MAYLILY.PL

Opinie łącznie (2660) Opinie (711) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo doceniają wysoką jakość i trwałość produktów, podkreślając solidność wykonania oraz spełnienie oczekiwań. Szczególnie chwalą piękno, estetykę oraz oryginalne wzory oferowanych artykułów. Wielokrotnie wyróżniana jest miła, profesjonalna i pomocna obsługa sklepu, szybki kontakt oraz indywidualne podejście do klienta. Szybka realizacja zamówień i ekspresowa wysyłka są uznawane za duży atut. Dodatkowo, klienci zwracają uwagę na przyjemność użytkowania dzięki miękkości, delikatności i naturalności materiałów. Możliwość personalizacji produktów oraz staranne, eleganckie opakowanie budują bardzo pozytywne wrażenie. Nieliczni klienci zgłaszają dłuższy czas oczekiwania na realizację zamówień.

OpinieMAYLILY.PL

Doskonałe produkty!

Absolutnie polecam Sklep MAYLILY! Złożone przeze mnie zamówienie było zakupem na prezent, z wysyłką zagraniczną, bezpośrednio do adresatów. Otrzymałam zdjęcia i wiadomość od obdarowanych przyszłych rodziców - są zachwyceni - ja tym bardziej, zwłaszcza, że nie mogłam ich obecnie odwiedzić i wręczyć niespodzianki osobiście. Jeśli chodzi o tekstylia... cechuje je wysoka jakość i przepiękne wykonanie! Idealnie wkomponowane na kartce, moje życzenia dla przyjaciół, cudowny personalizowany detal wyszyty (nie wydrukowany!) na uroczej przytulance i prześliczny, z najlepszej jakości, bezpiecznego materiału, niepowtarzalny kocyk we wzór w sarenki - wszystko wykonane i zrealizowane tak, jak to sobie wymarzyłam! Będę polecała MAYLILY i sama dla siebie na pewno w przyszłości zamówię wiele! :) Dziękuję Zespołowi MAYLiLY❤️❤️❤️
Z całego serca polecam sklep Maylily! Produkty są przepiękne, dopracowane w każdym detalu i wykonane z materiałów najwyższej jakości. Wszystko wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach, a nawet lepiej. Do tego wspaniała obsługa klienta – szybki kontakt, pomoc i pełen profesjonalizm. Zakupy tutaj to czysta przyjemność. Dodatkowo wszystko było przepięknie zapakowane – każdy produkt miał elegancką wstążkę, co zrobiło świetne wrażenie. Na pewno wrócę po kolejne zamówienia! :)
Jestem zachwycona produktami które zakupiłam dla mojego maluszka. Czapeczki są mega wygodne z racji swojej miękkości, a chustka pod szyję miło otula i nie powoduje przegrzania i dyskomfortu związanego z czymś pod brodą. Polecam z całego serca, dziękujemy za tak świetny produkt ❤️

Polecam! :)

Pani ze sklepu przemiła i bardzo wyrozumiała. Uratowała sytuację z prezentem na ostatnią chwilę. Pieluszki i króliczek przepięknie zapakowane wraz z instrukcją pielęgnacji. Tak naprawdę gotowe do wręczenia. Polecam.
Szlafrok zasługuje na 6+ to mój drugi i nie wyobrażam sobie innego dla swojego synka 🥰 jakość na najwyższym poziomie , zachowuje swój wygląd nawet po praniu , nie wspomnę jaki jest milutki i cieplutki Dziękuję 🤩
Obsługa sklepu bardzo miła i profesjonalna. Kontakt szybki i bezproblemowy, a wysyłka błyskawiczna. Gdyby była taka możliwość, chętnie przyznałabym więcej niż 5 gwiazdek 😊 Sklep zdecydowanie godny polecenia!
Wszystko super , produkt wysokiej jakości (w moim przypadku kocyk) , ładnie zapakowany Szczególne podziękowania dla sprzedającego , ponieważ miałam specjalne życzenie odnośnie haftu i zostało one spełnione bez problemu Polecam

Spiworek muślinowy 0,5 tog - dobry zakup

To już drugi spiworek 0,5 tog muślinowy (kolejny rozmiar), śpiworek miękki, przewiewny i trwaly, jesteśmy zadowoleni z zakupu. Prany wielokrotnie i nic sie nie odksztalcilo, nie zmniejszyło, nie zmechaciło. Polecam.
Jestem absolutnie zachwyconya jakością produktów z tego sklepu! Widać, że materiały są solidne i starannie wykonane. Towar w 100% zgadza się z opisem na stronie. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka wyjatkowych rzeczy dla swojego maluszka. Personalizacja na przytulance to SZTOS !😍😍😍 To na pewno nie były moje ostatnie zakupy!"
Moje dzieci przykrywały się Waszymi kocykami, kołderkami. Tuliły się do Waszych poduś i biegały w Waszych czapeczkach. Teraz są nastolatkami i córka otulą się Waszym pięknym, mięciutkim kocem. Jest szczęśliwa. Bardzo dziękuję ❤️
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Widać, że firma dba o jakość swoich produktów – wszystko jest starannie wykonane, przyjemne w dotyku i wygląda bardzo estetycznie. Przesyłka dotarła szybko, a całość była zapakowana z dużą dbałością o szczegóły. Zdecydowanie polecam i na pewno jeszcze skorzystam z ich oferty.

Wkładka i poduszka kamyczek

Kupiłam wkładkę i poduszkę o wzorze kamyczek. Pasuje przepięknie do wózka w kolorze mokka. Ponadto jest bardzo przyjemna w dotyku i bardzo ładnie uszyta. Serdecznie polecam ;)
Gorąco polecam! Rewelacyjny kontakt ze sklepem, potrzebowałam prezentu dla noworodka dosłownie na za 3 dni i Panie stanęły na głowie i paczuszka dotarła do mnie na czas. Świetna jakość, wszystko pięknie zapakowane, a duży wybór zestawów ułatwia wybór idealnego prezentu:)
Paczka pięknie zapakowana,materiał z którego zostały uszyte produkty które zamówiłam cudowny.Niestety nie potrafię przesłać zdjęcia.To było moje kolejne zamówienie i nie ostatnie.
Świetna czapeczka i apaszka. Jak zwykle kolejny dobry zakup. Rozciągliwy materiał dzięki czemu czapeczka będzie znowu służyć na dłużej.

Profesjonalna i szybka obsługa, świetna jakość

Bardzo szybko i sprawnie doszło zamówienie, wkładki do fotelika i wózka są świetnej jakości, miłe w dotyku, przepiękne wzory. Bardzo polecam.
Mój ulubiony sklep z artykułami dla maluszka ❤️ Najwyższa jakość, urocze wzory, zawsze starannie zapakowane. Serdecznie polecam!
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa jak i perfekcyjne podejście do klienta. Polecam z całego serca to już kolejne zakupy .

Świetny produkt

Świetna zabawka edukacyjna, a zarazem ozdoba, która została podarowana w prezencie. Dobre wykonanie i szybka dostawa.

Wysoka cena ale i wysoka jakość

Dość wysoka cena, ale produkty bardzo dobrej jakości. Czapka, apaszka i chustka z daszkiem na gumce są super; piękne kolory i przyjemny w dotyku materiał.