teamnet-software.pl

Opinie łącznie (1964) Opinie (1108) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień, szybkie dostarczenie kluczy i natychmiastową aktywację produktów. Opinie klientów na temat obsługi klienta są wyjątkowo pozytywne, podkreślają indywidualne podejście, profesjonalizm i wysoką kulturę osobistą pracowników. Klienci wielokrotnie chwalą skuteczną, szybką i wyczerpującą pomoc techniczną, która pozwoliła rozwiązać napotkane problemy podczas instalacji i aktywacji. Większość klientów docenia czytelność instrukcji oraz prostą, bezproblemową instalację oprogramowania. Dodatkowo często zwracają uwagę na atrakcyjne i konkurencyjne ceny oferowanych produktów. Legalność i bezpieczeństwo zakupionego oprogramowania, potwierdzona certyfikatami oraz gwarancją oryginalności, jest ważną i często docenianą kwestią w opiniach klientów. Pojawiły się pojedyncze uwagi o potrzebie bardziej szczegółowych instrukcji.

Opinieteamnet-software.pl

Zakup przebiegł sprawnie, a produkt został dostarczony bezproblemowo. To, co jest dla mnie jednak najważniejsze, to fakt, że otrzymałam fachową, cierpliwą i naprawdę skrupulatną pomoc w momencie, kiedy oprogramowanie, które zakupiłam, zaczęło sprawiać problemy. Dzięki wsparciu pracowników wszystko działa teraz bez zarzutu. Rzadko spotyka się tak profesjonalne podejście do klienta, a właściwie jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak indywidualnym zaangażowaniem, gdzie pracownik poświęca swój czas, aby upewnić się, że wszystko działa dokładnie tak, jak powinno. Dziękuję i polecam!

Mega szybka transakcja

Zakup pakietu Microsoft Office okazał się strzałem w dziesiątkę. Cały proces przebiegł bardzo sprawnie i profesjonalnie – od momentu złożenia zamówienia aż po aktywację produktu. Klucz został dostarczony błyskawicznie, instrukcja instalacji była bardzo czytelna, a sama aktywacja przebiegła bez najmniejszych problemów. Pakiet działa perfekcyjnie, wszystkie programy uruchamiają się szybko i stabilnie. Szczególnie doceniam pełną funkcjonalność aplikacji takich jak Word, Excel czy Outlook, które są niezbędne zarówno do pracy, jak i codziennego użytkowania. Widać, że produkt jest w pełni legalny i zgodny z opisem, co daje ogromny komfort i poczucie bezpieczeństwa. Na ogromny plus zasługuje również kontakt oraz obsługa klienta – szybkie odpowiedzi, pomoc na każdym etapie i pełen profesjonalizm. Rzadko spotyka się dziś firmy, które podchodzą do klienta z takim zaangażowaniem. Wszystko zostało wyjaśnione jasno i konkretnie, bez żadnych ukrytych problemów czy komplikacji. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z czystym sumieniem mogę polecić ten pakiet każdemu, kto szuka pewnego, sprawdzonego oraz wygodnego rozwiązania do pracy biurowej. Świetna jakość, atrakcyjna cena i profesjonalna obsługa sprawiają, że na pewno wrócę po kolejne produkty. Zdecydowanie jedna z najlepszych transakcji związanych z oprogramowaniem, jakie miałam okazję realizować.

Bardzo dobry kontakt

Kupiłem program Bitdefender Antivirus Plus w sklepie teamnet-software.pl i jestem bardzo zadowolony z całego procesu. Sam Bitdefender działa świetnie – jest lekki dla systemu, nie spowalnia komputera, a jednocześnie zapewnia wysoki poziom ochrony. Już od pierwszego uruchomienia widać, że to solidne i dopracowane oprogramowanie. Na plus zasługuje też obsługa klienta teamnet-software.pl – profesjonalna i pomocna w razie pytań. Całość oceniam bardzo pozytywnie i z pewnością wrócę po kolejne zakupy.

Bardzo pomocna obsługa sklepu - Polecam gorąco!

Zakupy w sklepie teamnet-software.pl oceniam bardzo pozytywnie. Realizacja zamówienia była błyskawiczna – klucz otrzymałem praktycznie od razu po zakupie, co jest ogromnym plusem przy zakupie oprogramowania. Na szczególne wyróżnienie zasługuje również pomoc techniczna. Kontakt ze wsparciem był szybki i bezproblemowy, a otrzymane odpowiedzi były konkretne i pomocne. Dzięki temu cały proces instalacji przebiegł sprawnie i bez stresu. Zdecydowanie polecam ten sklep każdemu, kto szuka sprawdzonego miejsca do zakupu oprogramowania z szybką wysyłką i rzetelną obsługą klienta.

