Opinie nt. sklepu Sportbikegroup.pl
Polecam bardzo! Sprawna realizacja i sprzęt w atrakcyjnej cenie. Rower miałem już następnego dnia z zamontowanymi akcesoriami, które dodatkowo zamówiłem. Zamówienie przywieziono firmowym transportem pod drzwi o dogodnej godzinie.
Bardzo dobre ceny. Możliwość darmowej dostawy. Jedynie możliwości darmowego zwrotu nie ma, ale to chyba tylko w największych sklepach i to nie wszystkich.
Elsatyczne podejście do klienta. Mila obsluga.
Zakup udany a wysyłka bardzo szybka i dobrze zabezpieczona. Rower został wyregulowany przez obsługę sklepu ale tylna przerzutka pod obciążeniem przeskakuje i trzeba ją dodatkowo wyregulować. Poza tym wszystko w najlepszym porządku.
Wszystko super sprawnie. Bardzo mili pracownicy. Rower profesjonalnie przygotowany!
Fachowa obsługa, błyskawiczna wysyłka, dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam!
Szybka dostawa, towar dostępny a nie wirtualny, uprzejma obsługa
Szybka wysyłka rower w stanie idealnym, dobry kontakt. Polecam
Nie wlicza się ich do ogólnej (łącznej) oceny. Nie podjęto żadnych środków weryfikacji. Wszystkie informacje na temat naszych środków weryfikujących.