RoyalFashion.pl- Logo - Opinie

RoyalFashion.plOpinie

: 21 477Bardzo dobry

4,88

Opinie nt. sklepu RoyalFashion.pl

Opinie zweryfikowana (2794) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (21 477)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia


31 lip 2022
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Royal Fashion. Zamawiałam już kilka razy w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłam. Póki co zamawiałam buty i sukienki. Zazwyczaj robię zamówienie powyżej 200 zł i nie płacę za przesyłkę. Na zwrot mam rok, więc robię go jak już mi się "trochę uzbiera" i zwracam rzeczy z kilku paczek w jednej poprzez paczkomat i płacę za to 20 zł. Na zwrot pieniedzy czekam ok 2 tygodnie, ale w wiekszosci firm tak jest. Nie wiem jak z reklamacją, bo jeszcze nic nie reklamowałam. Szczerze polecam. Ja jestem zachwycona zakupami w tym sklepie. Chyba się trochę od nich uzależniłam 😅
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie pozytywne opinie

najbardziej krytyczna opinia


23 lip 2022
Rzeczy kiepskiej jakości ,po pierwszym praniu zrobiły się dziury , jeśli chodzi o bieliznę . Ubrania są zszyte jedna nitką ,tak , że po założeniu szwy się rozchodzą ... Mam wrażenie , że ten sklep ma wszystkie rzeczy , coraz to gorszej jakości... Zamawiamy wcześniej różne rzeczy od butów po ubrania, i nie które z nich mam do tej pory ,i w zasadzie nic się z tym nie dzieje , jedynie ze względu na długie noszenie mają znaki użytkowania i naprawdę jestem zadowolony z jakości ,dodam , że kupiłam jej za naprawę niską cenę . Teraz wszystko jest dużo droższe ,a jakoś coraz to gorsza ...
Zgłoś opinię

Pokaż wszystkie krytyczne opinie

Opinie nt. sklepu RoyalFashion.pl

Filtruj 
 Sortuj Trafność 
 Opinia zweryfikowana
19 sty 2023
Średnio jestem zadowolona z zakupionych produktów... Bardzo się zawiodłam... Kupiłam dwa biustonosze... Obydwa są za małe... Nie wyglądają tak jak na zdjęciu... Gdybym wyglądały tak jak w rzeczywistości to nie zdecydowała bym się na ten zakup... Bardzo się zawiodłam i tym razem... Kupiłam klapki , różnią się odcieniem ... Nie jest najgorzej ... Mogę jej szczerze polecić... Jeśli chodzi o buty w tym sklepie, jeszcze się nie zawiodłam, jeśli chodzi o jakość i szczerze polecam...👍👍
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 sty 2023
 
Witam serdecznie, robię zakupy w Waszym sklepie już od kilku lat i zawsze,ale to zawsze jestem mega zadowolona.Towar pierwsza klasa, wszystko zgodnie z opisami i zdjęciami na stronie,z czystym sumieniem polecam z całego serca.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
7 sty 2023
Buty super. Zamówiłam rozmiar 39. Mimo że długość stopy to 25 i długość wkładki 25. W środku mam jeszcze trochę luzu, nie są za małe. Idealne. Trafiłam. Szybka wysyłka.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
9 dni temu
 
Zakup i dostawa - szybko i sprawnie. Niestety nie są opisane dokładnie towary. Buty z zamkiem bez opisu, że zamek jest tylko ozdobą, a but jest na sznurowanie.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
12 dni temu
Szyba realizacja zamówienia, rozmiar dobry, ale zamówiłam 3 pary butów i 2 super niestety jedne jak się chodzi to syczą strasznie to denerwuje
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
13 dni temu
Uwielbiam wasz sklep.Szybka wysyłka.Bezproblemowe zwroty.Jedna uwaga.Jesli jest zaniżona rozmiaröwka lub zawyżona powinno to być napisane😊
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
13 dni temu
Podobała mi się szybka i miła komunikacja, na każdym etapie transakcji. Począwszy od złożenia zamówienia, aż po jego realizację.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
5 sty 2023
Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu internetowego szybka wysyłka oraz nie ma problemu ze zwrotami
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
7 dni temu
Podoba mi się obsługa.Natychmiastowa pomoc w każdej dziedzinie Dostawa bardzo szybka. Buty nie drogo a bardzo fajne wygodne. Az nie chce zmieniać na inne Więcej butów z kwadratowym noskiem na płaskim. Zaglądam po ażurowe kozaki wiosenne Pozdrawiam cały zespół i dziękuję
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 dni temu
Szybka wysyłka. Wygodniejszych butów w życiu nie miałam. Rozmiar w punkt. Mam szeroką i opuchnietą stopę, dobrać buty dla mnie graniczy z cudem. Te buciki są zarówno na wąską, jak i szeroką stopę. Szczerze każdemu polecam.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
22 godziny temu
Kupiłam sneakersy na ukrytym koturnie. Są lekkie i wygodne. Rozmiar zgodny z tabelą. Jednak czasem może się zdarzyć że nie trafimy z rozmiarem i trzeba wymienić na inny. I tu przydało by się usprawnić proces wymiany.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
7 dni temu
Jak na pierwsze zamówienie,to wszystko w porządku,od organizacji przesyłki,po jakość towaru, wszystko wygląda tak jak na zdjęciu,ja jestem bardzo zadowolona, zamawiałam obuwie,i mogę śmiało polecić.🙂
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
19 sty 2023
 
kupiłam ponad 40 par obuwia w ciągu ok. 3 lat na różne pory roku , z tego może 6-7 par mi nie pasowało , ogólnie jestem bardzo zadowolona z jakości , kolorów i fasonów, szybka dostawa
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
10 dni temu
Śliczne buty szpilki wygodne . Z taką dużą klamra mam czarne i fiolet , śliczne i ludzie się ostrza robią wrażenie . Pięknie lakierowane i podeszwa się nie ślizga a tańczę w nich .
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
9 dni temu
Sklep RoyalFashion ma w swojej ofercie wiele ciekawych produktów w bardzo atrakcyjnych cenach. Każdy może upolować coś tam dla siebie, trzeba tylko dobrze poszukać.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 dni temu
Wszystko co kupiłam jest Ok. Szybkie zamawianie i dostawa. Po zapoznaniu się z tabela rozmiarów rzeczy są dobre. Jeszcze nigdy nic nie odsyłam. Polecam.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
3 dni temu
Jestem bardzo zadowolona ,zamówienie jest odrazu przyjęte i przekazane do realizacji przychodzi bardzo szybko,starannie zapakowane ....
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
2 dni temu
Bardzo szybka realizacja zamówienia, buty są naprawdę ładne, dobrze wykonane, a co najważniejsze wygodne. Szczerze polecam ich zakup.
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
6 sty 2023
Witam serdecznie, podobało mi się wiele rzeczy, cena jest naprawdę przystępna, szybka wysłka, poprostu jestem zadowolona z zakupów
Zgłoś opinię
 Opinia zweryfikowana
13 sty 2023
 
Kupuję w tym sklepie buty i nigdy się nie zawiodłam. Wszystko zgadza się z opisem a do tego sklep oferuje szybką wysyłkę. Polecam
Zgłoś opinię