profumolabo.com

Opinie łącznie (6692) Opinie (4714) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację oraz ekspresową dostawę zamówień, podkreślając, że przesyłki docierają nawet w ciągu jednego dnia. Recenzenci niemal jednogłośnie zachwycają się pięknymi, oryginalnymi i bogatymi zapachami, często podkreślając wyjątkowość kompozycji oraz szeroki wybór. Wielu klientów pozytywnie ocenia kontakt oraz obsługę klienta, wskazując na profesjonalizm, sprawną komunikację i miłe podejście. Doceniana jest również możliwość zakupu próbek i otrzymania gratisów, co pomaga w wyborze ulubionego zapachu i stanowi miły gest ze strony firmy. Klienci chwalą wysoką jakość zarówno zapachów, jak i flakonów oraz opakowań, porównując je pozytywnie do znanych marek. Wielu klientów podkreśla szeroki wybór różnorodnych zapachów, co pozwala znaleźć coś dla każdego gustu i zachęca do testowania nowości. Choć wielu klientów podkreśla wysoką trwałość zapachów, pojawiają się również nieliczne głosy rozczarowania krótszym utrzymywaniem się niektórych perfum.

Opinieprofumolabo.com

Super Firma.

Szybki i dobry kontakt. Perfumy bardzo piękne, a kupuję od dawna już klika lat swoje ulubione zapachy i wielu osobom przekazałam namiary na firmę po reakcjach i zachwytach na zapach który "nosze". Pierwszy raz dostałam drobny gratis i to było miłe. Mała sugestia, dla takich klientów powinien być to stały punkt w ramach przywiązania, wierności i lojalności do Waszej Firmy. aby doceniać moje, Nasze przywiązanie do marki. Uwielbiam kilka zapachów i zawsze będę po nie wracać, są piękne i trwałe. Brawa dla Waszej Ekipy z to co tworzycie. Podziwiam! Pozdrawiam. Renata.

Odpowiedź ze sklepu profumolabo.com

Dzień dobry,' Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i przywiązanie do naszej marki. Staramy się dbać o naszych stałych klientów i mamy nawet program VIP dla nich. Uprzejma prośba o kontakt mailowy na hello@profumolabo.com. Tam zajmiemy się Panią :)
Neckar de amour to mój ulubieniec. Cały zestaw próbek to zdecydowanie emocne perfumy i nie wszyscy się z nimi polubią. Exotica jest najbardziej owocowa, letnia. Tokyo to elegancki i bardzo kwiatowy zapach. Toxic super pachnie na moim narzeczonym. French kiss to udany zamiennik Bacarat rouge. Polecam tym którzy lubią próbować nowości i wynajdować perfumy z ogonem o które wszyscy pytają.

Mega szybka dostawać, przesyłka była drugiego dnia. Ładne, solidne flakoniki. Pierwszy raz zamawiałam i od teraz jestem fanką exótici to mój faworyt. Na drugim miejscu chéri, trzecie to tokyi lounge, najbardziej trwałe zapachy, utrzymywały się cały dzień. Reszta zapachów z tego sześciopaka nie mój klimat.

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-)
Zamówienie na perfumy robię już nie pierwszy raz. Przesyłka jest wysyłana w błyskawicznym tempie! Kupuję Exoticę Intense. Jestem bardzo wybredna jeśli chodzi o perfumy, a te naprawdę pięknie pachną i dłuuugo się utrzymują. Dostałam już mnóstwo pytań, co to za perfumy ☺️

