Opinie łącznie (41) Opinie (16) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opiniehttp://camminare.pl

Dzień dobry, Buty Syberian long to nie jak to się mówi zwykła para kaloszy. To buty dla profesjonalistów wykonane z solidnie z lekkiego materiału. Jakość wykonania bardzo mi odpowiada. Kształt buta, uwaga: są wielkie jak czołg obok samochodu osobowego, ale za to grube i ciepłe. Na pewno nie nadają się doprowadzenia auta. Za to są miękkie i wygodne do spacerów. Uwaga na rozmiary. Trzeba zamawiać większe niż wynikałoby to z sugestii rozmiarów w cm. Uwaga,: sugeruje wprowadzenie twardszej powłoki podeszwy, bo ten materiał się szybko zetrze podejrzewam.

Camminare Montana

Profesjonalny respons od suportu klienta zasługuje na najwyższą ocenę. Opis produktu przed zamówieniem bardzo dobry.

Super obsługa i produkt

Promować się, musicie lepiej z zakupu jestem mega zadowolony. A o do obslugi na najwyższym poziomie :) pozdrawiam
Polecam buty wszystkim spędzającym czas na wolnym powietrzu, w każdym a szczególnie nie zurbanizowanym terenie przy nienajlepszych warunkach atmosferycznych.
Miły kontakt i szybka wysyłka
Jestem rolnikiem i kalosze Camminare wykorzystuje ekstremalnie .jako jedyne wytrzymują pracę w gospodarstwie tak długo.
Szybka dostawa, jakościowe buty.