Wszystko w porządku

Zdecydowanie polecam zakupy w firmie Teamnet Software! Od dłuższego czasu szukałem legalnej licencji na pakiet Microsoft Office (do użytku domowego i biurowego) i po przeanalizowaniu wielu ofert w sieci zdecydowałem się na ten sklep. Z perspektywy czasu mogę śmiało powiedzieć, że był to strzał w dziesiątkę. Przede wszystkim na ogromny plus zasługuje błyskawiczna realizacja zamówienia. Cyfrowy klucz aktywacyjny wraz z fakturą VAT trafił na moją skrzynkę mailową dosłownie kilkanaście minut po opłaceniu zamówienia. W wiadomości, oprócz samego kodu, otrzymałem bardzo czytelną, napisaną krok po kroku instrukcję instalacji. Dla osoby, która na co dzień nie zajmuje się IT, takie wsparcie jest nieocenione – wszystko było jasne i zrozumiałe. Najważniejszą kwestią była dla mnie jednak legalność oprogramowania. W internecie roi się od tanich, ale podejrzanych kluczy. W przypadku Teamnet Software nie było żadnych problemów. Aktywacja przebiegła pomyślnie bezpośrednio na oficjalnych serwerach Microsoftu, klucz przypisał się do mojego konta i wszystko działa w stu procentach stabilnie. To daje ogromne poczucie bezpieczeństwa i pewność, że kupiło się w pełni oryginalny, legalny produkt. Warto również wspomnieć o bardzo konkurencyjnych cenach w stosunku do oficjalnej dystrybucji. Choć obyło się bez konieczności kontaktu z pomocą techniczną (wszystko zadziałało perfekcyjnie za pierwszym razem), to profesjonalny sposób obsługi transakcji pozwala mi wierzyć, że w razie jakichkolwiek problemów można liczyć na ich pełne wsparcie. Podsumowując: Teamnet Software to solidny, rzetelny i godny zaufania sprzedawca oprogramowania. Szybka wysyłka, świetne ceny, jasne instrukcje i gwarancja legalności to wszystko, czego wymaga się od profesjonalnego sklepu. Na pewno wrócę do nich przy okazji zakupu kolejnych licencji!

Wyjątkowa gotowość do udzielenia pomocy

Pragnę przede wszystkim serdecznie podziękować panu Marcinowi za nieocenioną pomoc w zainstalowaniu zakupionego oprogramowania. Ponieważ mój laptop "ma już swoje lata" nie bardzo chciał współpracować z zakupionym pakietem MS Office (mimo formalnej zgodności) i gdyby nie zdalna pomoc pana Marcina chyba byłyby to zmarnowane pieniądze. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek sprzedawca wykazał tak daleko idącą gotowość pomocy w rozwiązaniu problemu. Wielkie wyrazy uznania i gorąco polecam firmę Teamnet.
Realizacja zamówienia przebiegła błyskawicznie. Ceny przystępne i profesjonalna obsługa. Do licencji dołączone były certyfikaty legalności oprogramowania. Na szczególną pochwałę zasługuje postawa Pana Marcina. Bardzo sympatyczny człowiek. Spokojnie i cierpliwie wytłumaczył i pomógł mi w instalacji zakupionych licencji, za co raz jeszcze bardzo dziękuję i z czystym sumieniem polecam zakupy w TEAMNET :)
Dzień Dobry ,na tę chwilę trudno mi się wypowiedzieć ,bo perturbacje w sprawie realizacji zamówienia trwały prawie 14 dni operator Przelewy 24 nie wykazał się profesjonalizmem , co spowodowało zjawisko śnieżnej kuli :):):) jeszcze nie zainstalowałem oprogramowania, ale warto się zastanowić nad szybkim realnym przepływem informacji w obie strony, Udało się zrealizować zamówienie , to ważne ,teraz kolejny krok ,czyli instalacja :)

