uniformix.pl

Opinie łącznie (37 495) Opinie (14 252) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów, ich trwałość oraz komfort użytkowania. Wygoda i komfort noszenia są regularnie podkreślane przez klientów jako duża zaleta produktów, zwłaszcza podczas długich godzin pracy. Produkty są często oceniane bardzo pozytywnie za estetykę, wybór kolorów oraz nowoczesny i profesjonalny wygląd. Wielu klientów docenia dopasowanie rozmiarów i ich zgodność z opisem. Dodatkowo, klienci najczęściej chwalą szybkość realizacji zamówień, dobre zapakowanie przesyłek oraz profesjonalną obsługę i sprawną realizację zwrotów. Choć pojawiają się też pojedyncze uwagi dotyczące mechacenia, pilingowania czy farbowania materiałów. Opinie o rozmiarówce są podzielone – sporo osób zwraca uwagę na niekonsekwencję rozmiarów, zawyżone lub zaniżone wymiary oraz problemy przy wymianie. Pojawiają się także negatywne głosy o opóźnieniach i braku informacji o statusie paczki, a część klientów zgłasza negatywne doświadczenia z kontaktem i opóźnieniami zwrotu pieniędzy, jak również sporadyczne przypadki braku odpowiedzi lub nieprofesjonalnego podejścia obsługi w wyjątkowych sytuacjach.

Opinieuniformix.pl

Świetna jakość i świetna cena.

Jestem bardzo zadowolona z produktów firmy Uniformix. Stroje medyczne są wykonane z bardzo dobrej jakości materiałów, świetnie się noszą i mają nowoczesne, ładne kroje. Dodatkowo ceny są bardzo przystępne w stosunku do oferowanej jakości. Na duży plus zasługuje również szybka realizacja zamówienia oraz sprawna wysyłka. Wszystko dotarło starannie zapakowane i zgodne z opisem. Zdecydowanie polecam i z pewnością wrócę po kolejne zakupy!

Komplet z bawełną damski i męski

Jest OK, lepsze niż chińczyki z poliestru które śmierdzą po 2 dniach noszenia, chociaż kilkanaście lat temu zamawiałam podobne zestawy (wtedy chyba jako Unisex) i było dużo lepiej, mam jeden do dziś, była też możliwości wyhaftowania nazwiska. Obecnie bluzy są krótsze i ciasne pod pachami (zamawiałam wg tabeli, z zapasem), czego poprzednio nie było, niepotrzebnie też bardzo mocna guma w spodniach (była pojedyncza, wymieniło się i OK). Spodnie (i męskie i damskie) też są opięte, chociaż zamówiłam z zapasem w biodrach. Coś jest nie tak z rozmiarówką/pomiarami. Mały wybór produktów z bawełną.
Bardzo polecam sklep Uniformix. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, a produkty były zgodne z opisem i dobrej jakości. Kontakt z obsługą klienta przebiegał bezproblemowo – na pytania otrzymałem szybką i rzeczową odpowiedź. Przesyłka dotarła w terminie i była starannie zapakowana. Zakupy oceniam bardzo pozytywnie i z pewnością wrócę do tego sklepu w przyszłości.
Super kolory oraz wygoda bardzo fajna sprawa że można kupować osobno bluzy i spodnie szkoda tylko że zawsze wszędzie są wymieniani lekarze , pielęgniarki a panie salowe są pomijane a my również kupujemy i nosimy państwa produkty i między innymi je raleklamujemy nie jednokrotnie panie pielęgniarki z którymi mam zaszczyt pracować pytają gdzie kupiłam mundurek i jaka to firma

