Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Zwracają uwagę na staranne, bezpieczne i profesjonalne pakowanie produktów, co zapobiega uszkodzeniom. Produkty są oceniane bardzo pozytywnie pod względem jakości, świeżości oraz zgodności z opisem. Doceniany jest również profesjonalizm, sprawność i dobry kontakt z obsługą sklepu. Szeroki wybór produktów, w tym specjalistycznych jak bezglutenowe, spotyka się z uznaniem. Ceny są oceniane jako dobre lub odpowiednie do jakości. Pojawiają się jednak pojedyncze sugestie dotyczące poprawy filtrów wyszukiwania oraz sporadyczne opinie o potrzebie obniżki cen.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieolio.pl
Włoska chemia świetnie sprawdza się w domu
Zakupy i dostawa - wszystko OK !!!!!!!
Wszystko super. Jakość produktów rewelacyjna. Pizza w końcu smakuje jak we Włoszech! Cieszę się, że Was znalazłam. Będę wracać :)
Odpowiedź ze sklepu olio.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię :) Smacznego!
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamowienia bede na pewno kontynuowac zamowienia w waszym sklepie
Bardzo szybka wysyłka, gorąco polecam!!!
Dostawa szybka, towary super jakości
Polecam ten sklep!!!
Dziękuję za profesjonalne produkty i podwójnie profesjonalną dostawę. Na pewno będę wracał do Was przy każdej możliwej okazji. Dziękuję bardzo.
Mega ekspresowa realizacja zamówienia. Szczerze polecam!
Szybka i profesjonalna wysyłka,towar bardzo dobrze zapakowany ,wszystko przyszło w nienaruszonym stanie,bardzo polecam zakupy w danej firmie.
Mega szybka dostawa, towar bardzo bezpiecznie spakowany. Dziękuję i na pewno będę tu kupował.
Jak zawsze ekspresowo. Polecam
Towar zgodny z opisem. Wszystko OK.
Szybko i dobre ceny za dobry produkt.Pakowane starannie,nic nie ulega uszkodzeniu.Polecam.
Szybko i sprawnie
Paczka dobrze zapakowana!
Paczka dobrze zapakowana, wszystko sprawnie!
Zamówienie przyszło bardzo szybko, wszystko dobrze zapakowane i zabezpieczone.
Zamówienie przyszło bardzo szybko! Dziękuję!
Bardzo dobry kontakt, szybka obsługa i ekspresowa dostawa.
Dostawa szybka i w 100% zgodna z zamówieniem.
Bardzo długie oczekiwanie na paczkę. Przewoźnik InPost oceniam na -1.
Paczka zaginęła, potem rzekomo uszkodzona i definitywnie po tygodniu składania skarg telefonów udało się z rozpalonymi w kartonie makaronami
Super produkty polecam. Zapakowane z wielką starannością.