Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Royal Fashion. Zamawiałam już kilka razy w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłam. Póki co zamawiałam buty i sukienki. Zazwyczaj robię zamówienie powyżej 200 zł i nie płacę za przesyłkę. Na zwrot mam rok, więc robię go jak już mi się "trochę uzbiera" i zwracam rzeczy z kilku paczek w jednej poprzez paczkomat i płacę za to 20 zł. Na zwrot pieniedzy czekam ok 2 tygodnie, ale w wiekszosci firm tak jest. Nie wiem jak z reklamacją, bo jeszcze nic nie reklamowałam. Szczerze polecam. Ja jestem zachwycona zakupami w tym sklepie. Chyba się trochę od nich uzależniłam 😅
Rzeczy kiepskiej jakości ,po pierwszym praniu zrobiły się dziury , jeśli chodzi o bieliznę . Ubrania są zszyte jedna nitką ,tak , że po założeniu szwy się rozchodzą ... Mam wrażenie , że ten sklep ma wszystkie rzeczy , coraz to gorszej jakości... Zamawiamy wcześniej różne rzeczy od butów po ubrania, i nie które z nich mam do tej pory ,i w zasadzie nic się z tym nie dzieje , jedynie ze względu na długie noszenie mają znaki użytkowania i naprawdę jestem zadowolony z jakości ,dodam , że kupiłam jej za naprawę niską cenę . Teraz wszystko jest dużo droższe ,a jakoś coraz to gorsza ...
Ostatnio zamówiłam spodnie, w których niestety była dziura w kieszeniówce. Na szczęście nie było tego widać na zewnątrz. Ogólnie ze spodni jestem zadowolona- mają wygodny stan, ładnie się prezentują, a z tą dziurą w kieszeniówce jakoś sobie poradziłam. Myślę, że można poprawić jakość odzieży, bo to już drugie spodnie z wadą, które u was zamówiłam.
Zamówione sukienki są zgodne z opisem. Materiał lekki, przewiewny w sam raz na letnie upały. Sukienki dobrze odszyte beż zbędnych nitek poprostu super ( zamówiony rozmiar XXL) Jestem zadowolona ❤️
Buty są bardzo ładne, wygodne. Polecam wszystkim kto jest zainteresowany, bardzo dobra cena w porównaniu z innymi sklepami, bardzo szybka wysłaka z czego jestem zadowolona
Bardzo szybka realizacja zamówień. Szkoda, że większość ubrań nie jest dostępna w nieco większych rozmiarach a te oznaczone 3 xl to odpowiedniki europejskiego rozmiaru L.
Buty bardzo ładnie, dobrze wykonane. Kupuję już parę lat dla siebie, rodziny i zawsze jestem zadowolona. Co zrobić lepiej ? Może więcej większych rozmiarów np. 42
16 maj 2023
Dostawa była bardzo szybka za co dziękuję.
Jedynie buty były lekko uszkodzone. Nie reklamowałam bo sama naprawiam,ale powinny być sprawdzane przed wysyłką.
14 maj 2023
Profesjonalna, solidna, szybko realizująca zmówienie. Mogę w samych superlatywach oceniać. Powodzenia i oby tak dalej :)