Klienci powszechnie doceniają bardzo szybką realizację zamówień oraz terminową lub ekspresową dostawę produktów. Podkreślają wysoki poziom profesjonalizmu i uprzejmości obsługi klienta. Dodatkowo, łatwość oraz brak komplikacji podczas całego procesu zamówienia są często wymieniane jako duże atuty sklepu. Większość klientów wyraża również zadowolenie z jakości produktów. Pojawiły się jednak nieliczne zastrzeżenia co do jakości niektórych produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieminiclinic.pl
Polecam, bardzo szybka obsługa .
Zakupiłem u Państwa sprzęt, który tak naprawdę nie działa, bo brakuje dodatkowych akcesoriów, które trzeba nabyć oddzielnie. Jak dla mnie to wprowadzenie w błąd co do funkcjonalności urządzenia. Wydając prawie 700 złotych, liczyłem, że będę mógł przeprowadzić test lipidowy a okazało się, że nie, bo trzeba cos jeszcze dokupić. Niestety, ale będę odradzał kupowanie tego sprzętu u Państwa. Pytanie do Państwa...Czy jak kupujecie auto, to brakuje tam kierownicy...? A moze jakiegoś koła? Nie, wszystko tak jest, tylko w Państwa artykułach jest to niekompletne.
Sprawna i szybka obsługa
Rewelacyjna obsługa
Błyskawiczna obsługa zamówienia. Towar doskonale zabezpieczony. Polecam bardzo gorąco.
Super, jak zawsze.
wszystko jest OK
Ocena jest globalna
Wszystko dobrze, polecam
Towar zgodny z opisem, brak zastrzeżeń co do czasu przesyłki.