Klienci bardzo często chwalą szybkość realizacji zamówień i dostawy. Wielu klientów pozytywnie ocenia sposób pakowania produktów. Większość opinii wskazuje na wysoką jakość oferowanych produktów i ich zgodność z opisem. Klienci doceniają szeroki wybór produktów. Obsługa jest postrzegana jako profesjonalna, rzetelna i solidna. Pojawiają się drobne uwagi dotyczące estetyki pakowania. Klienci wskazują również na braki w dostępności niektórych produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieJean Louis David - sklep.jld.pl
Błyskawiczna dostawa i doskonała jakość
produktów. Zestaw sprawdzonych i używanych przeze mnie kosmetyków - włoskie marki dostępne tylko w JLD. Mariaz natury z nowymi technologiami.
Świetny sklep. Szybka dostawa, produkty wysokiej jakości i bardzo staranne zapakowane. Polecam!!
Produkty wysokiej jakości, doskonale zapakowane, bardzo szybka dostawa. Dziękuję!
Wszystko super
Szybka przesyłka, dobrze zapakowana. Świetne produkty.
Mega szybka wysyłka oraz produkt najwyższej jakości,dobrze zabezpieczony.
szybka dostawa, świetna cena jak za tak dobre kosmetyki. Prawdziwa okazja.
Dla mnie istotna jest szybkość dostawy, wysoka jakość produktów.
wszystko w porządku, szybka przesyłką, produkty oryginalne
Towar zgodny z opisem, polecam, szybka dostawa
Szybka wysyłka
Towar zgodny z opisem. Marka Kérastase godna polecenia, mają fajną serię szamponów chociaż nie są tanie.
Zawsze papier, którym opakowane były produkty był perfumowany a teraz pierwszy raz nie, dlaczego?