woodforkids.pl

Opinie łącznie (498) Opinie (197) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów oraz użytych materiałów. Wielu klientów podkreśla ekspresową dostawę i szybką realizację zamówień, co znacząco wpłynęło na ich pozytywne doświadczenia. Doceniana jest również stabilność i bezpieczeństwo produktów, szczególnie w kontekście użytkowania przez dzieci. Opinie na temat obsługi klienta są przeważająco pozytywne. Klienci zwracają uwagę na łatwość montażu produktów, a także na ich estetykę, nowoczesny design oraz dopasowanie do wnętrza. Produkty są chwalone za praktyczność i funkcjonalność, zwłaszcza w codziennym użytkowaniu przez dzieci. Mimo przeważająco pozytywnych opinii, pojawiły się sporadyczne uwagi dotyczące niedociągnięć w jakości oraz zastrzeżenia do komunikacji i reakcji na reklamacje. Nieliczne recenzje wspominają także o problemach z dopasowaniem elementów lub brakiem części podczas montażu.

Opiniewoodforkids.pl

Ogólnie oceniam produkty pozytywnie, jedyny minus to to, że szczytowe owalne szczebelki w bujaku miały wywiercone otwory o za dużej średnicy i śruby z zestawu nie chciały ich złapać. Nic czego nie można samemu ogarnąć poprzez zakup śrub o większej średnicy ale jednak płacąc taką cenę za produkt można oczekiwać, że nie będzie się jeszcze dokupywać dodatkowych śrub. Dodatkowo polecam wybrać produkty w pełnych kolorach drewnianych, gdzie jest wykorzystywana sklejka i pełne drewno.MDF może i tak samo solidny, ale moim zdaniem sklejka jest materiałem bardziej szlachetnym i lepiej się prezentującym. Na plus dodatkowo sprawny kontakt sklepu z uwagi na braki w materiałach i szybką wysyłkę towaru po zmianach.
Bujak mógłby być szerszy bo przy wielkości XL jest trochę za wąski myślę że 10 cm szerzej byłoby wygodniej. Przy składaniu jedna sztechetka nie pasowała ale na szczęście wystarczyło podszlifować otwór i już było ok. Ogólnie wykonanie super i poducha do bujała ekstra tak samo super są zjeżdżalnie i kitchenhelper ❤️ trochę popracowała bym nad komunikacją bo musiałam pisać by dowiedzieć się co z drugą częścią zamówienia bo miało być odebrane przez kuriera na drugi dzień a tu mijają 3 dni i ani wiadomości ani przesyłki ... Wszystko szczęśliwie się zakończyło. Wgl zaproponowano mi zmianę koloru zjeżdżalni tak by pasowała do bujaka, który jest cały drewniany i dopiero w późniejszej wiadomości zostałam poinformowana, że taka zamiana to jednak jest odpłatna i to dodatkowe 200 zł.... Hmmm rozumiem ludzki błąd ale za zmianę koloru w zamówieniu 200 zł to moim zdaniem trochę za dużo... Ogólnie jestem zadowolona z zakupów i polecam ❤️
Podobało nam się dosłownie wszystko: wygląd i przejrzystość strony, prosty proces składania zamówienia, szybka i rzetelna odpowiedź na zapytanie, jakość produktu, intuicyjny montaż, staranne malowanie, sposób zapakowania oraz czas wysyłki. Sam produkt prezentuje się doskonale. Doceniamy jakość materiału zewnętrznego, odpowiednią ilość wypełnienia w poduszce oraz fantastyczną funkcjonalność bujaka. Zarówno my, jak i nasz syn jesteśmy bardzo zadowoleni. Syn chętnie korzysta z bujaka — pomaga mu się wyciszyć, a jednocześnie wspiera wzmacnianie mięśni głębokich. Dziękujemy ❤️
Świetna jakość i bezpieczeństwo. Zestaw wykonany z ogromną starannością, solidny i stabilny,na czym najbardziej mi zależało. Elementy są idealnie oszlifowane, bardzo łatwy montaż i piękny design. Synek z mamusia :) uwielbiaja z niego korzystać. Bardzo szybka wysyłka. Świetny kontakt,kupowałam z zagranicy. Zdecydowanie polecam markę WoodForkids!
Zachęcam do dodania zapasu śrubek. Śrubki były wyliczone co do jednej. Natomiast jedna śrubka się wyrobiła przy wkręcaniu wkrętarką i przez to nie weszła do końca i krzesełko sie delikatnie kiwa. Nie wpływa to oczywiście na komfort i moją ocenę. Mebelki są świetnej jakości. Masywne, piękne.
Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w państwa sklepie a jeszcze bardziej cieszy się wnuczka. Bujak i zjeżdżalnia rewelacja. Blat założony i biurko gotowe. Do krzesełka można by uszyć małą poduszkę. Wszystko wykonane solidnie. Dziękuję za miłą obsługę i profesjonalizm na najwyższym poziomie. Jeszcze z pewnością chętnie skorzystam z państwa oferty.

