Tkaniny najwyższej jakości. Płaszczowe są naprawdę miękkie a wiskozy nasycone kolorem. Zdjęcia produktu na stronie naprawdę oddają to, co otrzymałam. Duży wybór asortymentu, także pasmanteryjnego. Paczka pięknie zapakowana, szybka wysyłka. Na przesyłkę z miękkie.com czeka się z dziecięcą niecierpliwością, bo produkt przewyższa oczekiwania
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie pozytywne opinie
najbardziej krytyczna opinia
5 sty 2023
Dostaję kolejną prośbę o wystawienie opinii, a póki co nadal nie otrzymałam zamówienia. Zamówienie złożone 29.12, jest 5.01, nie zostało wysłane. Trudno oceniać sprzedającego, nie otrzymawszy zamówienia. Przy składaniu była informacja o 3 dniach roboczych realizacji, wczoraj dostałam wiadomość o wydłużeniu tego czasu do 8 dni. Miło byłoby wydłużyć czas przed wysłaniem maila z prośba o ocenę, skoro wydłużony jest czas realizacji zamówienia.
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie krytyczne opinie
Opinie nt. sklepu miekkie.com/
SortujTrafność
19 sty 2023
Przejrzysta strona internetowa , dobry mailowy kontakt ze sprzedawcą. Więcej live na stronie prezentujących tkaniny.
19 sty 2023
Bogaty asortyment, atrakcyjne ceny, dobra jakość tkanin. Miła i kompetentna obsługa klienta.
9 sty 2023
Super tkaniny, sklep, obsługa, kontakt telefoniczny. Pełen profesjonalizm, polecam
5 sty 2023
Świetne tkaniny i dzianiny. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Fajne promocje!
5 sty 2023
Piękne materiały, duży wybór, szybka wysyłka no i super promocje !. Polecam
Super sprzedawca 👍dobry towar 👍szybka transakcja 👍Polecam
Produkt jak w opisie, szybka dostawa, dobra komunikacja.