Denley.pl

Opinie łącznie (11 071)

11 071 – łączna liczba opinii od 19 cze 2012

Ważny od: 12 wrz 2012
denley.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę produktów. Większość opinii potwierdza wysoką jakość produktów. Obsługa klienta oceniana jest bardzo pozytywnie jako miła, sprawna i pomocna. Klienci wielokrotnie podkreślają atrakcyjne, niskie ceny oraz liczne promocje jako istotny atut zakupów. Proces zwrotów jest zazwyczaj oceniany jako prosty i bezproblemowy. Wielu klientów docenia zgodność produktów z opisem i zdjęciami. Pojawiają się sporadyczne uwagi na temat jakości materiałów. Niektórzy klienci zwracają uwagę na różnice w kolorze lub rozmiarze produktów w stosunku do zdjęć i opisów. Wielu klientów zwraca uwagę na kwestię dopasowania rozmiarów, pojawiają się uwagi o rozbieżnościach. Proces zwrotów, mimo że ogólnie oceniany pozytywnie, według niektórych mógłby być ulepszony.

OpinieDenley.pl

Szybka dostawa. Jakoś materiału bluz super. Na jednej widać małe skazy ciemniejszego koloru jednak nie rzuca się to w oczy. Następnym razem zamówię na pewno o rozmiar większe. Ale jakościowo super
D S
Danuta S.
Super sklep, łatwe zamawianie, miła obsługa duży wybór produktów dobrej jakości w atrakcyjnych cenach, duże promocje. Różne opcje dostawy i płatności, szybka dostawa, płatność przy odbiorze.
Od dawna wracam na Denley. Świetny asortyment, bardzo dobra cena i szybka wysyłka. Zawsze znajdę tu coś co poprawia humor, pozwoli mi poczuć się wyjątkowo, albo czuć się komfortowo i wygodnie. Nie mam rządnych zastrzeżeń i polecam.

Dobry zakup

Zarówno bluza jak i koszulki bardzo dobrej jakości, błyskawiczna przesyłka. Jestem bardzo zadowolona i z pewności wrócę.
To już moja druga kamizelka zakupiona w państwa sklepie, co tu dużo pisać, są piękne nic dodać, nic ująć 😊
Super. Rozmiar się zgadza zgodnie z tabelą, ładne wykonanie, towar wygląda jak na zdjęciu. Polecam.
Zgodność z opisem idealny krój idealny rozmiar zgodny z opisem wszystko wyszło idealnie. Pełne zadowolenie z zakupu od pierwszych sekund. Poczucie bardzo dobrze wydanych pieniędzy.
Ogólnie wszystko jest bardzo w porządku, produkty które zamówiłem spełniają moje oczekiwania. Niemniej, dwie kórtki musiałem odesłać, gdyż mają węższy krój, nie pasują na mnie bo jestem niewymiarowy :) Pozatym jestem bardzo zadowolony z przebiegu zamówienia, jak i z dwóch pozostałych kórtek, które pasują wyśmienicie oraz jakościowo są bardzo dobre.
Dostawa sprawna i szybka. Towar zgodny z opisem. Kupiłem dwie koszulki XXL. I przyjechały dwie XXL. Niestety są od dwóch różnych producentów (tak mi się wydaje) i różną się wielkością. I to dość mocno. Warto to być może korygować przed wysyłką. Tak poza tym bak zastrzeżeń.
Paczka bardzo szybko wysłana, w środku załączony formularz zwrotu z etykietą nadania co stanowi duże ułatwienie jeśli dokonujemy zwrotu towaru. Jestem zadowolony i śmiało mogę polecić każdemu zakupy w tym sklepie, zważywszy na to ilu w tym momencie jest zwykłych oszustów. Oby tak dalej
Tanie produkty i szybka dostawa , jakość jak za te pieniądze bardzo ok , jestem zadowolony z zakupów :)
Szybka wysyłka. Brakowało mi opisu oddającego faktyczny kolor ubrania - zdjęcia na stronie sugerowały, że wybrane ubranie będzie znacznie janiejsze, niż okazało się być w rzeczywistości. Poza tym jestem zadowolona.
wszystko gra. zamówienie zrealizowane sprawnie i terminowo. oby tak zawsze. dziękuję !
Kurtki, które zwróciłem mają nieprzyjemny sztuczny zapach "chemii chińskiej"
Polecam sklep z całego serca, kupiłam bluzę i jest genialna. Polecam 😊
Zawsze kupuje w Denley i jestem zadowolona i z ceny jak i jakości towaru.Obsluga tez wspaniała.
Wszystkiego bez problemu. Szybka wysyłka towaru. Zwrot również bardzo łatwy

Spodnie wygodne, dobry rozmiar

Bardzo fajne spodnie, rozmiar idealny. Moje wymiary 170wzrostu, 82 w pasie. Czarne spodnie do skrócenia z 5cm ale u mnie to normalnka. Szare spodnie mogły być trochę krótsze na mnie ale są ok
Bardzo szybka wysyłka i bezproblemowe zwroty. Polecam
Szybko i sprawna obsługa, dobry jakościowo towar

Sklep Denley.pl specjalizuje się przede wszystkim w sprzedaży odzieży męskiej i damskiej. Posiada również szeroki wachlarz wyjątkowych dodatków i akcesoriów, które urozmaicą każdą stylizację. Produkty...