uniformix.pl

Opinie łącznie (41 352) Opinie (15 725) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo doceniają wysoką jakość materiałów i wykonania odzieży, komfort noszenia oraz elastyczność ubrań, które świetnie dopasowują się do sylwetki. Pozytywne opinie dotyczą także szerokiego wyboru rozmiarów, nowoczesnego kroju, atrakcyjnych kolorów oraz ogólnego wyglądu produktów, co wpływa na dobre samopoczucie podczas użytkowania. Szybka realizacja zamówień i sprawna wysyłka spotykają się z uznaniem, podobnie jak profesjonalna i przyjazna obsługa klienta. Wielu klientów podkreśla korzystny stosunek jakości do ceny oraz bezproblemowy proces zwrotów i reklamacji. Pojedyncze opinie wskazują jednak na różnice w jakości między kolekcjami oraz sporadyczne problemy z trwałością niektórych tkanin. Zwracana jest także uwaga na zaniżoną lub nierówną rozmiarówkę oraz niewystarczający wybór długości spodni. Sporadycznie pojawiają się wzmianki o opóźnieniach w wysyłce, trudnościach z kontaktem przy reklamacjach oraz drobnych problemach organizacyjnych podczas zwrotów.

Opinieuniformix.pl

Fasony mundurków są świetne ale z materiału poliester bym wyeliminowała do pracy w cieplejsze dni się nie nadaje pomimo że temperatura nie przekracza 23 C preferuje bawełnę i wiskozę Poliester niestety nie przepuszcza powietrza człowieka pot zalewa i nie jest prawdą jak w opisie produktu że jest przewiewny i odprowadza wilgoć to się tyczy wiskozy następne mundurki raczej będę szukała z bawełny lub wiskozy minimum 80 %

Obsługa

Jakość poszczególnych kolekcji bardzo różna, ale ogólnie ubranka dobrze skrojone i fajnie się prezentują. Jednak ogromnym plusem jest wspaniała obsługa zamówień, jak i reklamacji. Panie są bardzo miłe i pomocne, a pieniądze za zwroty lub reklamacje wpływają na drugi, trzeci dzień po odesłaniu towaru. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Państwa z obsługi
Jestem bardzo zadowolona z zakupów! Odzież jest świetnej jakości, bardzo wygodna i starannie uszyta. Materiały są przyjemne w noszeniu, a ubrania prezentują się profesjonalnie. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, a obsługa była miła i pomocna. Zdecydowanie polecam ten sklep każdemu, kto szuka wysokiej jakości uniformów do gabinetu!❤️

Świetna jakość i świetna cena.

Jestem bardzo zadowolona z produktów firmy Uniformix. Stroje medyczne są wykonane z bardzo dobrej jakości materiałów, świetnie się noszą i mają nowoczesne, ładne kroje. Dodatkowo ceny są bardzo przystępne w stosunku do oferowanej jakości. Na duży plus zasługuje również szybka realizacja zamówienia oraz sprawna wysyłka. Wszystko dotarło starannie zapakowane i zgodne z opisem. Zdecydowanie polecam i z pewnością wrócę po kolejne zakupy!
Zamówienie przyszlo barszo szybko. Obsługa w sklepie byla takze na najwyższym poziomie. Panie chetnie doradziła, pokazała różne dodatkowe modele. Jednak materiał wykonania produktów, szczególnie zamówionych odbiegł znacznie od moich oczekiwań. Spodziewałam sie, ze skoro produkt ma w składzie poliester bedzie wygldal sztucznie. Po otrzymaniu zamówienia jednak troche przeraziło mnie jak bardzo widać ze to poliester i nie zdecydowałam ie na zakup, ponieważ chyba jednak wole doinwestować w cos bardziej komfortowego dla ciała, z domieszką innych materiałów. Zastaniowlo mnie tez, czy w ogole ma sens produkowanie rzeczy mających w składzie tylko poliester.
Scrubsy cudownie miękkie, przyjemne w dotyku, rozciągliwe, rozmiar idealnie trafiony według tabeli rozmiarów. Zamówiłam dwa komplety, zamierzam zamawiać kolejne. Brać nie zastanawiać się. Jedynie do czego mogę się przyczepić to to, że na lato mogłyby być cieńsze tkaniny, bo te z których są uszyte mundurki są solidne. Tak czy owak, polecam!!

Komplet z bawełną damski i męski

Jest OK, lepsze niż chińczyki z poliestru które śmierdzą po 2 dniach noszenia, chociaż kilkanaście lat temu zamawiałam podobne zestawy (wtedy chyba jako Unisex) i było dużo lepiej, mam jeden do dziś, była też możliwości wyhaftowania nazwiska. Obecnie bluzy są krótsze i ciasne pod pachami (zamawiałam wg tabeli, z zapasem), czego poprzednio nie było, niepotrzebnie też bardzo mocna guma w spodniach (była pojedyncza, wymieniło się i OK). Spodnie (i męskie i damskie) też są opięte, chociaż zamówiłam z zapasem w biodrach. Coś jest nie tak z rozmiarówką/pomiarami. Mały wybór produktów z bawełną.
Szybkość w realizacji zamówienia- duży plus. Kontakt z klientem- kolejny plus. Niestety przy zamawianiu zestawów trzeba po kolei wejsc w każdy produkt osobno i wybrać rozmiar. Pojawia się opcja: wybierz opcję i dalej już trzeba przejść do konkretnego produktu. Rabat nie nalicza się w takim zamówieniu. Na telefonie nie ma problemu.
Bardzo polecam sklep Uniformix. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, a produkty były zgodne z opisem i dobrej jakości. Kontakt z obsługą klienta przebiegał bezproblemowo – na pytania otrzymałem szybką i rzeczową odpowiedź. Przesyłka dotarła w terminie i była starannie zapakowana. Zakupy oceniam bardzo pozytywnie i z pewnością wrócę do tego sklepu w przyszłości.
Super kolory oraz wygoda bardzo fajna sprawa że można kupować osobno bluzy i spodnie szkoda tylko że zawsze wszędzie są wymieniani lekarze , pielęgniarki a panie salowe są pomijane a my również kupujemy i nosimy państwa produkty i między innymi je raleklamujemy nie jednokrotnie panie pielęgniarki z którymi mam zaszczyt pracować pytają gdzie kupiłam mundurek i jaka to firma

