1844 reviews since 7 sty 2021

Ważny od: 15 kwi 2021
navagroup.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów oraz wykonania pokrowców, podkreślając trwałość i solidność produktów. Dostawa jest najczęściej opisywana jako bardzo szybka i bezproblemowa, co wywołuje pozytywne wrażenia u klientów. Wielu klientów docenia profesjonalną, miłą i pomocną obsługę klienta. Klienci doceniają łatwość montażu. Wygląd i estetyka pokrowców są często chwalone jako staranne, nowoczesne i zgodne z oczekiwaniami klientów. Opinie dotyczące dopasowania pokrowców do pojazdów są różnorodne, choć niektórzy zgłaszają problemy z rozmiarem. Sporadycznie pojawiają się głosy dotyczące braku kontaktu telefonicznego ze sklepem. Część klientów wskazuje na niejasne lub niedopracowane instrukcje dotyczące montowania pasków i zapięć, co utrudnia prawidłowe założenie pokrowca.

Opinienavagroup.pl - Producent pokrowców na samochodowy, przyczepy kempingowe i łodzie

Półpokrowiec i osłona szyby przedniej.

Półpokrowiec i osłona szyby przedniej się prezentuje i spełnia swoje zadanie.Hubert.

Polecam firmę NAVA GROUP

Jestem zadowolona z zakupu pokrowca. Obsługa zamówienia sprawnie oraz towar zgodnie z opisem.
Szybka dostawa. Pokrowiec zajmuje dużo miejsca, może zrobić powietrzny samonapelniajacy się?
Przedmiot zgodny z opisem , starannie wykonany zdecydowanie moge polecic .

Pokrowiec na przyczepę

Zamówiłem pokrowiec na przyczepę i pokrowiec na zaczep. Oba produkty świetne. Pokrowiec na przyczepę, mimo rozmiaru, stosunkowo lekki. Miekki, z przyjemnego w dotyku materiału. Świetne produkty. Do tego przejrzysta strona internetowa i szybka przesyłka. Tak jak lubię.

Poprostu rewelacyjny

Naprawdę grube i świetnie wykonane pokrowce. Z czystym sumieniem polecę znajomym.

Pokrowiec na plus.

Pokrowiec bardzo dobry,gruby. Tylko lepsza instrukcja do montażu pasków i bardziej wytrzymałe zapięcia ,nie plastikowe i nie paski,a np.linki .

Półpokrowiec 14 mm przeciwgradowy SUV L.

Zakupiony półpokrowiec przeciwgradowy SUV L 14mm. Idealnie pasuje na TUCSONA IV. Łatwy w montażu, solidnie wykonany. Dostawa w terminie.
Przesyłka na drugi dzień więc bardzo szybko, pokrowiec pasuje bardzo fajnie, teraz czekam aż zacznie walić gradem to wtedy coś będę mógł powiedzieć wiecej😉
Szybkie zrealizowanie zamówienia, bardzo dobra jakość produktu, stały kontakt mailowy. Będę polecał dalej.
Pokrowiec jest naprawdę ładnie wykonany, miękki materiał od środka. Niestety wersja na BMW 5 kombi 2023 r. jest troszkę za mała, muszę niestety mocno naciągać a i tak tyły do końca nie da się zakryć. Niestety nie miałem czasu o tym poinformować sprzedającego lub wymienić na większy ponieważ następnego dnia jak otrzymałem pokrowiec wyjechałem na 2 miesiące. Po powrocie dodam zdjęcie ja będę mógł.
Wszystko super przy czym przydałoby się czytelne oznaczenie gdzie jest przód. Np gdyby pokrowiec miał dwa odcienie (jeden naprzód, drugi na tył).
Pokrowiec ok dobra jakość szybka dostawa jedynie do czego mogłabym się przyczepić to niedostateczna instrukcja jak Zamontować gumy a właściwie zapięcia do nich

Bardzo dobry produkt

Sprawny zakup, szybka dostawa, produkt bardzo dobry jakościowo i już jest użytkowany. Zakupiłam pokrowiec na Nissana Qashqai ale na większy samochód na pewno wystarczy. Polecam
Bardzo przydatny pokrowiec na zime i lato.Łatwy do zakładania.Polecam.
Solidny materiał. Dobrze uszyty pokrowiec.
bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamowienie
Zakup i dostawa pokrowieca na hak holowniczy i motocykl z kufrem centralnym przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Szczególnie jestem zadowolony z pokrowca ma motocykl, który gabarytowo pasuje do rozdrabniacza gałęzi.
Dopasowanie, wykonanie, jakość materiału są świetne
Pokrowce na koła kupilem juz kolejny raz, solidne jestem zadowolony

Specjalizujemy się w produkcji pokrowców ochronnych na samochody, przyczepy kempingowe, kampery, łodzie, motory, quady. Ponadto w ofercie posiadamy pokrowce na siedzenia samochodowe, dywaniki gumowe, ...