Wybrałam konkurencję. Beznadziejny kontakt z klientem

Niestety nie jestem zadowolona z ostatnich dwóch zamówień. Nigdzie nie było informacji, że zmienila sie rozmiarówka i sklad mundurków. Prosiłam o wymianę, ponieważ chcialam się załapać na zniżkę na dzien pielegniarki, a zostały mi zwrócone pieniadze, promocja minęła a ja zostałam z niczym. Jak chcialam zamowić ponownie, na kazdym rozmiarze i na kazdym kolorze serii rayon wyskakiwał mi komunikat, że ktos mnie wyprzedził i wykupił produkt, pomimo, że rozmiar widniał na stronie jako dostępny. Próbowałam ma trzech telefonach i komputerze- z żadnego urządzenia nie dało sie dodać do koszyka. Dodatkowo wspomnę, że przez całą reklamacje i zwroty nie dostawałam od państwa zadnych informacji, pomimo, że podawałam wszedzie swój nr telefonu i maila. Nie wiedzialam na czym stoję. Czy uwzględniono reklamacje, czy bedzie to zwrot pieniedzy czy wymiana. Także kontakt z klientem zerowy. Uwazam, ze było to nieprofesjonalne. Podsumowując, jestem niezadowolona z zakupów i z braku jakiegokolwiek kontaktu, wybrałam jednak konkurencję.
Wracam do Was na zakupy za każdym razem, jak wyświetli mi się reklama, bo czyż można mieć za dużo scrubsów w szafie? Syn, będący odbiorcą mojego uzależnienia nie narzeka, nosi na praktykach oraz ćwiczeniach i za każdym razem podkreśla dużą wygodę - zarówno bluz, jak i spodni. Świetne w praniu, nie wymagają innych zabiegów poza wysuszeniem. Kolory nie blakną mimo dwóch lat użytkowania. Wrócę na następne.
Kupiłam Państwa ubranie, ponieważ jest bardzo wygodne, pierwszy komplet dostałam od pracodawcy, jedyną moją sugestią jest, aby bluzka w rozmiarze M miała trochę więcej miejcsa na biust, ponieważ bluzka w rozmiarze L jest w całości za duża w ramionach, biuście i talii.
Dziś otrzymałam komplet medyczny i buty, jestem bardzo zadowolona. I dodam jeszcze, że od razu zamówiłam drugie buty medyczne bo są bardzo wygodne. Chciałabym z tego miejsca poprosić, jeśli to możliwe, o możliwość zakupienia kompletu medycznego w kolorze imbirowym (spodnie joggery).Bardzo dziękuję.
Dzień dobry. Strój medyczny jest dobrze skrojony, a rozmiar zgodny z opisem – leży bardzo dobrze i zapewnia komfort podczas użytkowania. Niestety jakość materiału jest przeciętna. Tkanina mogłaby być bardziej trwała i nie pilingować po pierwszym założeniu. Ogólnie produkt spełnia swoje podstawowe funkcje, jednak materiał pozostawia pewien niedosyt.
Zamówienie jak i towar jest super. PROBLEM MAMY Z FAKTURAMI. 13.05.2026 roku zamawiałam towar. do tej pory nie mam poprawionej fa(chodzi o termin płatności który miał być zmieniony ponieważ został wystawiony do zapłaty w tym samym dniu co zamówienie). A tak wszystko ok.
Świetna obsługa zarówno internetowa, jaki i w sklepie w Katowicach. Bezproblemowy zwrot i możliwość od razu kupna w sklepie, dostępność wszystkich rozmiarów i kolorów. Komplet RayOn jest świetny! Materiał pierwsza klasa i bardzo, bardzo wygodny!
Materiały są wygodne, trwałe i dobrze sprawdzają się podczas codziennej pracy. Duży plus za estetyczne wykonanie, nowoczesny wygląd oraz komfort noszenia nawet przez wiele godzin. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka wygodnej i solidnej odzieży medycznej.
Wszystko w najlepszym wydaniu 😉 Pierwotnie wybrałam zły rozmiar, zwrot odbył się sprawnie. Nowe zamówienie i mogę cieszyć się idealnie dobranym kompletem. Nareszcie trafiłam na ubranko, którego nie muszę w jakikolwiek sposób dopasowywać u krawcowej. Dziękuję 🥰 polecam, tak od serducha
bardzo jestem zadowolona z usług, paczka dociera na czas, bez opóźnień. Nie dopisałam literki w adresie i paczki nie dostarczono, tego samego dnia był telefon z firmy o problemie z dostawą i wszystko zostało wyjaśnione. Bardzo dziękuję.
Nosi się idealnie:) Bałam się, że materiał będzie za sztywny i niewygodny, a jest dopasowany i super komfortowy w noszeniu na całych dniach praktyk. Kolory są świetne, a materiał bardzo mało się gniecie i człowiek się w nim nie poci. Świetne są. Jakby warunki studenckie mi na to pozwalały - na pewno dokupiłabym inne kolory na zmianę.
Towar najwyższej jakości. Szukałam dobrego dopasowanego mundurku medycznego do pracy i taki znalazłam u Was w sklepie. Szeroki wybór kolorów i duża rozmiarówka. Realizacja zamówienia, mega szybko . Polecam zakup
Mam już jeden taki strój tylko że ze ściągaczem przy kostkach. Kupiłam dokładnie ten sam kolor i ten sam fason tylko ten jest bez ściągaczy. Uważam, że ten komplet jest najlepszy jaki mogłam kupić w tych pieniądzach świetny elastyczny dopasowany uważam również że ma mnóstwo zalet nie jest ani gruby ani cienki dobrze się prasuje,bardzo dobrze się w nim czuję.

Elastyczny i wygodny

Ten komplet to absolutny strzał w dziesiątkę na długie, kilkunastogodzinne dyżury. Materiał jest niezwykle przyjemny dla skóry, elastyczny i pracuje razem z ciałem – nic nie krępuje ruchów przy schylaniu czy szybkim chodzeniu.
Świetny kontakt z doradcą. To już moje kolejne zamówienie i jak zwykle trafione w dziesiątkę! Nie ma również problemu z zamówieniem dla przyjaciela, czy przyjaciółki. Pomoc w doborze rozmiaru jest na medal 🏅 Gwarancja zadowolenia. Materiały i krój są rewelacyjne. Polecam z całego serca

Sprawdzona jakość od lat.

Od kilku lat kupuje ubrania medyczne w Unoformx. Myślę ze kupiłem okolo 10 kompletów. Cenie dobry krój, przyzwoite materiały połączone z przyzwoitą ceną. Na pewno to nie były ostatnie zakupy. Mam nadzieję ze męska seria FlexZone zostanie na dobre.