Denley.pl- Logo - Opinie

Denley.pl

Opinie (1901) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5979)

27 sie 2024
Dobra komunikacja ze sklepem, zwrot towaru i pieniędzy bez komplikacji. Towary dobrej jakości. Rozmiarówka nieprecyzyjna - bierz o numer większe spodnie. Na zdjęciu spodenki, które miały mieć 92 cm w pasie.

22 gru 2023
Sklep przysłał towar w idealnym stanie ,ale powinien byc zapakowany w kartonie a nie w worku i oklejony jak 5kg kokainy .Po 2 problem z kurierem DPD ,ktory ewidentnie robil na zlość i zwlekał z dostarczeniem przesyłki prawie 3 dni . Nawet killka telefonów do niego całkowicie go nie ruszyło.Nie wiem czy to jest ogólny problem z firmą DPD natomiast z tym kurierem to nie pierwsza tego typu akcja,ale rozumiem,ze Firma Denley w tym przypadku nie moze nic zrobic..Jezeli nadal bedziecie pakować towar jak w ciucholandzie lub dla uchodzcow to na pewno stracicie wiele klientów

Opinie nt. sklepu Denley.pl

Resetuj
4 sie 2024
4 sie 2024
TB
26 sie 2024
26 sie 2024
Prosimy o więcej informacji dotyczących wyrażonej opinii. Bardzo zależy nam, by nasi Klienci byli zadowoleni ze współpracy, sugestie Klientów są dla nas bardzo ważne. Prosimy o kontakt pod nr tel 68 888 03 33 bądź mailowo sklep@denley.pl.
20 sie 2024
Prosimy o więcej informacji dotyczących opinii. Bardzo zależy nam, by nasi Klienci byli zadowoleni ze współpracy, sugestie Klientów są dla nas bardzo ważne. Prosimy o kontakt pod nr tel 68 888 03 33 bądź mailowo sklep@denley.pl.
20 sie 2024
28 lip 2024
Zakupy szybko przesłane, koszulki fajnej jakości. To nie pierwsze moje zakupy i na pewno tu jeszcze wrócę. Szkoda tylko że za zwroty trzeba płacić.
18 lip 2024

atrakcyjne ceny, szybka dostawa, dobra jakość produktów

duży wybór towaru, przejrzystość zakupów, łatwość zakupów. Pełna informacja po zamówieniu, różne formy płatności, szybka dostawa. Towar dobrej jakości, odpowiednio do atrakcyjnej ceny
8 lip 2024

POLECAM

Szybka wysyłka, towar bardzo dobrze spakowany i zabezpieczony. Szkoda, że zwroty są płatne, ale za to dłuższy termin zwrotu niż u innych
14 lip 2024
Zamówienie zgodne z opisem rozmiar też zgodny szybka wysyłka i ceny spoko. Polecam wszystkim zakupy w sklepie internetowym Denley
22 lip 2024
Bardzo dobry kontakt z klientem. Szybki zwrot pieniędzy za zwrócony towar. Z czystym sumieniem polecam tego sprzedawcę.
29 lip 2024
Jestem zadowolony, rozmiary podane w tabelkach zgodne z rzeczywistością, jakoś adekwatna do ceny.
27 lip 2024
Szybka miła obsługa i bardzo ładne, dobre gatunkowo i modne ubrania w niskich cenach💐😀🍀
13 lip 2024
Kolejne udane zakupy. Szybka realizacja i bez żadnych problemów. Polecam w 100%
31 lip 2024
Super wykonanie szortów. Atrakcyjne ceny. Profesjonalna obsługa. Polecam
28 lip 2024
Pierwszy raz zrobiłam zakupy i Jestem zadowolona, spodnie są super