Dostawa ekspresowa, paczka dokładnie i bezpiecznie opakowana.
Jak najbardziej polecam.
28 mar 2024
Obrazek na chrzciny.
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, szybka wysyłka, piękne wykonanie. Polecam.
25 maj 2024
Kontakt bardzo miły i szybki przesyłka szybciutko dotarła
Polecam.
9 maj 2024
Super prezent
Szybka i kompetentna obsługa.Towar zgodny z opisem.Godny polecenia
28 maj 2024
Pani Moniko, bardzo dziękujemy za opinię. Każda Państwa ocena jest dla nas bardzo ważna. Cieszymy się produkt spełnił Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie na zakupy z 15 % rabatem. Pozdrawiamy
15 lut 2024
Z całego serca polecam. Skarbonka piękna, zamówienie ekspresowe
19 lut 2024
Pani Ewelino, serdecznie dziękujemy za tak miłą dla nas opinię. Bardzo się cieszę, że nasza spersonalizowana skarbonka przypadła Pani do gustu. Jeszcze raz dziękujemy :) i zapraszamy ponownie z rabatem 15 % na drugie zakupy. Pozdrawiamy CS
23 kwi 2024
szybka dostawa zgodna z zamówieniem.
18 sty 2024
Profesjonalizm !!!
Pięknie zapakowany produkt w eleganckie pudełko. Wysoka jakość produktu - jestem zadowolona !
8 lut 2024
Pani Agato dziękujemy za kolejne zakupy w Creation Style. Bardzo się cieszę, że kolejny nasz produkt się Pani spodobał. Zapraszamy ponownie - mamy dużo nowości na sklepie, które mogą się Pani spodobać. Pozdrawiamy zespół Creation Style
18 cze 2024
Produkt spełnia moje oczekiwania .Czas i realizacji bardzo szybka. Polecam serdecznie ♥️
25 wrz 2024
Pani Agnieszko, bardzo dziękujemy! Niezmiernie miło nam czytać taką opinię. Zawsze dokładamy wszelkich starań, bo każdy klient jest dla nas najważniejszy Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do ponownych zakupów!
15 sty 2024
Staranne i dokładne wykonanie piękny fason i kolor sukni ładnie zapakowane.
21 gru 2023
Świetna obsługa na najwyższym poziomie. Dobry kontakt - POLECAM !
8 lut 2024
Panie Mariuszu bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Bardzo się cieszymy, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie, z przyjemnością znowu doradzimy co zakupić na prezent dla ukochanej. Proszę pamiętać o swoim rabacie na drugie zakupy. Pozdrawiamy zespół Creation Style
18 gru 2023
Polecam zakupy
Produkt idealny, pięknie zapakowany, dostawa na czas
22 kwi 2024
Polecam! Pięknie zapakowane a sam obrazek śliczny 😊
26 lut 2024
Super sklep
Super obsługa, pięknie zapakowane zamówienie!
5 mar 2024
Pani Magdaleno bardzo dziękujemy za opinie :) Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie na www.creationstyle.p
13 lut 2024
Polecam :) wózeczek super i naszyjnik też :)
15 lut 2024
Pani Klaudio,
bardzo dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że naszyjnik i opakowanie przypadło Pani do gustu. Jeszcze raz dziękujemy i zapraszamy ponownie 15 % rabatu na drugie zakupy czeka :)
13 lut 2024
Wszystko zgodne i szybka wysyłka 😁
19 lut 2024
Panie Adamie bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie na zakupy. Pozdrawiamy
18 mar 2024
Świetny towar, wszystko ok
29 mar 2024
Pani Bernadeto, serdecznie dziękujemy za tak miłą dla nas opinię. Bardzo się cieszę, lampki z aniołkiem spełniły Pani oczekiwania. Jeszcze raz dziękujemy :) i zapraszamy ponownie z rabatem 15 % na drugie zakupy. Pozdrawiamy CS