Lepiej będzie jeśli joggery będą miały gumkę na dole, szlufki na pasek. rozporek z zamkiem i zamki na patkach kieszeni w okolicy kolan. Imitacja zamka to niepotrzebny koszt, lepsze zamknięcie kieszeni na zamek.
Lepiej mogłoby być również z rozmiarówką tak aby we wszystkich modelach pasował ten sam rozmiar. W innym wypadku trzeba czasem aż dwóch lub trzech prób.
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie pozytywne opinie
najbardziej krytyczna opinia
8 gru 2022
Zamówiony płaszcz nie posiadał składu materiałowego takiego jak na ofercie - zamiast 55% wełny i 45% poliestru było 95,4% poliestru i 4,4% wiskozy. Co więcej, posiadając identyczny model płaszcza kupiony kilka lat wcześniej różnił się on w dotyku, grubości i wyglądzie materiału od aktualnie kupionego.
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie krytyczne opinie
Opinie nt. sklepu Denley.pl
Opinia
SortujTrafność
10 sty 2023
Bardzo dobrze dopasowane i wymierzone ubrania. W moim przypadku pierwsza taka sieć w której rozmiar był ok. Dziękuję i wielki szacunek za włożoną pracę.
5 sty 2023
Jestem miło zasskoczona jakością ubrań, które zamówiłam. Nie wiem jak będą się zachowywały po praniu,ale pierwsze wrażenie bardzo dobre.