S'portofino

Opinie łącznie (15 218) Opinie (3327) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo doceniają uprzejmość, profesjonalizm i pomocność personelu, a także szybką realizację zamówień oraz ekspresowe dostawy. Wysoka jakość produktów, szeroki wybór marek premium i rozmiarów oraz możliwość zamówienia do sklepu z opcją przymierzenia na miejscu są często podkreślane jako atuty. Pozytywne opinie dotyczą również sprawnego procesu zwrotu lub wymiany oraz zgodności produktów ze zdjęciami i opisami. Pojedyncze opinie wskazują na sporadyczne uwagi dotyczące atmosfery w niektórych sklepach, wydłużonego czasu oczekiwania, rozczarowania jakością lub zgodnością produktów z opisem, a także postulaty większej różnorodności asortymentu i lepszej dostępności konkretnych modeli. Część klientów zwraca uwagę na niedokładność opisów materiałów lub różnice w wyglądzie rzeczywistego produktu.

OpinieS'portofino

Sportofino - salon godny polecenia

Zakupy robię w sklepie Sportofino od wielu lat i jak do tej pory jestem zadowolony. Kupuję głównie odzież techniczną, jestem zachwycony nosząc te ciuchy i usatysfakcjonowany walorami technicznymi, w co nie wszyscy wierzą. Sklep godny dalszego polecenia ze względu na sprzedawane produkty (nie jest tani, czasem trafię fajną promke) oraz za profesjonalną obsługę.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Bardzo dziękujemy za wieloletnie zaufanie oraz pozytywną opinię o naszych produktach i obsłudze. Cieszymy się, że odzież techniczna spełnia Pana oczekiwania i dostarcza satysfakcji. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości oraz profesjonalną obsługę. Pozdrawiamy, zespół S'portofino
E K
ewa k.
Zakupy w Sportofino robie od lat. Zawsze znajde tam cos dla siebie. Dobrze aby asortyment byl zroznicowany. Aby byly dostepne marki te z gornej polki, ktore sa drogie ale tez te ktore maja nizsze ceny i bardziej dostepne dla przecietnego konsumenta. ja osobiscie wole bluzy, ktore nie sa ocieplane, bo wtedy mozna jez zalozyc i w cieply i w zimny dzien. Chcialabym abyscie panstwo zwiekszyli asortyment jeli chodzi o bluzy marki P.E. Nation. Jest to swietna marka, material gatunkowo rewelacyjny, no i niesamowity design. A i cena dostepna, przynajmniej w granicach rozsadku. Czesto niestety i na panstwa stronach sa rzeczy, ktore sa zrobione 100% poliester albo 70% poliester a kosztuja majatek. Przynam sie, ze ja osobiscie poliester omijam szerokim lukiem. To jest material, ktory latem jest goracy a zima zimny. Jesli mam duzo zaplacic to za bawelne a nie material, ktory jest tani w produkcji ale drogi bo placi sie za marke. Wiecej rzeczy dobrych gatunkowo bo konsument zwraca na to uwage.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za tak obszerną i szczerą opinię oraz za wieloletnie zaufanie do Sportofino. Bardzo doceniamy, że podzieliła się Pani swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi zarówno asortymentu, jak i jakości materiałów. Takie uwagi są dla nas niezwykle cenne, ponieważ pomagają nam lepiej odpowiadać na potrzeby klientów i rozwijać ofertę w przemyślany sposób. Dziękujemy również za sugestię dotyczącą marki P.E Nation — przekażemy ją do odpowiedniego działu. Miło nam słyszeć, że marka została przez Panią tak wysoko oceniona pod względem jakości i designu. Rozumiemy także, jak istotny przy wyborze odzieży jest skład materiałowy. Coraz więcej klientów zwraca uwagę nie tylko na wygląd produktów, ale również na komfort noszenia i jakość tkanin, dlatego tego typu opinie są dla nas bardzo wartościowe. Pozdrawiamy, zespół S'portofino

