oczekiwaniami.
super sklep, pomocni pracownicy, dobre ceny, polecam