RoyalFashion.pl- Logo - Opinie

RoyalFashion.plOpinie

: 20 686Bardzo dobry

4,90

Opinie nt. sklepu RoyalFashion.pl

Opinie zweryfikowana (3504) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (20 686)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia


24 lis 2021
Zamówiłam już kilka par butów na tej stronie, za każdym razem byłam mile zaskoczona, buty są naprawdę ładnie wykonane, są wytrzymałe, dobrze się noszą. Przesyłka przychodzi błyskawicznie, jak składam zamówienie do południa to następnego dnia odbieram paczkę w paczkomacie. Jak zamówiłam nieodpowiedni rozmiar, nie było żadnego problemu ze zwrotem, kontakt ze sklepem przebiega bardzo sprawnie. Bardzo polubiłam ten sklep, będę wracać jak bumerang ;)
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie pozytywne opinie

najbardziej krytyczna opinia


9 paź 2021
Niestety, ostatnie zamówienie nie spełnia moich oczekiwań co do jakości. Zamówiłam płaszczyk, kapturem, który jest źle, bo nierówno pozszywany na bokach, przez co szwy i naszyte kieszenie się "ciągną", a fason się deformuje.Tył i przód różnica w długości. Nie ubrałam go ani razu, myślę o zwrocie.Jeżeli chodzi o obsługę zamówienia, to bez zastrzeżeń.Jak zwykle szybko i sprawnie, ale warto przed wysyłką sprawdzić jakość. Bo to nie jakaś "nitka czy ślady kleju", a niedbałe wykonanie, krzywe szycie. Nie wiem czy jeszcze coś zamówię. Wcześniej bywałam bardziej zadowolona. Agata Klęk-Soja
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie krytyczne opinie

Opinie nt. sklepu RoyalFashion.pl

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
17 wrz 2022
Dobrej jakości produkty! Szczerze mówiąc, w tej cenie produkty są naprawdę dobrej jakości. Nie mam na co narzekać. Ubrania były przyjemne w dotyku i takie są w noszeniu. Wzory też są całkiem ładne i jest w czym wybierać. Również szybka wysyłka i informowanie na każdym etapie zamówienia. Zdecydowanie można bez problemu kupować.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
9 wrz 2022 
zawsze jestem zadowolona z towaru, który zamówię w Royal Fashion ponieważ jest niepowtarzalny i ma charakter nieco awangardowy, taki jak lubię. pozdrawiam Elżbieta Smoleń
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
19 wrz 2022
Zamówiliśmy trapery zimowe męskie. Długość wkładki zgadzała się z rozmiarówką, niestety wkładka ni jak miała się do długości buta. Proces reklamacyjny szybki i sprawny. Niestety kiedy otrzymaliśmy drugi model butów okazało się, że problem jest dokładnie taki sam. Wkładka mniejsza od buta. Zareklamowaliśmy więc produkt ponownie i czekamy obecnie na zwrot pieniędzy.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 wrz 2022
Dostawa zawsze na czas. Zamawiałam już wielokrotnie buty z tego sklepu i jeszcze na chwilę obecną nie zawiodłam się. Ja ze swej strony mogę jak najbardziej polecić.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
14 wrz 2022
Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu internetowego ładnie i niedrogie buty bardzo szybka wysyłka oraz nie ma problemu ze zwrotami
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 dni temu
Zakupy u Państwa są zawsze na najwyższym standardzie. Towar jakościowo dobry a przy tym w znakomitych cenach . Paczuszka dochodzi zawsze ekspresowo. Z przyjemnością zawsze wracam tu na zakupy 😊
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
7 dni temu
Zamówienie zrealizowane super. Zakupione artykuły bardzo fajne. Trzeba jednak zwrócić uwagę na rozmiarówkę młodzieżową i dla dorosłych. Ogólnie super. Pozdrawiam serdecznie 🤗
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
3 dni temu
Świetny sklep. Zaskakująco dobra jakość w bardzo niskiej cenie. Prawie nigdy niczego nie zwracam. Ciekawe fasony. Całkiem wytrzymale. Szybka obsługa.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
14 wrz 2022
Zamawiałam już w tej Firmie dwa razy i na pewno nie był to ostatni raz. Wszystko sprawnie, towar zgodny z tym co na stronie. Jestem bardzo zadowolano.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
10 wrz 2022
Polecam wszystkim zamówiony towar dostałam taki jakiego oczekiwałam personel jest bardzo miły a dostawa jest bardzo szybka
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
22 wrz 2022
Jak dla mnie wszystko mi się podoba nie mam zastrzeżeń ,szybka dostawa towar dobrze zapakowany ,dogodna płatność super.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
10 dni temu 
LUBIĘ tą firmę ...za szybkość działania ,za możliwość zwrotów,za rzetelność a przede wszystkim za cudowne BUTY!!!!!
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
22 wrz 2022 
Córka była bardzo zadowolona. Mili i profesjonalni opiekunowie. W przyszłym roku planuje spędzić tam również wakacje.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
9 dni temu
Super towar, expresowa wysyłka, zwroty bez problemu, wracam do tego sklepu z przyjemnością. Wszystkim polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
16 wrz 2022
Bardzo profesjonale podejście do klienta, kontakt na każdym etapie zakupu i błyskawiczna przesyłka.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
13 wrz 2022
Paczka zaginęła. Po rozmowach przesłano towar. Trwało to dość długo lecz zakończyło się dobrze.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 dni temu
Wszystko po prostu idealne. Wysyłka szybka, buty jak z obrazka przy super cenach. Polecam
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
23 wrz 2022
Fajne buty, szybka dostawa Brakuje tylko płatności z 30 dniowym okresem płatności
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
8 dni temu
Wszystko ok , ale teraz jak zamawiam buty to są małe a wcześniej były dobre
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
19 wrz 2022
Lubię tu robić zakupy, nigdy się nie zawiodłam, a ceny są mega przystępne.
Zgłoś opinię