Chwila zwątpienia 😉

Przykro mi stwierdzić że wcześniejsza dostawa nie spełniła moich oczekiwań ze względu na jakość i wygląd zakupionego towaru więc odesłałam bez żadnych problemów co jest dużym plusem wczesjsze zakupy i teraz są jak najbardziej trafne jestem zadowolona jeszcze będę korzystać z wielką przyjemnością z państwa usług polecam również koleżanka myślę że zakupy będą satysfakcjonujące pozdrawiam

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Uniformix. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bez żadnych problemów. Odzież jest bardzo dobrej jakości, zgodna z opisem i świetnie się prezentuje. Dodatkowo obsługa sklepu jest miła i profesjonalna. Z pewnością wrócę na kolejne zakupy i mogę szczerze polecić ten sklep.😊
Kolejny komplet zakupiony z którego jestem zadowolona, jak dla mnie marka uniformix to najlepsza marka odzieży medycznej dlatego zaopatruję się wyłącznie w tym sklepie. Polecam, każdy znajdzie coś dla siebie, zarówno pod względem koloru jak i modelu zwłaszcza, że są to stroje wygodne i dobre jakościowo.

Polecam UNIFORMIX !

Szybką przesyłka porządnie zapakowana. Jeśli chodzi o " mundurek " to rewelacja! Super jakość, materiał porządny , wygodny , miękki... wszystko na 5 z plusem . Croksy miękkie, wygodne , extra jakość. Polar do kompletu jeszcze nie noszony , ale wygląda solidnie , z dobrej jakości materiału. Polecam !
Komplet medyczny super . Zamówiłam również samą bluzę , niestety nie dotarła choć bardzo mi na niej zależało . Zwrot za niedostarczoną bluzę otrzymałam bardzo szybko, ale nie miałam wcześniej żadnego powiadomienia od sprzedawcy, że takowa sytuacja zaistniała i produkt nie będzie dostarczony .

Wybrałam konkurencję. Beznadziejny kontakt z klientem

Niestety nie jestem zadowolona z ostatnich dwóch zamówień. Nigdzie nie było informacji, że zmienila sie rozmiarówka i sklad mundurków. Prosiłam o wymianę, ponieważ chcialam się załapać na zniżkę na dzien pielegniarki, a zostały mi zwrócone pieniadze, promocja minęła a ja zostałam z niczym. Jak chcialam zamowić ponownie, na kazdym rozmiarze i na kazdym kolorze serii rayon wyskakiwał mi komunikat, że ktos mnie wyprzedził i wykupił produkt, pomimo, że rozmiar widniał na stronie jako dostępny. Próbowałam ma trzech telefonach i komputerze- z żadnego urządzenia nie dało sie dodać do koszyka. Dodatkowo wspomnę, że przez całą reklamacje i zwroty nie dostawałam od państwa zadnych informacji, pomimo, że podawałam wszedzie swój nr telefonu i maila. Nie wiedzialam na czym stoję. Czy uwzględniono reklamacje, czy bedzie to zwrot pieniedzy czy wymiana. Także kontakt z klientem zerowy. Uwazam, ze było to nieprofesjonalne. Podsumowując, jestem niezadowolona z zakupów i z braku jakiegokolwiek kontaktu, wybrałam jednak konkurencję.

Dobra

Dzień dobry Przesyłka dotarła szybko. Jednak rozmiar który zamówiłam tj S -spodni był nie zgodny z wymiarem Spodnie miały rozmiar L, a na wszywce była S. Na szczęście,udało mi się odsprzedać spodnie w pracy. Jednak będę zmuszona zamówić spodnie S w najbliższym czasie. Reszta była bez zarzutu.

Idealnie

Błyskawiczna wysyłka. Komplety świetnej jakości, materiał gęsty, nie prześwituje, szwy porządnie wykończone. Ubrania bardzo ładnie skrojone, nowoczesne! Są elastyczne, ale nie za bardzo, więc nie wypychają się. Wymiary podane na stronie są zgodne z rzeczywistymi. Jestem zachwycona.
Komplety RayOn super! Świetna promocja - jedynym uniedogodnieniem dla mnie był brak możliwości wymiany tylko jednaj części z kompletu na inny rozmiar (w tym wypadku były to spodnie). Przy dolnej kieszonce mogłoby się znaleźć miejsce na zaczepienie identyfikatora. Poza tyk OK :)
Wracam do Was na zakupy za każdym razem, jak wyświetli mi się reklama, bo czyż można mieć za dużo scrubsów w szafie? Syn, będący odbiorcą mojego uzależnienia nie narzeka, nosi na praktykach oraz ćwiczeniach i za każdym razem podkreśla dużą wygodę - zarówno bluz, jak i spodni. Świetne w praniu, nie wymagają innych zabiegów poza wysuszeniem. Kolory nie blakną mimo dwóch lat użytkowania. Wrócę na następne.