Odpowiedź ze sklepu teamnet-software.pl

Dzień dobry Panie Andrzeju, dziękujemy za wiadomość. Wszystkie wskazane przez Pana informacje są zgodne, jednak zabrakło jednej istotnej kwestii. Kwota, którą Pan wpłacił, różniła się od wartości zamówienia. W związku z tym system Przelewy24 nie mógł automatycznie zaksięgować płatności, a środki pozostawały w oczekiwaniu na wyjaśnienie. W takiej sytuacji transakcja może zostać sfinalizowana dopiero po dopłacie brakującej kwoty lub po decyzji sprzedawcy o realizacji zamówienia po niższej cenie. Z uwagi na tę niezgodność konieczna była dodatkowa weryfikacja oraz ręczne zaksięgowanie środków przez pracownika, co niestety wydłuża czas realizacji. Dopiero po otrzymaniu Pana wiadomości mogliśmy zająć się sprawą bezpośrednio. Warto dodać, że wcześniej zgłosił Pan problem do Przelewy24, gdzie czas odpowiedzi może wynosić do 14 dni. Gdyby kontakt został skierowany od razu do nas, moglibyśmy szybciej zweryfikować transakcję i wyjaśnić sytuację. W związku z powyższym uważamy, że wystawiona opinia nie oddaje rzeczywistego przebiegu zdarzeń, ponieważ problem nie wynikał z naszej strony, lecz z niezgodności w płatności. Pozostajemy do dyspozycji w razie dodatkowych pytań.

Pozytywne zaskoczenie

Przystępne ceny i szybka realizacja zamówienia przez całą dobę. Konsultanci starają się szybko rozwiązać problemy zgłaszane przez Klientów. W moim przypadku Pani Dorota bardzo zaangażowała się w pozytywne rozwiązanie zgłoszonego problemu handlowego. Wynik przerósł moje oczekiwania. Dziękuję
Ilość możliwych gwiazdek to za mało. Dawno nie spotkałem się z pracownikami sklepu, którzy są dla klienta. Zachowanie po zgłoszonym problemie zachwyciło mnie, a wręcz wzruszyło. Pomimo, że tzw. obsługa klienta jest do godziny 17 to ja otrzymałem telefon z pomocą po godzinach pracy. Jestem pełen podziwu. Dziękuję bardzo za pomoc
Szczegóły instrukcji Instrukcja powinna być bardziej szczegółowa na więcej przypadków instalacji np. w moim przypadku potrzebowałem użycia klucza generycznego do prawidłowej instalacji (błąd 0xc004f050). Poza tym wszystko w porządku.
Klucz do MS Office 2021 doszedł w ciagu 10 min wraz z instrukcją. Wprawdzie dostałem inną licencję ale nie reklamowałem tego faktu ponieważ otrzymany klucz po aktywacji pokazał licencję wyższą od zakupionej, a sama aktywacja w Microsoft przebiegła poprwanie i potwierdziła prawdziwość klucza i licencji bezterminowej. Dziękuję

Legalnie, szybko i konkurencyjnie cenowo

Skusiłem się na zakup w promocji i transakzja przebiegła bezproblemowo, dostawa w deklarowane 15 minut, jedna z lepszych opcji jeśli chodzi o zakup licencji a nie samego "klucza aktywacyjnego".

Firme najlepiej oceniąc po reakcji na problem, 10*

Firme poznaje się nie po tym jak sprzedaje, ale po tym jak reaguje w momencie problemu. Problem zaistniał, zadzownił telefon z przeprosinami i propozycja rozwiązania problemu. Sposób, kultura oraz reakcja zasłyguje na medal.
Dobrze byloby zrobic bardzie rozbudowany"help" przy instalacji Office2024. Mam około 70 tki i jestem zainteresowany szczegółowym planem działania.
Że Państwo reagujecie natychmiast po zgłoszeniu problemu przez klienta. Po telefonie od Was wszystko jest na swoim miejscu i Wasz produkt działa jak powinien.
szybkość i prostota. Instrukcja mało wyraźna przy wydruku na drukarce laserowej mono. Potrzebna większa czcionka i mniej odcieni szarości. Po prostu wydaje mi się, że lepsza byłaby czarno-biała.
J P
Janusz P.

Informacja

Ogólnie to wszystko tutaj jest w porządku. A szczególnie to podobała mi się szybka konfiguracja tej ochrony komputera bez niczyjej pomocy. POLECAM !!!
Świetny kontakt z biurem obsługi klienta: błyskawiczna reakcja i pomoc przy zakupie pakietu Office.

Polecam Firmę TEAMNET Sp. z o.o.

Szybki zakup, gwarancja legalności oprogramowania, dobry kontakt e-mailowy, instalacja ze strony producenta bezproblemowa.