Odpowiedź ze sklepu profumolabo.com

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-) Polecamy spróbować Nectar de Amor w obu wersjach i Carmen de Noir. Powinna być Pani zachwycona :)
Przecudowne perfumy, całe życie borykałam się z nietrzymaniem zapachu na mojej skórze. Zamówiłam drugi raz z tej strony i naprawdę z wielkim sercem mogę polecić ją każdemu który miał taki problem. Perfumy trzymają się nawet do 12 godzin - rano psikniesz a pachniesz cały dzień! Wysyłka bardzo szybka i godna polecenia strona!
Zamówiłam próbki Carmen de Noir oraz Elixir intense - niestety na nazwie intense się kończy, bardzo szybko się ulotnił, nie minęła nawet godzina, jak zapach w połączeniu z wodą, czy to ubrania czy to najczulsze punkty na ciele - znika w moment. Sam zapach bardzo ładny, ciekawy - posiadam Erba Pura i niestety tutaj się trochę zawiodłam, odbiega od niego. Co to Carmen - zapach piękny, zmysłowy, tutaj w składzie olejek co jest plusem bo na skórze trzyma się dłużej. Jest wyczuwalny dla mnie i otoczenia, przez jakieś 2/3 godziny, później zaczyna znikać. Być może duże flakoniki są trwalsze i intensywniejsze? :) Projekcja i trwałość Elixir mocno przeciętna. Projekcja i trwałość Carmen średnia.
Podobają mi się:exotica intens,Aura,Virgin Island.French KissX.Maja długą projekcję.Nie spodobały mi się,;Carmen i Nectar deAmor.Są ,płaskie, i jest w nich dziwna nuta..nie umiem określić..papier,drukowany papier,coś chemicznego,co blokuje piękne rozwijanie zapachu

Jak na kopie może być

Za dużo pomarańczy na pierwszym planie, dla mnie się okazało drażniące Po około 1,5-2 h pachnie delikatniej, wyczuwa się unisex. Za około 4 h zapachu prawie nie czuć, (pytałam ludzi z pracy) i powtarzałam aplikację Nie ma czego się spodziewać, ale niestety wyczuwam jakiś „tani” składnik który psuje cudną projekcję perfum.

Odpowiedź ze sklepu profumolabo.com

Dzień dobry, nie uzywamy tanich składników, wszystkie ściągamy z Grasse z Francji, kolebki europejskiego perfumiarstwa.
Profumo Labo to absolutna czołówka. Przetestowałam wiele zapachów tej marki i każdy z nich pachnie po prostu luksusowo – czysto, elegancko i z wyczuciem. Zero przypadkowości czy tanich nut. To perfumy, które robią wrażenie jakością. Flakony są minimalistyczne i stylowe – proste szkło, bez tandetnych plastików, dokładnie tak, jak powinny wyglądać perfumy premium. Całość jest spójna i bardzo estetyczna. Na ogromny plus zasługuje również błyskawiczna wysyłka – najszybsza, z jaką spotkałam się w jakimkolwiek sklepie internetowym – oraz świetna komunikacja z klientem. Wszystko sprawnie, jasno i profesjonalnie.
Mój drugi zakup w Profumo. Tokyo Lounge bardzo przypomina inspirację Erby Pury- Exoticę. Ta czekolada jednak wprowadza trochę miękkości, ale na krótko. Gdy wywietrzeje, znowu pojawia się surowość i mineralność. To jednak nie dla mnie. Za to Bella to całkiem udana kopia Donny Valentino i po wykorzystaniu próbki kupię większą pojemność. I będę dalej szukać u Was kolejnego ciekawego zapachu. Przesyłka od firmy w tempie więcej niż ekspresowym, co na bardzo duży plus! Serdeczności dla Obsługi 😊
Zapach jest piękny i trwały polecam ,jestem mega zadowolona , jest tylko mały problem przy zamówieniu jeżeli zamawiasz to musisz przykładowo znać ten zapach bo inaczej możesz być rozczarowana ,rozczarowany .Agata

Odpowiedź ze sklepu profumolabo.com

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-) Co możemy poprawić, aby zamawianie naszych produktów było prostsze i bardziej czytelne dla klienta?

Mieszane odczucia

Podobał mi się męski zapach Selvaggio, natomiast damska Bella w ogóle nie pachnie tak, jak w innych opiniach, jest ładny, ale utrzymuje się mnie...moze 10-15 minut, a szkoda 😢 ( walczyłam ze sobą by wybrać wypróbowanã exoticę intensę- cudny zapach, postawiłam na Bellę, trudno).

