woodforkids.pl

Opinie łącznie (462) Opinie (180) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów i ich solidne wykonanie, co budzi ogólne zadowolenie. Wielu klientów docenia łatwość i intuicyjność montażu produktów, co upraszcza korzystanie z nich. Obsługa klienta jest często oceniana jako miła, profesjonalna i pomocna. Klienci chwalą estetykę i atrakcyjny wygląd produktów, które dobrze prezentują się w domu. Stabilność produktów jest często chwalona i daje klientom poczucie bezpieczeństwa podczas użytkowania przez dzieci. Bardzo wielu klientów chwali szybki czas realizacji i wysyłki zamówień. Bezpieczeństwo produktów jest ważne dla klientów, którzy wyrażają zadowolenie z przemyślanych rozwiązań. Zdarzają się pojedyncze negatywne doświadczenia związane z obsługą klienta oraz pojawia się pojedyncza uwaga dotycząca zapachu produktów.

Opiniewoodforkids.pl

Podobało nam się dosłownie wszystko: wygląd i przejrzystość strony, prosty proces składania zamówienia, szybka i rzetelna odpowiedź na zapytanie, jakość produktu, intuicyjny montaż, staranne malowanie, sposób zapakowania oraz czas wysyłki. Sam produkt prezentuje się doskonale. Doceniamy jakość materiału zewnętrznego, odpowiednią ilość wypełnienia w poduszce oraz fantastyczną funkcjonalność bujaka. Zarówno my, jak i nasz syn jesteśmy bardzo zadowoleni. Syn chętnie korzysta z bujaka — pomaga mu się wyciszyć, a jednocześnie wspiera wzmacnianie mięśni głębokich. Dziękujemy ❤️
Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w państwa sklepie a jeszcze bardziej cieszy się wnuczka. Bujak i zjeżdżalnia rewelacja. Blat założony i biurko gotowe. Do krzesełka można by uszyć małą poduszkę. Wszystko wykonane solidnie. Dziękuję za miłą obsługę i profesjonalizm na najwyższym poziomie. Jeszcze z pewnością chętnie skorzystam z państwa oferty.

Podobał mi się szybki kontakt z państwem

Podobał mi się szybki kontakt z państwem, chcieliśmy lekką zmianę zamówienia i w chwilę udało się ją zorganizować plus ekspresowa przesyłka. Sam sprzęt wiedzieliśmy że jest konkretny bo juzjeden buja od państwa mamy :)

Produkt wymaga lepszej kontroli jakości

Produkt wizualnie prezentuje się dobrze, jednak niestety jakość wykonania i obsługa pozostawiają sporo do życzenia, szczególnie biorąc pod uwagę cenę. W zestawie brakowało elementów do mocowania zjeżdżalni / ścianki wspinaczkowej. Dodatkowo wszystkie części były mocno zakurzone po frezowaniu i wymagały dokładnego czyszczenia przed montażem. Przy tej cenie oczekiwałem zdecydowanie lepszej kontroli jakości i bardziej dopracowanego produktu.
Świetna jakość, ekspresowa przesyłka. Kolejne moje zamówienie z tego sklepu, nastepna będzie drabinka/zjezdzalnia do bujaka ☺️
Ładne, stabilne, łatwe w montażu. Czasem uderzę małym palcem u stopy w odnogi kitchen helpera, no ale wiem że to jest dla stabilności. Dziecko czasem też w to wejdzie, ale dziecko trafi we wszystko na swojej drodze xD

Odpowiedź ze sklepu woodforkids.pl

Dziękujemy za opinię 🙂 Jak widać, stabilność ma swoje „rogi”, które czasem przypominają o sobie małym palcem 😄 A dzieci… cóż, to najlepsi testerzy wszystkiego na swojej drodze!
Fajna kuchenka, złożenie zajęło kilka godzin. Plus wymaga konserwacji przed pierwszym użyciem.
Kupiłam na prezent dla wnuczki. Rodzice zadowoleni. Znakomita jakość. Bezpieczny w użytkowaniu.

Mega polecam!!!

Super .Prezent mega udany dla córeczki .Non stop się buja i robi żium a rodzicę w spokoju piją kawkę :)
Super obsługa, szybka i precyzyjna wysyłka. Wykonanie naprawdę solidne, dostosowane do dzieci. Córka bardzo zadowolona, dziękujemy ❤️.
Bujak jest duży i dobrze wykonany. Używamy go w domu non stop. Niestety jednak w wysyłce nastąpiła pomyłka co do ilości śrub względem zamówionego rozmiaru (śrub było na L a nie na XL, który mam). Napisałam do Państwa od razu e-mail jednak bez żadnego odzewu.

Odpowiedź ze sklepu woodforkids.pl

Dziękujemy za tę opinię – bardzo się cieszymy, że bujak jest w ciągłym użyciu 💛 Jednocześnie przepraszamy za pomyłkę ze śrubami i brak odpowiedzi – to zdecydowanie nie jest standard, do którego dążymy. Prosimy o ponowny kontakt (lub wiadomość tutaj) – jak najszybciej doślemy właściwy komplet i dopilnujemy tematu do końca.
Szybki montaż. Dzieci zadowolone z biurka, bardzo nam się podoba.

Super kitchen helper i bardzo szybka wysyłka

Polecam - produkt zgodny z opisem i załączonymi zdjęciami. To jedna z nielicznych stron, na której podane jest z czego wykonane są produkty, a nie rzucone w eter „z najwyższej jakości materiałów”. Zamówiłam kitchen helper w rozsądnej cenie, który świetnie sprawdza się nam na co dzień w kuchni - synek jest w nim zakochany. Bardzo stabilny, fajnie, że jest zabudowany z każdej strony, bo młody uwielbia na wszystko i po wszystkim wchodzić, więc w sekundę by był albo poza pomocnikiem kuchennym, albo na blacie, gdyby było więcej otworów. Dodatkowo przesyłka faktycznie była zrealizowana w jeden dzień, więc już dnia następnego paczka była u mnie. Bardzo polecam!
Drabinki są świetne, instrukcja i wszystkie elementy dobrze wykonane. Mój synek zachwycony ❤️
Świetna jakość. Bardzo czytelna instrukcja. Dzieci chętnie użytkują. Prezent na lata. Polecamy wszystkim znajomym. A nie trzeba ich namawiać. Produkt sam się sprzedaje.
Szybkość realizacji zamówienia oraz wykonanie kitchen helpera
Entreprise très sérieuse avec des produits de grande qualité.
Bardzo wygodna poduszka do bujaka, polecam.
Wszystko super, polecam!
Szybka wysyłka, bujak jest stabilny, wykonany na wysokim poziomie. Polecam