MAYLILY.PL

Opinie łącznie (2913) Opinie (872) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, zarówno pod względem materiałów, jak i wykonania. Produkty są oceniane jako bardzo estetyczne, pięknie zaprojektowane i starannie wykonane. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także wygody użytkowania oraz miękkości i przyjazności dla skóry dzieci. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna, z łatwym oraz szybkim kontaktem. Klienci wielokrotnie podkreślają, że produkty są pięknie i starannie zapakowane, co pozytywnie wpływa na odbiór zamówienia, zwłaszcza na prezent. Wielu klientów docenia szybką realizację zamówienia oraz ekspresową wysyłkę. Możliwość personalizacji produktów, np. haftu, jest bardzo doceniana przez klientów i często chwalona za precyzję oraz zgodność z zamówieniem. Sporadycznie pojawiają się uwagi o dłuższym czasie oczekiwania na zamówienie.

OpinieMAYLILY.PL

Klient zadowolony

Szybka dostawa, paczka dobrze zapakowana. Produkt wysokiej jakości zgodny z oczekiwaniami. Podkładka na fotelik samochodowy jako, że jest z dobrego materiału, to spełnia wszystkie oczekiwania. Ładna a w wysokiej temperaturze dziecko nie poci się. Cena adekwatna do produktu dobrej jakości.
Super, to już kolejne moje zakupy, jak zawsze fajne produkty. Zakupiona chustka z daszkiem bardzo spodobała się synowi (2 lata), co nie jest takie proste przez jego temperament, większość czapek zaraz po założeniu ląduje na ziemi, a tę nawet sam próbuję założyć.

Idealna wyprawka dla Maluszka

Bardzo przyjemne w dotyku materiały, świetna jakość wykonania, przepiękne wzory. Idealne na prezent. Gdyby była podana informacja o czasie oczekiwania na zamówienie przy składaniu zamówienia to byłoby doskonale :)

Doskonałe produkty!

Absolutnie polecam Sklep MAYLILY! Złożone przeze mnie zamówienie było zakupem na prezent, z wysyłką zagraniczną, bezpośrednio do adresatów. Otrzymałam zdjęcia i wiadomość od obdarowanych przyszłych rodziców - są zachwyceni - ja tym bardziej, zwłaszcza, że nie mogłam ich obecnie odwiedzić i wręczyć niespodzianki osobiście. Jeśli chodzi o tekstylia... cechuje je wysoka jakość i przepiękne wykonanie! Idealnie wkomponowane na kartce, moje życzenia dla przyjaciół, cudowny personalizowany detal wyszyty (nie wydrukowany!) na uroczej przytulance i prześliczny, z najlepszej jakości, bezpiecznego materiału, niepowtarzalny kocyk we wzór w sarenki - wszystko wykonane i zrealizowane tak, jak to sobie wymarzyłam! Będę polecała MAYLILY i sama dla siebie na pewno w przyszłości zamówię wiele! :) Dziękuję Zespołowi MAYLiLY❤️❤️❤️
Z całego serca polecam sklep Maylily! Produkty są przepiękne, dopracowane w każdym detalu i wykonane z materiałów najwyższej jakości. Wszystko wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach, a nawet lepiej. Do tego wspaniała obsługa klienta – szybki kontakt, pomoc i pełen profesjonalizm. Zakupy tutaj to czysta przyjemność. Dodatkowo wszystko było przepięknie zapakowane – każdy produkt miał elegancką wstążkę, co zrobiło świetne wrażenie. Na pewno wrócę po kolejne zamówienia! :)
Najlepsze produkty dla Maluszka i Mamy . A co do obsługi klienta to jest najlepsza firma z którą nie ma żadnych problemów przy zamawianiu i dogadaniu się co do dostawy produktów . Zawsze będą polecać waszą firmę 😉
Bardzo profesjonalna obsługa, piękne produkty, mięciutkie i przyjemne dla skóry. Czekaliśmy troszkę dłużej na dostawę ale zrekompensowano nam to kodem rabatowym na następne zamówienie co było bardzo miłe.

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, super szybka transakcja

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Rano o 10 zamówiliśmy wkładkę do wózka, którą potrzebowaliśmy na za 2 dni na wyjazd. Następnego dnia do południa już była. Bardzo bardzo dziękujemy
Jestem zachwycona produktami które zakupiłam dla mojego maluszka. Czapeczki są mega wygodne z racji swojej miękkości, a chustka pod szyję miło otula i nie powoduje przegrzania i dyskomfortu związanego z czymś pod brodą. Polecam z całego serca, dziękujemy za tak świetny produkt ❤️

Polecam! :)

Pani ze sklepu przemiła i bardzo wyrozumiała. Uratowała sytuację z prezentem na ostatnią chwilę. Pieluszki i króliczek przepięknie zapakowane wraz z instrukcją pielęgnacji. Tak naprawdę gotowe do wręczenia. Polecam.
Szlafrok zasługuje na 6+ to mój drugi i nie wyobrażam sobie innego dla swojego synka 🥰 jakość na najwyższym poziomie , zachowuje swój wygląd nawet po praniu , nie wspomnę jaki jest milutki i cieplutki Dziękuję 🤩

Świetna jakość

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Materiał przyjemny w dotyku i miły dla wrażliwej skóry maluszka. Kusi mnie żeby domówić w tym samym wzorze kołderkę bambusową 🙈😁
Z całego serca polecam ❤️ rzeczy z bambusa są cudowne,obsługa bardzo miła i kontaktowa,robiłam już kilka razy zakupy w Maylily i to nie koniec:) na pewno wrócę
Kontakt ze sklepem szybki, skuteczny, a przede wszystkim w miłej atmosferze. Paczka dotarła mimo weekendu dzięki temu dotarła przed wyjazdem. Polecam z całego serca
Produkt w super jakości, mam od Państwa wkładkę bambusową do fotelika i służy nam już drugi rok, tym razem spróbujemy wersję wodoodporną na długą podróż.

Szybka i profesjonalna obsługa

Polecam! Zamówienie personalizowane zrealizowane bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem. Dostałam też kompleksową poradę w kwestii doboru kolorów ze zdjęciami przykładowych produktów.
Obsługa sklepu bardzo miła i profesjonalna. Kontakt szybki i bezproblemowy, a wysyłka błyskawiczna. Gdyby była taka możliwość, chętnie przyznałabym więcej niż 5 gwiazdek 😊 Sklep zdecydowanie godny polecenia!
Wszystko super , produkt wysokiej jakości (w moim przypadku kocyk) , ładnie zapakowany Szczególne podziękowania dla sprzedającego , ponieważ miałam specjalne życzenie odnośnie haftu i zostało one spełnione bez problemu Polecam

Spiworek muślinowy 0,5 tog - dobry zakup

To już drugi spiworek 0,5 tog muślinowy (kolejny rozmiar), śpiworek miękki, przewiewny i trwaly, jesteśmy zadowoleni z zakupu. Prany wielokrotnie i nic sie nie odksztalcilo, nie zmniejszyło, nie zmechaciło. Polecam.
Jestem absolutnie zachwyconya jakością produktów z tego sklepu! Widać, że materiały są solidne i starannie wykonane. Towar w 100% zgadza się z opisem na stronie. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka wyjatkowych rzeczy dla swojego maluszka. Personalizacja na przytulance to SZTOS !😍😍😍 To na pewno nie były moje ostatnie zakupy!"