Zdjęcie wprowadza w błąd

Zamówiłam spodnie do przymiarki w sklepie: wszystko super: terminowa dostawa, świetna komunikacja. Spodnie niestety wyglądały inaczej, niż na zdjęciu. W katalogu wzór był symetryczny - co było dla mnie istotnym kryterium zakupu - w rzeczywistości każda nogawka okazala się inna, wzór ukladal się przypadkowo, jak w tanim produkcie szytym "budżetowo". Przy prostych lnianych spodniach za ponad 1000zl jest to bardzo słabe. Z jednej strony to wina producenta, z drugiej jednak sklep odpowiada za to, co sprzedaje. Zdjęcia katalogowe wprowadziły mnie w błąd i tylko straciłam czas.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za szczegółową opinię. Przykro nam, że otrzymany produkt różnił się od Pani wyobrażeń na podstawie zdjęć i że wzór okazał się inny niż prezentowany w ofercie. Przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz dziękujemy za zwrócenie uwagi na tę kwestię. Pani uwagi przekażemy odpowiedniemu działowi, aby zweryfikować sposób prezentacji tego produktu. Cieszymy się jednocześnie, że pozytywnie oceniła Pani termin dostawy oraz komunikację. Pozdrawiamy, zespół S'portofino
E K
ewa k.
Lubię sportofino za szeroką ofertę. Coprawda uwazam, ze na stronie jest mały wybór bluz damskich szczególnie nieocieplanych. Ja korzystam tylko ze strony gdyż sklep stacjonarny jest za daleko. Proponuję powiększyć ofertę o bluzy. Ja uwielbiam markę P.E. Nation a ich bluz jest bardzo mało. Szybkość realizacji zamówienie i dostawa to duży plus. Tak samo jak sprawny i szybki zwrot.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za opinię oraz podzielenie się swoimi spostrzeżeniami. Cieszymy się, że docenia Pani szerokość oferty, sprawną realizację zamówień oraz wygodny proces zwrotów. Dziękujemy również za sugestię dotyczącą rozbudowy asortymentu bluz damskich, w tym marki P.E. Nation. Tego typu uwagi są dla nas bardzo cenne przy dalszym rozwijaniu oferty. Mamy nadzieję, że w przyszłości kolekcja będzie jeszcze lepiej odpowiadała Pani preferencjom. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Bardzo profesjonalne zachowanie Pani Natali. Jechałam na narty do Włoch. Miałam zamówiona kurtkę narciarską Descente na ten wyjazd. Zecwzględu na usterkę serwisu nie dotarła na czas. Przeproszono mnie i dostałam rabat. Miałabym tylko.prośbę, aby mi go jeszcze powtórnie udostępnić, bo natychmiast ponownie zamówiłam kurtkę a teraz myślę, że chętnie domówiłabym coś jeszcze, ale działałam pod presją czasu, aby kurtkę zdążyć zamówić.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za opinię oraz miłe słowa skierowane w stronę naszej obsługi. Cieszymy się, że mimo trudnej sytuacji związanej z opóźnieniem, kontakt oraz wsparcie z naszej strony zostały przez Panią dobrze ocenione. Dokładamy starań, aby każda sytuacja była rozwiązana w możliwie najlepszy sposób. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Lubię zakupy w tej firmie, można przymierzyć zamówienie w salonie.Odież jest dobrej jakości, zdjęcia odpowiadają rzeczywistości.Czasem problem z rozmiarówką.Noszę M a niektóre rzeczy zmieniam na.S.Ogólnie polecam.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszymy się, że nasza odzież spełnia Pani oczekiwania oraz że możliwość przymierzenia zamówienia w salonie jest dla Pani wygodna. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były najwyższej jakości i jak najlepiej odpowiadały rzeczywistości. Zapraszamy ponownie ! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Świetne opakowanie - karton opakowania mieszczący dokładnie zasadniczy karton z butami. Widać, że to jest przemyślane i bardzo dobrze zabezpiecza towar. I w dodatku tak dobrany rozmiar opakowania, że mieści się w paczkomacie InPostu w rozmiarze Średni. Dostawa na następny dzień po zamówieniu.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za tak szczegółową opinię! Bardzo cieszymy się, że sposób przygotowania przesyłki został przez Pana tak dobrze oceniony. Dokładamy dużą wagę do odpowiedniego zabezpieczenia produktów oraz wygody odbioru, dlatego tym bardziej miło nam czytać takie słowa. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół S'portofino

