Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień, szybką wysyłkę i ekspresową dostawę. Chwalą profesjonalną, miłą i sprawną obsługę oraz dobry kontakt ze sklepem. Większość klientów jest zadowolona z otrzymania towaru zgodnego z opisem i zamówieniem. Pozytywnie oceniana jest również jakość produktów oraz staranne pakowanie przesyłek. Wielu klientów docenia atrakcyjne lub konkurencyjne ceny oferowanych produktów. Pojedyncze opinie wskazują na rozbieżności między zamówionym a otrzymanym towarem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinie4yourpet.pl
towar otrzymalam szybko,dobrze zapakowany i na pewno skorzystam z waszej platformy zakupowej a ze mam swoje 4 koty i 6 bezpańskich pod moim balkonem tak ze szukam wszedzie i zawsze promocji.
Ogromny wybór karm dobrej jakości, konkurencyjne ceny i błyskawiczna realizacja zamówień. Mój kot jest zachwycony nową karmą. Polecam!"
Zamawiałam już u Państwa kilka razy ten zestaw (24 szt.) i czuję się oszukana, ponieważ tym razem dostałam tylko trzy rodzaje puszek. Na zdjęciu i w opisie było, jak zwykle 6 różnych rodzajów i tylko dlatego wybrałam Państwa sklep, ze względu na różnorodność w jednej paczce. Wcześniej wszystko było ok, tym razem jestem zawiedziona...
Podkłady świetnie się spisują przed kocią kuwetą,ekspresowa dostawa na InPost. Jestem bardzo zadowolona.
Serdecznie polecam!!!
To już kolejne nasze zamówienie. Wszystko działa sprawnie i bezproblemowo. Paczka dociera w ekspresowym tempie, starannie zapakowana i zgodna z zamówieniem. Serdecznie polecam.
Pierwszy raz zamawial, jestem bardzo zadowolona z zakupu
Dziś zamówienie , dziś wysyłka :) super sprzedawca .
Wszystko przebiegło profesjonalnie
Dziękuję ☺️
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Wszystko dobrze zapakowane.
Wspaniały czas realizacji
Zamawiam tu regularnie jedzonko dla moich podopiecznych. Cenie sobie szybką realizację zamówień że strony 4yourpet.
Pani zajmująca się telefoniczną obsługą klienta jest bardzo miła.
Bardzo szybka wysyłka. Dobrze zabezpieczona zawartość.
Najlepszy sklep, od ponad roku tylko w 4yourpet zamawiam zwierzakom jedzonko. Szybka dostawa, w razie potrzeby kontakt, zawsze przesyłka zgodna z zamówieniem. Serdecznie polecam
błyskawiczna dostawa, szybsza niż proponowana.
Super cena profesjonalny kontakt fajną firmą i obsługa polecam
Szybka dostawa, dobre ceny i jakość. Polecam.
Ulubione jedzonko kotka. Szybka dostawa, polecam!
szybka wysyłka towar dobrze zapakowany
Szybko i solidnie
Licze na rabat bo duze robie zakupy
Dolina Noteci w dobrej cenie. Szybko, sprawnie i z dostawą do domu.
Super zadowolony moj piesek