Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Jakość produktów oceniana jest przeważnie bardzo wysoko, klienci chwalą materiały i wykonanie. Klienci doceniają sprawną, profesjonalną i pomocną obsługę, zarówno przy zakupie, jak i przy zwrotach. Proces zwrotu i zwrot środków oceniany jest jako bardzo szybki i bezproblemowy. Estetyka i staranność pakowania produktów spotyka się z pozytywnym odbiorem klientów. Opinie na temat rozmiarów są mieszane – część klientów chwali zgodność z opisem, inni zgłaszają zaniżoną rozmiarówkę.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemastivo.com
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Zamówiłam body oraz biustonosz i wszystko okazało się strzałem w dziesiątkę. Rozmiary są zgodne z opisem, produkty idealnie pasują i świetnie się układają. Dodatkowo jakość wykonania jest naprawdę bardzo dobra – materiały są przyjemne w dotyku, starannie wykończone i komfortowe w noszeniu. Zakupy uważam za bardzo udane i z pewnością wrócę po kolejne produkty. Polecam!
Jestem bardzo zadowolona przesyłka bardzo szybka majtki kąpielowe takie jak na zdjęciu rozmiar zgodny z opisem .Napewno jeszcze zamówię coś w najbliższym czasie.Pozdrawiam
Zamówienie dotarło w terminie. Zakupione zostało na prezent. Obdarowana osoba jest bardzo zadowolona. Dziękuję i polecam wszystkim państwa firmę.
Bielizna doskonała, ładnie zapakowana.W pierwszyszym zamówieniu dobrałam zły rozmiar, odesłałam, pieniądze bardzo szybko dostałam spowrotem. Zrobilam kolejne zamówienie i wiem, że na pewno bedę kupować w mastivo.
Polecam sklep, solidna obsługa, świetny towar.
Dobra komunikacja.
Szybka dostawa i szybka reakcja na zwrot produktu.
Szybka wysyłka.
Towar zgodny z opisem.jednak M jest sporo za duży. Udało sie zwezic.
Szybkość dostawcy inprofesjonalna obsługa zamówienia
Dziękuję za bardzo szybką dostawę.
Dziękuję za bardzo szybką dostawę. Polecam.
Jakość dobra, ale rozmiary są zaniżone. L wypada jak S, a 3XL pasuje bardziej na L.
Lekkie na lato
Lekkie, ładne, wygodne na lato, koronka dodaje uroku, polecam. Rozmiar ok.
Szybka dostawa. Pięknie zapakowana piżamka. Piżamka super jakość polecam
Dziękuję za bardzo szybką dostawę
Dziękuję za bardzo szybką dostawę. Polecam.
Dobra jakość, ale rozmiarówka jest zaniżona — L jest jak S, a 3XL jak L.
Szybka dostawa, dobre ceny, a przy odesłaniu towaru bardzo sprawny zwrot środków na moje konto. Myślę, że będę wracać. :)
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy i jakości produktu. Wszystko zgodne z opisem. Polecam!
Wszystko świetnie: szybko, super skarpetki:)
Szybka dostawa
Szybka odpowiedź na zwrot produktu, który producent wyprodukował,lub źle oznaczył. Wymagać od producentów właściwych parametrów, ponieważ wszystko mają dostępne. Tylko że życie sobie!!!
Staniczek wygodny, ładnie wygląda. Odrobinę ciasny przy nakładaniu.
Wszystko ok, jestem zadowolona.