Opinie łącznie (2109) Opinie (1207) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 1 wrz 2023

butikolivia.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówienia i ekspresową dostawę. Wysoko oceniana jest jakość materiałów oraz wykonania oferowanych produktów. Użytkownicy doceniają, że produkty są zgodne z opisem, zdjęciami i rozmiarem podanym na stronie. Bardzo pozytywne opinie pojawiają się na temat pięknego wyglądu, kolorów i estetyki ubrań oraz akcesoriów. Obsługa klienta jest określana jako miła i sprawna, co przekłada się na ogólne zadowolenie oraz chęć polecania sklepu i powrotu na kolejne zakupy. Dodatkowo, klienci podkreślają wygodę oraz miękkość materiałów, a rozmiary odpowiadają opisom i są zgodne z oczekiwaniami. Pojawiła się pojedyncza sugestia dotycząca możliwości dalszego ulepszenia jakości materiałów.

Opiniebutikolivia.pl

Wygodny i kobiecy komplet :*

Bardzo lubię ten komplet za połączenie wygody z kobiecym wyglądem. Materiał jest miękki, prążkowany i przyjemnie układa się na sylwetce. Dopasowany top podkreśla figurę, a spodnie z są wygodne i dobrze równoważą całość. Luźna bluza dodaje stylizacji bardziej casualowego charakteru i sprawia, że komplet nie wygląda jak typowy strój domowy. Kolor taupe/beż jest elegancki, ciepły i łatwy do zestawienia z innymi dodatkami. Dla mnie to świetny zestaw na co dzień — komfortowy, ale jednocześnie kobiecy i efektowny
Wysyłka w terminie. Poprawiła bym szycie ze względu na to że juz widać że nici będą puszczać. Poprzednie jakie kupiłam miały to samo i po kilku dniach nitki puściły i trzeba było szyć. Ale ogólnie jakość super jak dla mnie mega. Mam koty w domu a co za tym idzie jest sierść i do tego materiału nic nie przylega
J stem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie ubrania są super jakości,zgodne z opisem i zdjęciami przesyłka dotarła bardzo szybko polecam zakupy w tym butiku
Super szybka wysyłka, świetna jakość sukienki 😊 Zyskaliscie stała klientkę. Dziękuję ♥️
Bezrękawnik na zdjęciu nie odzwierciedla efektu na żywo. Jest jeszcze ładniejszy.
Jak zawsze ciuszki idealne. Super material otaz super kontak ze sprzedajaca Polecam Po raz kolejny jestem zawdowolna z zamowienia
Bardzo fajna sukienka.Rozmiarowo też ok. Ja noszę xs ale jest rozciągliwy materiał więc tak jak było napisane pasuje na S i M😁
kombinezon przyszedł śliczny taki jak na zdj jestem bardzo zadowolona i będę napewno korzystać z zakupów z tego butiku
Wszystko na tak,zamówiony produkt,szybka przesyłka,ładnie zapakowana,tylko na mnie nie pasowało Zwrot też sprawnie zorganizowany.
Wszystkio z zgodne z opisem jestem bardzo zadowolona bardzo miły kontakt Polecam bardzo .Pozdrawiam
Mega jakość . Jeszcze nie raz coś zamówię ♥️

Fajny butik

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem zarówno pod względem tkaniny, jak i wymiarów. Polecam

Kolejny udany zakup

Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem zarówno pod względem fasonu, jak i materiału.
Jestem miło zaskoczony to moje pierwsze zakupy i napewno nie ostatnie 😀
Szybka dostawa , super towar
Szybka i bezproblemowa przesyłka. Towar zgodny z podanymi wymiarami, opisem i zdjęciami. Jak najbardziej polecam
Wszystkie rzeczy zgodne z opisem bardzo szybko doszła paczka jestem mega zadowolona
Ekspresowa wysyłka.Kombinezon jest prześliczny,taki jak na zdjęciu .Bardzo polecam!!!

Bardzo szybka wysyłka, świetna komunikacja, produkt zgodny z opisem.

butikolivia.pl

Butik Olivia – sklep internetowy z modną odzieżą damską. W naszej ofercie znajdziesz szeroki wybór stylizacji na każdą okazję – od codziennych kompletów, przez kobiece sukienki mini, midi i maxi, aż p...