Odpowiedź ze sklepu profumolabo.com

Bella ma zaperfumowanie 18% a Exotica Intense 40%. Zdecydowanie polecamy Exotica Intense, jeżeli szuka Pani trwałości.

Trwałe i unikalne

Perfumy zauważyłam u sąsiadki - bardzo intensywnie i o przyjemnym zapachu. Kupiłam zestaw próbek i jeden flakon perfum. Uważam, że warto spróbować, każdy na pewno znajdzie coś dla siebie 🩷

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-)
Bardzo szybka przesyłka. Bardzo dziękuję za dodatkowe próbki. Zakochałam się w zapachu Dark vanila Intense. Jutro oczekuję przesyłki z opakowaniem 100 ml tego zapachu. Nędę do Państwa wracać, ale teraz oczekuję na powrót perfumerii❤️

Najlepszy zapach

Zapach uzależniający, mocny i wyrazisty, choć trzeba się do niego przyzwyczaić. Najlepszy, jakiego do tej pory używałem. Niestety trwałość pozostawia wiele do życzenia. Zapach ulatnia się po 4-6 godzinach. Producent powinien popracować nad trwałością, nawet kosztem zwiększenia ceny. Mimo tego, zapewne kupię ponownie.

Perfumy

Pierwsze moje wrażenie to była mysl: chyba jednak nie podobają mi soe..... nie wiem.... po dłuższym czasie zaczęły mi się podobać! Zaj*****e. I to nie pierwsze moje perfumy ❤️‍🔥

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-)
Nie zmieniajcie składu swoich Perfum, lepiej Podnieść cenę niż zrażać Starych Klientów, The King w Nowej odsłonie wypada Słabo a Szkoda bo kiedyś to były moje ulubione Perfumy ,,Nr 1 Ever Made" niestety ostatnio coś mam wrażenie ze zapachy stają sie bardziej syntetyczne, coś w rodzaju tego co stało sie po ,,pandemii" inflacja hulała a moje ulubione produkty przestały tak samo smakować i wiadomo co było dalej, Proszę Tylko o Jedno !!! Róbcie dalej Świetne Perfumy Z Dobrą Jakością, Kocham Waszą Pracę:) Sweets & Smoke i The King to Arcydzieła przerastające Mistrzów, Proszę tylko choćby tylko tych Pereł nie zmieniać, Pozdrawiam Serdecznie
Sklep działa bez zarzutu natomiast perfumy nie przypadły mi do gustu,wybrałam Nectar de Amor i jak nuty Baccarat lubię to ten zapach jest dla mnie wyłącznie wizytą u dentysty,tona szafranu i nic więcej.Aura jest dużo lepsza ale trwałość bardzo krótka

Odpowiedź ze sklepu profumolabo.com

Dzień dobry, bardzo nam przykro, że zapachy nie przypadły Pani do gustu. Proponujemy przetestować Nectar de Amor Tulum, to letnia wersja Nectaru, bez tych typowych zapachów medycznych, cechujacych Baccarat Rouge. To nasza nowość, pojawi się w sklepie pod koniec przyszłego tygodnia.

Polecam!!!

To juz kolejne zakupy u Państwa. Zawsze wracam po kolejne zapachy. Profesjonalne wykonanie, świetne kompozycje własne, doskonałe komponenty, to Wasze atuty. Polecam i dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu profumolabo.com

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-). Opinie naszych stałych klientów są dla nas bardzo ważne. Dziękujemy za to, że jest Pani z nami.
Uwielbiam perfumy exotica intense sa nie powtarzalne. Ja ich nie czuję na sobie ale wiem że jak wchodzę do sklepów to ekspedientki zwracają na nie uwagę i mowia ze wiedzą kiedy wchodzę do sklepu. Znajomi wiedzą ze to wychodzę z domu albo jak u nich to ja. Jest obłędny, trwały ......