Wszystko OK

Paczka dotarła do mnie bardzo szybko. Jakość bluzy bardzo dobra, rozmiar S idealnie dopasowany. Ze spódniczką golfową trochę gorzej, rozmiar niby S ale bardziej wygląda na M. Zostawiam jednak (po przesunięciu guzika jest lepiej).

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że jakość bluzy spełniła Pani oczekiwania, a rozmiar okazał się odpowiedni. Przykładamy dużą wagę do dopasowania naszych produktów i doceniamy Pani uwagi dotyczące spódniczki, które pomagają nam w dalszym doskonaleniu oferty. Pozdrawiamy, zespół S'portofino

Bardzo polecam

Przede wszystkim produkt w oryginale wygląda tak jak na zdjęciu, czyli bez filtrów i koloryzacji, a więc nie ma ryzyka, że otrzymam jedynie coś "podobnego". Logistyka strony i monitorowanie dostawy bardzo komfortowe dla klienta.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że produkt spełnił Państwa oczekiwania oraz doceniacie Państwo naszą logistykę i system monitorowania dostawy. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować autentyczne produkty i zapewnić komfort zakupów. Zapraszamy ponownie ! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Very friendly and professional service in the shop when I had to exchange the, via internet, ordered shirt for a bigger size. All arranged in no-time and the new shirt arrived within 2 days and an SMS was issued to me with a notification it could be collected.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Thank you for your kind feedback! We're happy to hear that everything went smoothly. We hope to see you again soon! Best regards, The S'portofino Team
Pomocna obsługa. Pani przyjęła ode mnie zamówiony towar zakupiony przez internet mimo, że sklep stacjonarny akurat tego artykułu nie miał w sprzedaży. Wszystko sprawnie i na czas jak to w premium😉

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że obsługa w salonie przebiegła sprawnie i że mogliśmy pomóc w realizacji zwrotu. Dziękujemy za zaufanie oraz miłe słowa. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Możliwość zamówienia produktów do salonu i przymiarki na miejscu jest świetną opcją. Płacimy tylko za wybraną ostatecznie rzecz. Dostawa jest szybka a odzież i obuwie bardzo dobrej jakości.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za podzielenie się swoim pozytywnym doświadczeniem z naszymi usługami. Cieszymy się, że docenia Pani możliwość przymiarki w salonie oraz wysoką jakość naszej odzieży i obuwia. Szybka dostawa i satysfakcja klientów są dla nas priorytetem. Pozdrawiamy, zespół S'portofino

Co możecie zrobić lepiej?

Podoba mi się to, iż otrzymuję to co chciałem kupić i to w miarę szybko. A co możecie zrobić lepiej? Myślę, że promocje powinny być bardziej konkretne, np. 20-30% lub w wyjątkowych przypadkach nawet więcej, a nie symboliczne 5 czy 10%, co przy niektórych cenach jest według mnie mało poważne.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za wystawioną opinię. Cieszymy się, że zakupy spełniają Pana oczekiwania zarówno pod względem dostępności produktów, jak i czasu realizacji zamówienia. Dziękujemy również za sugestię dotyczącą promocji. Rozumiemy Pana punkt widzenia – przekażemy tę uwagę do odpowiedniego działu, ponieważ opinie naszych klientów są dla nas ważnym źródłem do dalszego doskonalenia oferty. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
B D
Barbara D.
Bardzo serdecznie pozdrawiam cały zespół , dziękuję za perfekcyjną i szybką realizację naszych zamówień .Kolejna przesyłka spełniła moje oczekiwania co do szybkości realizacji jak też jakości otrzymanych produktów. Życzę udanego weekendu :))

