Denley.pl

Opinie łącznie (10 782) Opinie (1942) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość ubrań oraz wskazują na korzystny stosunek jakości do ceny dzięki atrakcyjnym promocjom. Pozytywne opinie dotyczą również profesjonalnej i przyjaznej obsługi klienta, a także szybkiej i sprawnej dostawy zamówień. Wiele osób docenia wygodny proces zwrotów oraz zgodność opisów produktów z rzeczywistością, co buduje zaufanie do sklepu. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące spadku standardu lub wadliwych produktów. Opinie o rozmiarach są mieszane – niektórzy klienci napotykają trudności z dopasowaniem szerokości, długości lub zauważają rozbieżności między produktami. Proces zwrotów bywa oceniany jako skomplikowany lub kosztowny w przypadku wymiany towaru. Dodatkowo, klienci czasem zgłaszają różnice w kolorze lub szczegółach w stosunku do prezentacji na stronie.

OpinieDenley.pl

Dostawa sprawna i szybka. Towar zgodny z opisem. Kupiłem dwie koszulki XXL. I przyjechały dwie XXL. Niestety są od dwóch różnych producentów (tak mi się wydaje) i różną się wielkością. I to dość mocno. Warto to być może korygować przed wysyłką. Tak poza tym bak zastrzeżeń.
Paczka bardzo szybko wysłana, w środku załączony formularz zwrotu z etykietą nadania co stanowi duże ułatwienie jeśli dokonujemy zwrotu towaru. Jestem zadowolony i śmiało mogę polecić każdemu zakupy w tym sklepie, zważywszy na to ilu w tym momencie jest zwykłych oszustów. Oby tak dalej
Ogólnie wszystko jest bardzo w porządku, produkty które zamówiłem spełniają moje oczekiwania. Niemniej, dwie kórtki musiałem odesłać, gdyż mają węższy krój, nie pasują na mnie bo jestem niewymiarowy :) Pozatym jestem bardzo zadowolony z przebiegu zamówienia, jak i z dwóch pozostałych kórtek, które pasują wyśmienicie oraz jakościowo są bardzo dobre.
Szybka wysyłka. Brakowało mi opisu oddającego faktyczny kolor ubrania - zdjęcia na stronie sugerowały, że wybrane ubranie będzie znacznie janiejsze, niż okazało się być w rzeczywistości. Poza tym jestem zadowolona.

Spodnie wygodne, dobry rozmiar

Bardzo fajne spodnie, rozmiar idealny. Moje wymiary 170wzrostu, 82 w pasie. Czarne spodnie do skrócenia z 5cm ale u mnie to normalnka. Szare spodnie mogły być trochę krótsze na mnie ale są ok
Myślę, że na tą chwile wszystko jest w porządku. Może tylko mały szczegół związany ze zwrotami. Może trochę bardziej uprościć proces zwrotu produktów. U innych sprzedawców jest bardziej uproszczony, sprawniejszy i przez, to szybszy. Po za tym wszystko jest Okej. Pozdrawiam.
Dobry wieczór. Jest to mój drugi ten sam produkt, pierwszy niestety uległ zniszczeniu przez moją chwilę nieuwagi 😅 jako iż wzór kurtki mi się bardzo spodobał, postanowiłem zamówić ponownie. Nie oszukujmy się, gdzie dostaniemy męska kurtkę zimową w takiej cenie? Wykonanie jest ok, błyskawiczna dostawa, cena petarda. Przy dobieraniu rozmiaru polecam wziąć większy.
Super. Prosta transakcja, towar dla ludzi w cenie dla ludzi. Ładne wykonanie, brak wad ze szwalni. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Oczywiście warto pilnować rozmiarówki mierząc swoje dotąd używane ciuchy, żeby zwizualizować sobie zamawiany rozmiar. W Denley jeszcze nigdy się nie naciąłem. Bardzo rekomenduję ten sklep jako wielokrotny klient.
Pierwsze zakupy na Denley okazały sie naprawdę strzałem w dziesiątkę. Przejrzysta strona i prosta w obsłudze. Zakupy proste, przejrzyste warunki płatności i dostaw. Zamówiłem kurtkę i płaszcz. Kurtka została (dobra jakość i pasuje idealnie), niestety płaszcz został zwrócony, ponieważ źle leży, ale to już raczej nie wina płaszcza :) - zamówiłem po prostu za mały. Zamówię większy lub inny, także z Denley. Jest w czym wybierać.
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem...polecam tego sprzedawcę...Denley jest Ok. Pozdrawiam serdecznie 🙂 i dziękuję bardzo🌞

