Ważny od: 4 gru 2024Ważny
Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień, szybką wysyłkę oraz sprawną obsługę. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna. Klienci doceniają także dobry, szybki i uprzejmy kontakt ze sklepem. Pozytywnie oceniana jest jakość produktów, które często przekraczają oczekiwania klientów. Zwracają również uwagę na estetyczne, piękne i staranne zapakowanie przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieluisacerano-bydgoszcz.pl
Bardzo udane zakupy, ubrania piękne , prezentują się jeszcze lepiej niż na zdjęciach . Zamówienie szybko zrealizowane , bardzo dobry kontakt. Zdecydowanie polecam ten sklep i na pewno wrócę ❤️
Dzień dobry
Bardzo dziękuję, wszystko było idealnie.
Miła rozmowa telefoniczna.
Szybka dostawa pięknie zapakowana.
Nic dodać nic ująć !
Pozdrawiam
Małgorzata Wójcik
Przesyłka dotarła błyskawicznie. Spodnie super, jak zwykle Cambio mnie nie zawodzi.
Pełna satysfakcja z obsługi klienta jak również zakupionego towaru z poważaniem zadowolona klientka
Fantastyczna obsługa,wszystko na wysokim poziomie.
To moja druga sukienka pierwsza był zwrot wszystko expresowo zwrot gotówki bardzo szybko Bardzo polecam
Odpowiedź ze sklepu luisacerano-bydgoszcz.pl
Dziękujemy serdecznie za opinię i zaufanie! Bardzo cieszymy się, że zarówno zwrot, jak i wypłata pieniędzy przebiegły ekspresowo — a jeszcze bardziej, że wróciła Pani do nas po kolejną sukienkę. Zapraszamy ponownie do Butik Luisa! 😊
Super kontakt z butikiem. Przemiła i życzliwa obsługa. Przesyłka ekspresowa i pięknie spakowana. Dziękuję:)
Odpowiedź ze sklepu luisacerano-bydgoszcz.pl
Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową opinię. Cieszymy się, że kontakt, obsługa oraz szybka i starannie zapakowana przesyłka spełniły Pani oczekiwania — zapraszamy ponownie!
Bardzo szybka przesyłka.Plecam ten butik.Jest to mój drugi zakup i tak samo wszystko świetnie poszło.
Odpowiedź ze sklepu luisacerano-bydgoszcz.pl
Bardzo dziękujemy za te miłe słowa i polecenie! To dla nas szczególnie cenne, gdy klientki wracają do nas po raz kolejny i za każdym razem wszystko przebiega tak sprawnie. Do zobaczenia wkrótce w Butik Luisa!
Jestem bardzo zadowolona jakość super polecam
Zamówienie
Jeżeli coś zamawiam to z tej firmy.Nigdy się nie zawiodłam.Solidny uczciwy dostawca.Ubrania ładne i spełniają moje oczekiwania.Polecam
Odpowiedź ze sklepu luisacerano-bydgoszcz.pl
Bardzo dziękujemy za te słowa — trudno o lepszą rekomendację niż zaufanie, które utrzymuje się przy każdym kolejnym zamówieniu. Cieszymy się, że możemy być Pani solidnym i uczciwym dostawcą. Do zobaczenia wkrótce w Butik Luisa!
Przemiły, błyskawiczny kontakt, piękne bluzki ❤️❤️❤️
Polecam !
Bardzo szybka i mila obsluga.Polecam serdecznie.
Odpowiedź ze sklepu luisacerano-bydgoszcz.pl
Bardzo dziękujemy za te ciepłe słowa i polecenie! Zawsze staramy się, aby obsługa była sprawna, jak i miła. Do zobaczenia wkrótce w Butik Luisa!
Towar zgodny szybka realizacja zamówienia
Odpowiedź ze sklepu luisacerano-bydgoszcz.pl
Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że towar spełnił Pani oczekiwania i że zamówienie dotarło szybko. Zapraszamy ponownie do Butik Luisa! 😊
Znakomita
Świetna, szybka obsługa klienta. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu luisacerano-bydgoszcz.pl
Bardzo dziękujemy za te miłe słowa i polecenie! Zawsze zależy nam, aby obsługa klienta była szybka i bezproblemowa. Do zobaczenia wkrótce w Butik Luisa!
Odwiedź stronę internetowąO nas