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za miłą opinię oraz zaufanie, którym obdarza nas Pani przy kolejnych zakupach. Cieszymy się, że zarówno realizacja zamówienia, jak i otrzymane produkty po raz kolejny spełniły Pani oczekiwania. Życzymy wszystkiego dobrego i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Przesyłka dostarczona następnego dnia od zamówienia, doskonale zapakowana. Mam nadzieję, że kupione u Was buty Dolomite do górskich wycieczek będą mi towarzyszyć w wyprawach przez długie lata.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło do Pani tak szybko i było odpowiednio zabezpieczone. Mamy nadzieję, że buty Dolomite będą niezawodnym towarzyszem wielu górskich wypraw. Życzymy samych udanych wędrówek ! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
P K
Piotr K.

Najlepszy system zakupów

Jak zwykle, szybko i profesjonalnie, do tego miła obsługa w sklepie i produkty o najwyższej jakości. Bardzo doceniam fakt, że mogę wybrać produkty w sklepie internetowym i zamówić do sklepu, przymierzyć i zapłacić za to - co mi pasuje.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że docenia Pan naszą szybką i profesjonalną obsługę oraz miłą atmosferę w sklepie. Staramy się, aby każdy mógł znaleźć u nas produkty najwyższej jakości, a jednocześnie czuć się komfortowo podczas zakupów. Zawsze stawiamy na wygodę i satysfakcję naszych klientów, bo to nas motywuje do ciągłego doskonalenia. Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Po raz pierwszy zdarzyło mi się, że prośba o poinformowanie o ponownej dostępności towaru na prawdę zadziałała. Dzięki temu udało mi się kupić produkt.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywnym doświadczeniem. Cieszymy się, że nasz system powiadomień spełnił oczekiwania i umożliwił zakup wybranego produktu. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą jakość obsługi oraz satysfakcję naszych klientów. Pozdrawiamy, zespół S'portofino

Sprawne zakupy online

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bez problemów. Proces zakupowy był prosty, komunikacja czytelna, a produkt dotarł zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię oraz docenienie szybkiej realizacji zamówienia i przejrzystej komunikacji. Cieszymy się, że proces zakupowy spełnił Pana oczekiwania i produkt dotarł szybko. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy zakup był dla naszych klientów satysfakcjonujący. Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Buty moon boot z futrem o węższej podeszwie niż te klasyczne to strzał w 10! Pięknie wykonane, cholewka elastyczna, bardzo ciepłe ale noga nie poci się, brać swój nr standardowy, nie sugerować się tabelą, podeszwa wysoka izoluje zimno,nie ślizgają się na lodzie, buty ciut ciężkie jeśli chodzi o wagę ale nie odczuwa się tego na dworzu. Polecam na 💯 ❤️zakochana w nich!

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami. Miło nam, że buty Moon Boot okazały się tak udanym wyborem – doceniamy szczegółowy opis i cenne wskazówki dla innych klientów. Cieszymy się, że buty spełniają swoją funkcję i sprawiają tyle satysfakcji. Niech służą Pani przez długi czas! Pozdrawiamy, zespół S'portofino
Uwielbiam ten sklep w Klifie, super obsługa i produkty. Dziewczyny są z humorem i mają niesamowitą cierpliwość do klientów. Podziwiam. Moje miejsce zakupów.

Odpowiedź ze sklepu S'portofino

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa i docenienie naszej obsługi oraz oferty produktowej. Cieszymy się, że sklep w Klifie stał się Pani ulubionym miejscem zakupów. Dokładamy wszelkich starań, aby każda wizyta była przyjemna i satysfakcjonująca. Pozdrawiamy, zespół S'portofino