Świetne tkaniny dobrej jakości , kupuje juz nie pierwszy raz , a jeszcze jak jest promocja to nie mogę się oprzeć , zakup szybki i bez wychodzenia z domu , chociaż ostatnio trochę przesyłka przedlużyła się ale ładnie przeprosili i dali gratisa ( to tak żeby nie było zbyt słodko hi hi ) serdecznie polecam żetelnego sprzedawce 😊
Dostaję kolejną prośbę o wystawienie opinii, a póki co nadal nie otrzymałam zamówienia. Zamówienie złożone 29.12, jest 5.01, nie zostało wysłane. Trudno oceniać sprzedającego, nie otrzymawszy zamówienia. Przy składaniu była informacja o 3 dniach roboczych realizacji, wczoraj dostałam wiadomość o wydłużeniu tego czasu do 8 dni. Miło byłoby wydłużyć czas przed wysłaniem maila z prośba o ocenę, skoro wydłużony jest czas realizacji zamówienia.
Ładne tkaniny wiskozowe w przystępnych cenach. Ostatnio zakupione przeze mnie tkaniny washed cotton są cudowne, mam nadzieję, że w ofercie znajdzie się więcej kolorów. Pojawienie się szerszego wyboru klasycznych wzorów (pasy, grochy, kratki) oraz gładkich tkanin bawełnianych i wiskozowych byłoby jeszcze większym plusem.
Świetna jakość materiałów, przepiękne wzory tkanin, obsługa klienta zawsze na wysokim poziomie, częste promocje i szybka wysyłka. Najlepszy sklep
Świetny wybór tkanin i dzianin - ciekawe składy, dobra jakość, przystępne ceny. Wielka szkoda, że sklep się zamyka.
Zawsze jestem zadowolona z jakości tkanin oraz dzianin, duży wybór wzorów i doskonały kontakt z obsługą sklepu ❤️
9 mar 2023
Obsługa profesjonalna i bardzo szybka.
bardzo dobra pomoc w rozwiązywaniu problemów
serdecznie polecam