Klienci doceniają wygodę butów, wysoką jakość wykonania, solidność materiałów oraz estetykę, kolory i fasony oferowanych modeli. Pozytywnie oceniana jest również sprawna obsługa oraz ogólna satysfakcja z dostawy. Wśród negatywnych aspektów pojawiają się zastrzeżenia dotyczące rozmiarówki, która bywa zawyżona lub zaniżona. Niektórym klientom nie odpowiada szerokość lub wyprofilowanie butów. Pojedyncze uwagi dotyczą kontaktu i procesu zwrotów, a także zdarzają się opinie o dłuższym czasie oczekiwania na dostawę. Część klientów zauważa różnice między wyglądem produktów na zdjęciach a rzeczywistością.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniePeter Wagner buty comfort
Buty piękne skórzane ,solidnie uszyte.Jedyny mankament to błędna tabela rozmiarów podana przez producenta.Buty o rozmiarze europejskim 38 wkładka 24,5....to prawidłowy wskażnik. Buty Peter Wagner ,które zakupiłam były o dwa rozmiary większe. Napisałam inf.o złej tabeli rozmiarów do sklepu.Otrzymałam odpowiedż...jeżeli mam wątpliwości jaki mam kupić rozmiar....Pani napisała proszę kupić dwie pary..🤣🤣🤣 Tak absurdalnej odpowiedzi jeszcze nie słyszałam.
Zamówione buciki pasują jak ulał.Solidne wykonanie i wysoka jakość.Jedyny mankament to czas realizacji zamówienia i w związku z czym konieczność zrezygnowania z wcześniej dokonanego wyboru koloru .Ponieważ wcześniej wybrany był możliwy do realizacji wg opinii .konsultanta w terminie jeszcze odleglejszym. Przy tak wysokiej cenie oferowanego obuwia kredytowanie usługi /przez 7-8 tygodni do czasu realizacji zamówienia/ przez zamawiającego jest zastanawiające.
Buty są wygodne, chociaż nie mogę powiedzieć, że to najwygodniejsze buty jakie kiedykolwiek miałam, ponieważ po kilku godzinach noszenia czuję lekki dyskomfort m.in. w miejscach przeszyć (nadal po kilku dniach) . Minusem jest dość wysoka cena - spodziewałam się, że w zamian otrzymam buty, którym naprawdę nie będę mieć nic do zarzucenia, ale może to jednak wina moich problematycznych stóp (halluksy, zadarte duże palce). Niemniej polecam :-)
Buty na stopy z problemami
Buty wykonane super!! Niestety dla mnie mimo wkładki ortopedycznej którą muszę nosić i tak za szerokie .Zamówiłam tak jak zawsze ,z uwagi na wkładkę,rozmiar większy.Okazało się że niepotrzebnie,bo są przystosowane głębokością i szerokością do wkładki. Musiałam odesłać. Na pewno zamówię mniejszy rozmiar.Niestety mimo upływu czasu jeszcze nie otrzymałam zwrotu środków.
oceniam zakup za udany choć drogi w porównaniu do innych marek obuwia
Buty bardzo mi się podobają. Mam miejsce na śródstopie. Rozważam zakup następnej pary. Mam nadzieję, że będą trwałe. Po dokonaniu pierwszych zakupów, o ile się nie mylę, pokazała mi się zniżka na kolejne zakupy na stronie www ale teraz nie wiem jak do niej dotrzeć. Zniżka ułatwiłaby mi szybsze podjęcie decyzji o zakupie drugiej pary obuwia.
Buty przez wielkie B
Buty bardzo wygodne. Gdy przymierzałam je po raz pierwszy dziwiłam się moją radością. Myślałam sobie, przecież to tylko buty. Ale uśmiech nie schodził mi z twarzy. Były super lekkie i super wygodne. Nie chciało się ich zdejmować. Niestety nie trafiłam w kolor. Postanowiłam odesłać i zamówić inny model. Zwrot kosztów bardzo szybko wpłynął na moje konto. A ja czekam z utęsknieniem na nową przesyłkę.
Buty bardzo wygodne, po operacji palucha stopy nareszcie moje nogi czują się komfortowo. Model na szerszą stopę ( z możliwością regulacji sznurówkami).
Na pewno wrócę do sklepu po inny model butów.
Buty są świetne! Sprawdzają się idealnie na co dzień. Rozmiar jest zgodny z tabelą, a materiał jest miękki i nie obciera. Podeszwa jest dobrze wyprofilowana. Szybka wysyłka, polecam!"
Buty bardzo ładne, kupiłam w moim ulubionym kolorze zielonym.
Zwykle chodzę na płaskiej podeszwie, a te buty mają lekko podwyższoną piętę, muszę się przyzwyczaić 👍
Palce z halluksem mają luz i to jest najważniejsze 👍
Buty są perfekcyjne, ale …
Wykonanie butów jest na najwyższym poziomie. Jednak dla mnie są za szerokie w pięcie, przez co chodzenie w nich jest nieco niewygodne. Za takie pieniądze spodziewałam się na większy komfort noszenia
Mièkka skóra,dobry profil buta natomiast rozmiarówka jest mocno zawyżona i nue zgidna z tabelà rozmiarów jaka jest na stronie petera
Buty są fantastyczne- bardzo wygodne, przyjazne dla stopy-jestem nimi zachwycona
komfort, wygoda a przy tym pięknie wykonane
Buty warte ceny. Rozmiar trochę inny niż standardowo jest mierzony ze względu chyba na profil. Na razie bez uwag.
Buty piękne, miękkie i bardzo wygodne niestety musiałam odesłać, gdyż były za ciasne. Teraz czekam na zwrot pieniędzy, zwrot dotarł 29 kwietnia. Pozdrawiam serdecznie
Fason
Ładny fason, miękkość i kolor butów. Niestety moje własne wkładki nie bardzo pasują, ale to nie wada buta.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Buty jakościowe, czy wygodne to się okaże ale wszystko wskazuje na to że tak.
Buty spełniły oczekiwania,wygoda i komfort dla haluksów.
Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.
Dziękujemy.
Mięciutkie buty, na szeroka stopę
Wszystko sprawnie przeprowadzone. Buty z mięciutkiej skóry. Dla mnie zbyt szerokie ale włożyłam wkładkę i wszystko jest ok. wygodne. Polecam
Były ładne solidnie wykonane, problem z rozmiarem. Trochę zaniżony. Przez co musialam zwrócić. Odjęłam jedną gwiazdkę bo dostawa szła z Austrii ponad tydzień.
jeszcze nie wszystkie zamówione buty do mnie dotarły, z otrzymanych jesem zadowolona. MŻ.