Opinie łącznie (44 347) Opinie (18 269) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie (18 269) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i wykonania odzieży. Wygoda użytkowania i komfort noszenia mundurków są często podkreślane jako główne zalety produktów. Opinie o obsłudze klienta są w większości bardzo pozytywne, podkreślając profesjonalizm, szybkość kontaktu i pomocność pracowników. Często chwalona jest bardzo szybka, sprawna i bezproblemowa dostawa. Proces zwrotów oraz reklamacji jest oceniany bardzo pozytywnie, klienci zauważają szybkość i brak komplikacji. Ceny produktów są oceniane jako korzystne i adekwatne do jakości, a także pojawiają się pochwały za promocje i przystępność cenową. Klienci często podkreślają szeroki wybór i atrakcyjność kolorów. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące spadku jakości w niektórych kolekcjach. Klienci komentują problemy z rozmiarówką oraz sugerują potrzebę większej precyzji i lepszych opisów wymiarów. Zdarzają się pojedyncze incydenty z opóźnieniami lub niejasnymi informacjami o wysyłce. Klienci zwracają uwagę na konieczność opłaty za przesyłkę zwrotną. Pojawiają się również pojedyncze uwagi o farbowaniu lub różnicach w odcieniach kolorów.

Opinieuniformix.pl

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Uniformix! Zamówiłam 5 kompletów scrubsów do przymierzenia. 4 odesłałam, ponieważ okazały się za duże, a jeden komplet zostawiłam. Cała realizacja zamówienia przebiegła szybko i bezproblemowo. Duży plus za sprawną obsługę, łatwy zwrot oraz bardzo szybki zwrot pieniędzy. Zdecydowanie polecam i na pewno jeszcze wrócę na zakupy! 😊
Fasony mundurków są świetne ale z materiału poliester bym wyeliminowała do pracy w cieplejsze dni się nie nadaje pomimo że temperatura nie przekracza 23 C preferuje bawełnę i wiskozę Poliester niestety nie przepuszcza powietrza człowieka pot zalewa i nie jest prawdą jak w opisie produktu że jest przewiewny i odprowadza wilgoć to się tyczy wiskozy następne mundurki raczej będę szukała z bawełny lub wiskozy minimum 80 %

Zamówienie i zwrot

Zamówiłam strój okazał się on rzeczywiście bardzo dobrej jakości Niestety to nie był mój rozmiar i musiałam dokonać zwrotu i jeszcze nigdy nie spotkałam się z tym że zwrot odbywa się tak szybko i przyjaźnie wszystko jest proste i bezkosztowe bardzo polecam firmę używam ubrań Uniformix już od dawna i będę zamawiać kolejne

Obsługa

Jakość poszczególnych kolekcji bardzo różna, ale ogólnie ubranka dobrze skrojone i fajnie się prezentują. Jednak ogromnym plusem jest wspaniała obsługa zamówień, jak i reklamacji. Panie są bardzo miłe i pomocne, a pieniądze za zwroty lub reklamacje wpływają na drugi, trzeci dzień po odesłaniu towaru. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Państwa z obsługi

Polecam!!!

Mój ukochany RayOn, teraz w tej nowej odsłonie jest jeszcze cudowniejszy. Pewna wygoda, zero ograniczenia ruchów i potu nawet przy najcięższym dyżurze. Z całego serca polecam! Jedynie co mi się wydaje, to że ten model z szerokimi spodniami wychodzi ciut większy - wcale mi to nie przeszkadza :)
Jestem bardzo zadowolona z zakupów! Odzież jest świetnej jakości, bardzo wygodna i starannie uszyta. Materiały są przyjemne w noszeniu, a ubrania prezentują się profesjonalnie. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, a obsługa była miła i pomocna. Zdecydowanie polecam ten sklep każdemu, kto szuka wysokiej jakości uniformów do gabinetu!❤️

Świetna jakość i świetna cena.

Jestem bardzo zadowolona z produktów firmy Uniformix. Stroje medyczne są wykonane z bardzo dobrej jakości materiałów, świetnie się noszą i mają nowoczesne, ładne kroje. Dodatkowo ceny są bardzo przystępne w stosunku do oferowanej jakości. Na duży plus zasługuje również szybka realizacja zamówienia oraz sprawna wysyłka. Wszystko dotarło starannie zapakowane i zgodne z opisem. Zdecydowanie polecam i z pewnością wrócę po kolejne zakupy!
Długość nogawek dla mnie jako wysokiej osoby i to kobiety 184 cm robi całą robotę. Rozmiar zawsze jakoś się dopasuje a z długością wiecznie jest problem. Super,że w tej kwestii Państwa firma daje radę 🙂 Materiał wspaniale współpracuje z ciałem, jest elastyczny, przewiewny i ogólnie fantastyczny 🥰😍 polecam
Zamówienie przyszlo barszo szybko. Obsługa w sklepie byla takze na najwyższym poziomie. Panie chetnie doradziła, pokazała różne dodatkowe modele. Jednak materiał wykonania produktów, szczególnie zamówionych odbiegł znacznie od moich oczekiwań. Spodziewałam sie, ze skoro produkt ma w składzie poliester bedzie wygldal sztucznie. Po otrzymaniu zamówienia jednak troche przeraziło mnie jak bardzo widać ze to poliester i nie zdecydowałam ie na zakup, ponieważ chyba jednak wole doinwestować w cos bardziej komfortowego dla ciała, z domieszką innych materiałów. Zastaniowlo mnie tez, czy w ogole ma sens produkowanie rzeczy mających w składzie tylko poliester.
Scrubsy cudownie miękkie, przyjemne w dotyku, rozciągliwe, rozmiar idealnie trafiony według tabeli rozmiarów. Zamówiłam dwa komplety, zamierzam zamawiać kolejne. Brać nie zastanawiać się. Jedynie do czego mogę się przyczepić to to, że na lato mogłyby być cieńsze tkaniny, bo te z których są uszyte mundurki są solidne. Tak czy owak, polecam!!

