RoyalFashion.pl- Logo - Opinie

RoyalFashion.pl
Opinie:

Opinie (2276) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (24 556)

4,83
Bardzo dobry
Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:

najbardziej pozytywna opinia

21 lis 2023
 Opinia zweryfikowana
Swietnej jakosci buty,kazdy znajdzie cos w swoim stylu dla siebie.Ja zawsze mam problem ze znalezieniem fajnych butow bo takich nie wyprodukowali dla mnie;D (proste,minimalistyczne,bez jakis cekinów,błyskotek i pasków)i tutaj wlasnie takie znalazlam:).Zamówiłam od razu drugą taką samą parę bo nie cierpię gdy cos mi sie mega spodoba a sie zniszczy.Mam wiec dwie pary,zanim je zuzyje juz zdazą mi sie znudzic(mam nadzieje:D bo pewnie juz takich predko nie znajde bo u mnie o kolejną taką milosc od pierwszego wejrzenia-jak znam siebie-bedzie trudno).Szybka i sprawna przesyłka

najbardziej krytyczna opinia

13 gru 2023
 Opinia zweryfikowana
Przede wszystkim nie ma z Wami kontaktu telefonicznego. Na e-maile odpowiada automat, więc nie ma z wami możliwości jakiegokolwiek ustalenia czegokolwiek. Jestem niezadowolona. Buty przyszły uszkodzone, nie chciałam ich zwracać tylko dostać upust na następny zakup lub jakąkolwiek rekompensatę ale z nim i o czym tu rozmawiać????? automat cały czas prosi mnie o kolejne zdjęcia wady, których już wysłałam z 5 razy albo chce mi generować kod zwrotu obuwia.
Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:

Opinie nt. sklepu RoyalFashion.pl

 Sortuj  
Trafność
25 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
3 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
24 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
19 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
19 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
25 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Bluzka była brudna, rozmiar ubrań niezgodny z tabelą. Po odesłaniu rzeczy nie ma kontaktu z firmą, pieniądze też nie wróciły.
Zgłoś opinię
27 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
21 mar 2024
 Opinia zweryfikowana
Podobało mi się to że mogłam zamawiać od was towar nie zamawiając do paczkomatu A pod mój adres i płacąc kurierowi A teraz jak chciałam coś zamówić to prosicie o wpłatę na konto Cóż nie podoba mi się to już Że muszę zrobić wam przelew Z mego konta na wasze nie nie Więc anulowalam swoje zamówienie Szkoda że tak nie mogło zostać Cóż macie fajny towar I to mi się podoba bardzo szybka wysyłka .i to że macie fajny towar Pozdrawiam wasz klient.
Zgłoś opinię
5 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Buty świetne. Lepiej wyglądają na żywo niż na zdjęciu. Dwie pary zamówiłam na próbę jak przyszły tp zamówiłam potem 6 par dla całej rodzinki.
Zgłoś opinię
15 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Niestety nie mogłam połączyć się przez bramkę internetową z bankiem zrobiłam przelew tradycyjnie i to jest minus sama dostawa przez dpd Super
Zgłoś opinię
20 mar 2024
 Opinia zweryfikowana
Od kilku lat zamawiam buty tylko u was i jeszcze się nie zawiodłam. Cena jest niska a buciki zawsze piękne i wygodne oraz wytrzymałe
Zgłoś opinię
16 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana

Super buty.

Szybka dostawa. Buty zgodne z opisem, na żywo tak samo ładne jak na zdjęciu. Intensyny kolor czerwony, bardzo wygodne pomimo tego, że mam dość szeroką stopę. Starannie zapakowane.
Zgłoś opinię
30 mar 2024
 Opinia zweryfikowana
Jestem bardzo zadowolona, towar zgodnie ze zdjęciem i opisem,jednym słowem profesjonalizm .Realizacja zamówienia wspaniała,szybko przebiega.
Zgłoś opinię
18 mar 2024
 Opinia zweryfikowana
Świetny sklep, wszystkie produkty zakupione u Państwa są idealne i co ważne, zawsze przychodzą na czas 😊 Dziękuję ❤️
Zgłoś opinię
25 mar 2024
 Opinia zweryfikowana
Wszystko okej, szybka dostawa tak jak w opisie. Buty piękne i bardzo wygodne, pomimo wysokiego obcasu, numer idealny. Właśnie zamówiłam drugą taką samą parę bucików.
Zgłoś opinię
DW
Dorota W.
Szczecin
18 mar 2024
 Opinia zweryfikowana
Szybka dostawa, dobry kontakt ze sklepem. Niestety część zamówienia musiałam odesłać, czekam na przelew, czas pokaże jak w tej kwestii sklep funkcjonuje.
Zgłoś opinię
29 mar 2024
 Opinia zweryfikowana
Jak zawsze szybko i solidnie więc wracam znajdując zawsze coś ciekawego dla mnie sklep internetowy Royalfashion jest super
Zgłoś opinię
13 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Buty piękne, przesyłka przesłana mega szybko Duży minus dla DHL bo przesyłkę "ścigałam "przez tydzień
Zgłoś opinię
13 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Przesyłka dostarczona szybko, towar dostarczany był taki jak w opisie.
Zgłoś opinię
2 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Fajna strona z mega rzeczami. Szybka wysyłka, żadnych problemów z ewentualnym zwrotem lub wymianą, gdybyśmy nie trafili z zakupem. Towar dobrej jakości. Kilkakrotnie już, robiłam tj zakupy i zawsze zadowolona jestem. Polecam innym
Zgłoś opinię