Podobał mi się szybki kontakt z państwem

Podobał mi się szybki kontakt z państwem, chcieliśmy lekką zmianę zamówienia i w chwilę udało się ją zorganizować plus ekspresowa przesyłka. Sam sprzęt wiedzieliśmy że jest konkretny bo juzjeden buja od państwa mamy :)

Produkt wymaga lepszej kontroli jakości

Produkt wizualnie prezentuje się dobrze, jednak niestety jakość wykonania i obsługa pozostawiają sporo do życzenia, szczególnie biorąc pod uwagę cenę. W zestawie brakowało elementów do mocowania zjeżdżalni / ścianki wspinaczkowej. Dodatkowo wszystkie części były mocno zakurzone po frezowaniu i wymagały dokładnego czyszczenia przed montażem. Przy tej cenie oczekiwałem zdecydowanie lepszej kontroli jakości i bardziej dopracowanego produktu.
Bardzoo ładny bujak prosty do złożenia niestety podczas skrecania biały lakier w niektórych miejscach się uszczerbił mimo to jesteśmy bardzo zadowoleni
Świetna jakość, ekspresowa przesyłka. Kolejne moje zamówienie z tego sklepu, nastepna będzie drabinka/zjezdzalnia do bujaka ☺️
Ekspresowa wysyłka, nie wiem czy to związane z moją prośbą czy tak jest zawsze, ale ogromny plus w obu przypadkach :)
Ładne, stabilne, łatwe w montażu. Czasem uderzę małym palcem u stopy w odnogi kitchen helpera, no ale wiem że to jest dla stabilności. Dziecko czasem też w to wejdzie, ale dziecko trafi we wszystko na swojej drodze xD

Odpowiedź ze sklepu woodforkids.pl

Dziękujemy za opinię 🙂 Jak widać, stabilność ma swoje „rogi”, które czasem przypominają o sobie małym palcem 😄 A dzieci… cóż, to najlepsi testerzy wszystkiego na swojej drodze!
Bardzo ładnie wykonany, szybka dostawa. Wszystko ok
Fajna kuchenka, złożenie zajęło kilka godzin. Plus wymaga konserwacji przed pierwszym użyciem.
Kupiłam na prezent dla wnuczki. Rodzice zadowoleni. Znakomita jakość. Bezpieczny w użytkowaniu.

Mega polecam!!!

Super .Prezent mega udany dla córeczki .Non stop się buja i robi żium a rodzicę w spokoju piją kawkę :)
Super obsługa, szybka i precyzyjna wysyłka. Wykonanie naprawdę solidne, dostosowane do dzieci. Córka bardzo zadowolona, dziękujemy ❤️.
Bujak jest duży i dobrze wykonany. Używamy go w domu non stop. Niestety jednak w wysyłce nastąpiła pomyłka co do ilości śrub względem zamówionego rozmiaru (śrub było na L a nie na XL, który mam). Napisałam do Państwa od razu e-mail jednak bez żadnego odzewu.

Odpowiedź ze sklepu woodforkids.pl

Dziękujemy za tę opinię – bardzo się cieszymy, że bujak jest w ciągłym użyciu 💛 Jednocześnie przepraszamy za pomyłkę ze śrubami i brak odpowiedzi – to zdecydowanie nie jest standard, do którego dążymy. Prosimy o ponowny kontakt (lub wiadomość tutaj) – jak najszybciej doślemy właściwy komplet i dopilnujemy tematu do końca.
Produkty ok, choć cena materaca moim zdaniem wysoka. Długo czekałam na dostawę, szkoda, że nikt mnie nie uprzedził.