Komplet z bawełną damski i męski

Jest OK, lepsze niż chińczyki z poliestru które śmierdzą po 2 dniach noszenia, chociaż kilkanaście lat temu zamawiałam podobne zestawy (wtedy chyba jako Unisex) i było dużo lepiej, mam jeden do dziś, była też możliwości wyhaftowania nazwiska. Obecnie bluzy są krótsze i ciasne pod pachami (zamawiałam wg tabeli, z zapasem), czego poprzednio nie było, niepotrzebnie też bardzo mocna guma w spodniach (była pojedyncza, wymieniło się i OK). Spodnie (i męskie i damskie) też są opięte, chociaż zamówiłam z zapasem w biodrach. Coś jest nie tak z rozmiarówką/pomiarami. Mały wybór produktów z bawełną.
Szybkość w realizacji zamówienia- duży plus. Kontakt z klientem- kolejny plus. Niestety przy zamawianiu zestawów trzeba po kolei wejsc w każdy produkt osobno i wybrać rozmiar. Pojawia się opcja: wybierz opcję i dalej już trzeba przejść do konkretnego produktu. Rabat nie nalicza się w takim zamówieniu. Na telefonie nie ma problemu.
Bardzo polecam sklep Uniformix. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, a produkty były zgodne z opisem i dobrej jakości. Kontakt z obsługą klienta przebiegał bezproblemowo – na pytania otrzymałem szybką i rzeczową odpowiedź. Przesyłka dotarła w terminie i była starannie zapakowana. Zakupy oceniam bardzo pozytywnie i z pewnością wrócę do tego sklepu w przyszłości.
świetny materiał i bardzo dobra cena! rozmiar XS idealny dla osoby 160cm i 53kg zależało mi na czymś swobodnym, komfortowym. nie chciałam żeby uniform przylegał do ciała jak rzep i to właśnie dostałam!!! nie spodziewałam się aż tak dobrej jakości towaru w stosunku do tej ceny.
Materiał jest wysokiej jakości, przyjemny w dotyku i wygodny podczas noszenia. Uniformy są starannie wykonane, dobrze się prezentują i idealnie pasują do opisu. Rozmiar również się zgadza. Zakup zdecydowanie spełnił moje oczekiwania — polecam!
Komplet zgodny z opisem . Zamówiłam rozmiar L jest super, na co dzień noszę rozmiar M ale chciałam aby był swobodny i luźny ale jeżeli ktoś nie lubi to polecam M ponieważ taki również mam zakupiony . To jest mój 3 komplet i bardzo polecam
Super kolory oraz wygoda bardzo fajna sprawa że można kupować osobno bluzy i spodnie szkoda tylko że zawsze wszędzie są wymieniani lekarze , pielęgniarki a panie salowe są pomijane a my również kupujemy i nosimy państwa produkty i między innymi je raleklamujemy nie jednokrotnie panie pielęgniarki z którymi mam zaszczyt pracować pytają gdzie kupiłam mundurek i jaka to firma
Kupiłam w tym sklepie uniform półtora roku temu i wszystko było w porządku. Tym razem zamówiłam dokładnie ten sam model, tylko o rozmiar większy i w innym kolorze. Jakość wyraźnie spadła. Choć bluzki powinny mieć ten sam rozmiar, jedna jest o 3 cm dłuższa – różnicę widać nawet bez mierzenia. Krawędzie kieszeni nie są wykończone; w środku widać postrzępione kawałki materiału... Poza tym materiał jest bardziej rozciągliwy, więc gdy włoży się telefon do kieszeni, mocno obciąża on bluzkę i ściąga ją w dół. Uznałam, że to prawdopodobnie mój ostatni zakup u tego producenta.

Chwila zwątpienia 😉

Przykro mi stwierdzić że wcześniejsza dostawa nie spełniła moich oczekiwań ze względu na jakość i wygląd zakupionego towaru więc odesłałam bez żadnych problemów co jest dużym plusem wczesjsze zakupy i teraz są jak najbardziej trafne jestem zadowolona jeszcze będę korzystać z wielką przyjemnością z państwa usług polecam również koleżanka myślę że zakupy będą satysfakcjonujące pozdrawiam

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Uniformix. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bez żadnych problemów. Odzież jest bardzo dobrej jakości, zgodna z opisem i świetnie się prezentuje. Dodatkowo obsługa sklepu jest miła i profesjonalna. Z pewnością wrócę na kolejne zakupy i mogę szczerze polecić ten sklep.😊

• +48334869135
  • www.uniformix.pl
  • sklep@uniformix.pl
  • Goleszów, POL

uniformix.pl

Dlaczego Uniformix? Na to pytanie łatwiej jest odpowiedzieć każdemu, kto dokonywał u nas zamówienia. Odpowiedź tkwi w jakości, jaką dzielimy się z klientami każdego dnia.