3/5

Kiedyś czesciej zamawiałem na tej stronie. Niestety koszulki, koszule gorszej jakości niż były. Spodnie nieco lepiej ale zapach po otworzeniu opakowania omal mnie nie przewrócił (jakas chemia). Wyczucie gustu,stylu mają fajne niestety nie idzie za tym jakość (ale mamy cenę jaką mamy-lepiej drozej ale zeby styl zachować). Rozmiary spodni też mogły by być większe.Dość skomplikowany system płatnego zwrotu.

Odpowiedź ze sklepu Denley.pl

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się opinią oraz za wcześniejsze zakupy w naszym sklepie. Przykro nam, że ostatnie zamówienie nie spełniło Pana oczekiwań pod względem jakości produktów. Dziękujemy również za uwagi dotyczące rozmiarówki oraz procesu zwrotów — wszystkie opinie naszych klientów są dla nas cenne i pomagają nam wprowadzać ulepszenia.

Fajna kurtka za małą kasę

Kurtka zgodna z opisem, dobrze uszyta ( solidna) . Dostawa bardzo szybka - dobrze zapakowana i zabezpieczona. Mimo, że towar w bardzo dobrej cenie ( promocja 60%) niestety wybrałem zbyt mały rozmiar. Ale bez problemu udało się dokonać zwrotu.

Lubię Denley.

Lubię Wasz, zawsze znajdę to czego potrzebuję, ubrania są bardzo dobrej jakości i warte swojej ceny. Spodenki które ostatnio kupiłem są świetne 🙂
Bluzy są naprawdę świetne. Materiał jest śliski, poliestrowy, bardzo dobrze się nosi i jest wygodny. Mam dwie bluzy i obie są super — wyglądają świetnie i zdecydowanie warto je kupić. W tej cenie to naprawdę bardzo dobry wybór.
Zamówione kurtki dotarły w terminie. Mam 178cm wzrostu i trochę brzuszka. Rozmiar L , bo taki noszę jest bardzo pasowny. Dla osoby z takim wzrostem i szczupłą sylwetką rozmiar będzie idealny.
Jedna z koszulek szara miała bardzo widoczna plamę tak jakby po herbacie czy kawie ale już nie chciało mi się składać reklamacji.I ogólnie wcześniej tak wszystko wyglądało jakościowo lepiej a teraz nitki nie poobcinane.Sama kiedyś pracowałam przy pakowaniu i wiem jak powinno to wyglądać.

Odpowiedź ze sklepu Denley.pl

Dzień dobry, bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz otrzymanie produktu, który nie spełnił Pani oczekiwań jakościowych. Każdy produkt przed wysyłką powinien zostać odpowiednio sprawdzony, dlatego przykro nam, że w tym przypadku koszulka posiadała widoczną plamę, a wykończenie produktów budziło zastrzeżenia. Pani uwagi przekażemy do odpowiedniego działu, aby podobne sytuacje nie powtarzały się w przyszłości. Jeżeli mimo wszystko chciałaby Pani zgłosić sprawę, prosimy o kontakt z naszą obsługą klienta — postaramy się pomóc i zaproponować rozwiązanie. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za przekazaną opinię.
Bardzo szybka przesyłka. Spodnie świetne gatunkowo. Płatny zwrot + płatna ponowna wysyłka za wymieniany towar spowodowała, że zrezygnowałam z zakupu (wymiany).
wszystko doszło i elegancko zapakowane jeszcze nie przymierzałem ale powinno być dobre także jestem zadowolony pozdrawiam
Bluzki polo są w dobrym gatunku czystej bawełny bez domieszek. Polecam.
To już kolejny zakup.Jestem zadowolona z jakosci bawełny